Přejít na výpis diskuzí
Zeman na venkově: Vtipně utřel novináře, hovořil o podrazu pravice a lidé jásali
5.7.2013 | red
429 příspěvků
-
Pišto,pleteš si pojmy a dojmy. Zeman je presidentem REPUBLIKY, kdežto já jsem OBČAN, takže to nemůže být můj president. Kromě toho jsem ho nevolil a také nepotřebuji žádného vůdce stáda, rozhoduji o sobě sám. Jestli bude na hradě strašit 6 let, to není jisté Je možné obžalovat ho pro velezradu a zbavit úřadu a také se může uchlastat před koncem funkčního období. *3* *2* *15* *3*
-
Bodejt by ti neco neuniklo-informace musi mozek vstrebat.Ale to bys nakej musel mit...
-
Ale ne zde *12*
-
Co nechápeš na tom, že to byla nadpoloviční většina těch, co přišli k volbám?
Tomu zbytku to bylo jedno. Jestli si chceš chladit žáhu, pak na nich. Jó demokracie, že jsi neřval, když si ods spolu s topkou postavili vládu, i když volby vyhrála čssd? -
ty jsi typicky volic zemana ani do peti napocitat neumis, voliloho 2,7mil lidi coz je sotva 26% obcanu!!!
-
Pechlát a Geri, blb Pišta má další nicky, ale Pišto můžeš se pos...at třeba do vejšky a Pan Zeman bude tvým prezidentem nejmíň 5 let, můžeš jen utřít slzu případně si hodit mašli, což by bylo dobré !! *3* *2* *15* *3*
-
Zemana volilo 80 procent občanů, je to náš prezident a bude minimálně 5 let, možná i10!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj Geri,to už říkal Adolf Hitler
-
"Můžete s tím cokoli udělat ?" Já se na můžu akorát vykadit !!
-
Nejhorší je právě parlamentní demokracie. Stále to nechápete ?
-
A vy jste s tím snad nespokojen? Něco vám vadí? A můžete s tím cokoli udělat?
-
Smysl tohoto sdělení mne uniká stejně, jako potřeba předvádět ty nadávky. Vypadá to tak, že jste skutečně hloupý člověk.
-
"Už je tady,náš nejlepší prezident",kdo to vykřikoval ? chovanci z Jedličkova ústavu,kteří tam byli příležitostně dopraveni ? Snad to splnilo svůj účel a prezident byl spokojen.
-
Vazeny odpade liske spolecnosti-u me jste ubohej komunistickej dobytek.Oba!
Ale dam vam navrh-co kdybyste jeli na staz napr.do USA a na letisti ty sve debility pustili na emigracniho urednika? *3*
Verite tomu,ze byste opustili letiste hlavni branou a jeli se podivat na prirodni krasy Narodnich parku? *1* *1* *1* Co vy luzo? -
Příčinou u nich je hlavně nevzdělanost, neznalost a absence vrozené inteligence. Vlastní trapnost oni nejsou schopni vnímat stejně jako nevnímají souvislosti a návaznosti událostí a dějů. Jejich uslintaný huhlající guru, Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, neschopný naučit se slova hymny nebo vhodit řádně volební lístek do urny je jejich předobrazem. Ničemu se tedy nedivme.
-
Anonym s čárkou a Not CSSD SE TU PŘEDHÁNĚJÍ v ukázkách trapnosti, primitivity a hlouposti z úrovně pomocné školy pro d e b i l y. Otázkou je, uda přičina spočívá v nedostatečnosti mozkové kapacity, nebo v pocitech zoufalé, naprosté bezmoci. Nejspíš je to v obojím. Chlapci dejte ještě něco k dobru ať nás ještě pobavíte. *4*
-
Tak tohle je vzorná ukázka blbosti a zoufalé bezmoci, snoubená s omezeností a fantasmagorií. Gratuluji k takovému špičkovému výkonu trapnosti.
-
Ha,ha,ha,ha. Tohle už je festival zoufalé přiblblosti a stupidity. Děkujeme za pobavení.
-
Koukám dneska má svého presidenta kdejakej hlupák *1*
-
koalicni chamrad to myslis Klause a jeho kamarady? Ja jen ze ten nejvetsi kamarad (a taky podilnik dnesnihio stavu CR) je prave Zeman!!!