Přejít na výpis diskuzí
Zeman na venkově: Vtipně utřel novináře, hovořil o podrazu pravice a lidé jásali
5.7.2013 | red
429 příspěvků
-
Přidávám se, je i můj president!! *14*
-
... jenom blb cte zde vic nez dva radky, zvanile :)))
-
... hodíte se k sobě, balíci :)))
-
Zeman je můj president!! *14* *14*
-
Lenka P. o pravicových soudruzích a jejich fanatických příznivcích:
Ve jménu spravedlnosti páchají křivdy, jménem mravnosti hájí nemravnost,
ve jménu zákona porušují zákon, ve jménu pravdy šíří lež,
pod jménem cti jednají bezectně, ve jménu dobra slouží zlu.
Neznámý autor:
Rudý včera, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS, táta komouš udavač, já na prachy vysavač. IQ tykve, bodrý smích, s tunelem mi Topol pích, sem tam malá provize, to je moje TOP vize.
Já se za to nestydím, brzy škvarky uvidím, po nás nejspíš potopa, za to může Evropa.
Na všechno mám recept jistý – jen nevolte komunisty! Modrá šance, ty ji máš, (s důchodem se neshledáš), my jsme středem vesmíru, rakve budou na míru.
Program, vize, ideje – ODS je naděje, Topolánek, Dalík, Bém, ještě něco rozkradem! -
Nebud drzej ty bolsevickej dobytku *2*
-
Až na ty palce makovče co něco vypovídají, viď? Ještě jsi se nenaučil jak to po pravičácku ošvindlovat?
-
??? Fanatickým hlupákům pravice je těžké porozumět, co, čím a jak chtějí vyjádřit. Jejich slovní zásoba je minimální, s argumenty jsou na štíru, o logice a myšlení raději nemluvme.
-
On náš Honzík se naučil okopírovat tuhle větu a má radost jak mu to jde. Dalo to fušku naučit jej to ale stojí to za tu námahu. Číst ani psát moc neumí, tak jej moc nezatěžujte, on nás pak otravuje abychom mu to četli. Ponechte mu tuhle jeho malou radost, kdybyste viděli ten jeho krásný úsměv, když plácá dlaněmi o sebe, všichni byste zjihli.
-
Už mě nebavíte komouší, jedu na oběd. Čest!
-
Ty máš, komunisto, ještě (nebo už, či pořád) zanícenej palec a Zemanovu virózu, že?
-
Ten hold mu vzdám, je to PAN prezident!!
-
HONZA V ZIMĚ: ních, budou huhuláci.
-
No a to jsi právě ty!!
-
Nedovyvinutí ano, komunisté nikoli, to čtou Právo. Geneticky postižení dementi, podobně jako ty trubko, čtou k tomu ještě Reflex. Sočíte, sočíte a totální bezmoc z vás kape. Po volbách bude hůř, to začnete převlékat kabáty jak vás známe.
-
Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, bude na světě pořádek a mír!
-
co statisíce, miliony, miliony jich nemají práci.... kokote,miliony. *1*
-
Blesk a Haló noviny čtou jenom lidé psychicky nedovyvinutí a komunisté. *2* *2* *2* *15*
-
Ty seš komunistická píča, kterou zoufalství z nedostatku intelektu přinutilo krást nicky!
-
Pozdrav Čest práci dneska velebí statisíce lidí kteří ji nemají a vybírají popelnice!!