Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by si zadřel třísku, s tím Sobotkou. Lidé učte se z historie. Kdysi dávno se
    nechala soc. dem. uplatit a pak se střílelo do lidí. Dnes po posledním sjezdu se soc. dem. transformuje jako kdysi.
    Členové něco stím udělejte nebo volby..............
  • Bohuslav Sobotka i Jiří Diensbier jsou oba salonní sociální demokraté,kteří neznají historii své strany!Kdyby nebyli tím čím jsou, tak by ten první nešel dělat ministra financí a ten druhý nevelebil K.S.Ani jeden si neuvědomuje,že Miloš Zeman dovedl ČSSD do Strakovky hlavním vchodem.Co oni oba dokázali?Ani doktorát v Plzni si neudělali.,
  • Říká se: Hlas v sídle partaje je hlasem Božím. Tak to má asi sobotka spočítaný. I s dínstbírem. Ale taky se říká: zeman míní, Pán Bůh mění. Tak se nechme překvapit.
  • Zeman je zřejmě falešný hráč. Na sněmu socialistů jim ze srdce přál vítězství a přitom musel vědět, že premiérem by byl Sobotka. Zřejmě chce takto pomoct své straně. A jak sliboval nadstranickost a teď je coby předseda SPOZ a ne prezident. Zlatý Klaus
    • Plácáš nesmysly. Zeman nabídl post premiéra Sobotkovi jako první !!! Ten ale hulvátsky odmítl, aby nesmyslným požadavkem na rozpuštění sněmovny si ověřil, jestli má Kalousek (oficiálně Němcová, ale ta rozumí akorát zahradničení, ne politice) opravdu těch 101 hlasů. Nezjistilo se nic, bylo to asi 94:92 pro koalici, potřeba byla 120 ...A tak si pomyslel, že by jako premiér mohl s nakoupením dvou přeběhlíků získat důvěru vlády a vehementně se cpe na post premiéra ve 2.kole. Tím udělal chybu, Zeman mu podruhé premiéra už nenabídne, takové podrazy se mu nemají dělat. Takže to dostane Němcová a Sobotka ať shání hlasy pro nedůvěru její vládě. Ale kdo ví, jak Zeman rozhodne. Nebude to přece vytrubovat dopředu, aby zahájil další kolo pomluv, protože ono si v rozdělené společnosti nevybere, vždycky se najde pár zuřivců. Ono ale Němcovou už vydírá Peake, která v připravované (zatím stínové) vládě požaduje opět ministerstvo obrany. Takže Picek by zase letěl-ale ODS i TOP jsou proti, ono má totiž nejvyšší rozpočet a nejlépe se tuneluje...to takové káče těžko pustí... A ona bude zase trucovat. Ale pokud i vláda premiérky Němcové dostane důvěru, tak ČSSD, KSČM a VV budou vyvolávat jednu nedůvěru za druhou...Nebýt to v parlamentu, tak to připomíná dětské trucy typu: Heč, heč já budu Rusnokovi všechno blokovat (Kalousek) a naproti tomu zase v druhém případě: Heč, heč, jestli mi nedáte MO, tak já položím vládu (Peake)...už to tu takhle bylo bezpočtukrát...Opravdu jak "u blbejch" a nejhorší je, že to není jenom fór, ale pravda.
      • V podstatě lze s Tebou souhlasit, ale nevyvrátil jsi moje podezření, že Zeman nahrává jenom své straně vším svých chováním. Všude nastrkává své lidi. A to nadstranickost není, myslí si co chceš.
        • No to přece není podezření, ale jasnost. Už jsi viděl prezidenta, aby se obklopil svými nepřátely ??? Přece Nečas si tam vzal svou milenku, do vlády samé poslušné, hlavně Kalouskovi atp, Topolánek se obklopil svými, prostě každý. Nepřátely se může obklopit jen totální blb !!! A ty snad požaduješ na Zemanovi, aby kvůli tobě byl tím totálním blbem také, ju ???
  • Sobotka je takový darebák,který má podíl na z bídačení této země stejný,jako pravičáci.I ČSSD je spolek lumpů,který tahne tuto zemi ke státnímu bankrotu.Pokud uvedené obyčejný český blb nepochopí a bude tyto lumpy zase volit,tak se brzo státního bankrotu dočká.A nuceného opuštění stávajícího životního prostoru rovněž.Chce to ,v zájmu budoucích generací,dostat k moci tvrdě levicovou mladou generaci.Protože jedině ta má šanci,svojí tvrdostí,zastavit naši zemi od státního bankrotu.Starou generaci už nic dobrého nečeká.Ta už si,za posledních třiadvacet roků zkazila vše co se zkazit dalo.
    • O mladé levicové generaci bych vůbec nemluvil. Oni totiž díky absenci některých období našich dějin v dějepise nevědí vůbec nic. Většinou naše dějiny v dějepise končí druhou světovou válkou, pak snad jen zmínka o listopadu 1989, jinak nic. Nevědí nic o hrůzovládě padesátých let a dalších věcech. Nic nevědí ani o okupaci 1968, kdy právě komunisté pozvali na svou vlast okupační tanky bratrských armád. Neznalost faktů může způsobit jejich opakování. K čemu nebo kam budeme vzhlížet potom? Není čas na hlouposti, které se nám už vymstily
  • ... je zde zase jednou pořádně přeblázníno, i když Bohóš nestojí ani za jednu větu :)))
    • Jo, to je fakt zajímavé, že nejvíc se kecá o někom, kdo za řeč nestojí. Např. Džambulka a jiné, jak bych to jen slušně řekla...? Poraď... :-)
  • A dobre udela.
  • Hlavně, že si servilní a zbabělí socani udělali nového Gottwalda prezidentem. Taky se jim odmění provazem, jako Kléma ???

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje rozpadlé „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • ).(
    • Blbečkové sežerou šarlatánu Zemanovi snad úplně všechno:

      Tanečky šamanských zemanovských politiků kolem větší adresnosti politického systému:

      Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - bez zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu drobných obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina. Podobně je to s populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému, může každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 160 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
      Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
      http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Pokud včas nebude Sobotkovo a Zaorálkovo jednání vyhodnoceno jako otevřená zrada zájmů ČSSD,podaří se těmto zaprodancům Kalouska rozbít a zničit ČSSD.
  • ono to bude asi trochu jinak., Zeman není mstivej, ale spíš se bojí, co by udělal Sobotka se Zaorálkem, kteří jsou ve vleku Dienstbiera... tohoto dávného rodinného pšítele Švarcnberga a TOPky...... Není k tomu velkého dumání. Co se objevil Dienstbier ve vedení ČSSD, dělájí kotrmelce úplně proti původnímu směru ČSSD. Taky to koketování s Kalousem dost zavánělo.... KDO VÍ VÍC AŤ POVÍ.. ale takto to vypadá....
    On ten Dienstbier to hraje až to smrdí. Je to takovej socanskej Benda. Nikde nic kloudného neudělal jen manipuluje...
    • Moc spekuluješ, tam to není. Zeman nabídl premiéra Sobotkovi jako prvnímu !!! A ten si prezidentovi "na truc" hodil p r d e l í , že to nechce a odmítnul. Tak si má za svým slovem stát. To nejde, taková funkce se nabízí poiprvé a kdo odmítne, tak už pak je bez šance. Sobotka si myslí, že bude z prezidenta dělat cvičenou opici. Tak mu to dá "sežrat i s navijákem", protože jej podrazil hned v prvním kole. Ať si myslí kdo chce , co chce, ale v životě platí běžně zásada (omlouvám se za vulgarity, ale jinak by to správně nevyznělo ): Ta zásada je" " Jestli ty s e r e š na mne, tak já s e r u na tebe !!!
      • To je pěkné, jak blbé socky žerou Zemanovi jeho falešné a pokrytecké triky a berou je vážně.
    • Myslím,že na vině všeho je spíš máslo na hlavě Sobotky a Zaorálka.Kalousek je už jednou přece zachránil,když nechal plavat ty miliardy ve Švícarech.Tihle výtečníci potřebují aby tam byl zpátky Kalousek a ochránil je a věc se zahrála do ztracena!Pro svoji záchranu klidně zničí ČSSD!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit