Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to přece není podezření, ale jasnost. Už jsi viděl prezidenta, aby se obklopil svými nepřátely ??? Přece Nečas si tam vzal svou milenku, do vlády samé poslušné, hlavně Kalouskovi atp, Topolánek se obklopil svými, prostě každý. Nepřátely se může obklopit jen totální blb !!! A ty snad požaduješ na Zemanovi, aby kvůli tobě byl tím totálním blbem také, ju ???
  • O mladé levicové generaci bych vůbec nemluvil. Oni totiž díky absenci některých období našich dějin v dějepise nevědí vůbec nic. Většinou naše dějiny v dějepise končí druhou světovou válkou, pak snad jen zmínka o listopadu 1989, jinak nic. Nevědí nic o hrůzovládě padesátých let a dalších věcech. Nic nevědí ani o okupaci 1968, kdy právě komunisté pozvali na svou vlast okupační tanky bratrských armád. Neznalost faktů může způsobit jejich opakování. K čemu nebo kam budeme vzhlížet potom? Není čas na hlouposti, které se nám už vymstily
  • To by si zadřel třísku, s tím Sobotkou. Lidé učte se z historie. Kdysi dávno se
    nechala soc. dem. uplatit a pak se střílelo do lidí. Dnes po posledním sjezdu se soc. dem. transformuje jako kdysi.
    Členové něco stím udělejte nebo volby..............
  • V podstatě lze s Tebou souhlasit, ale nevyvrátil jsi moje podezření, že Zeman nahrává jenom své straně vším svých chováním. Všude nastrkává své lidi. A to nadstranickost není, myslí si co chceš.
  • Bohuslav Sobotka i Jiří Diensbier jsou oba salonní sociální demokraté,kteří neznají historii své strany!Kdyby nebyli tím čím jsou, tak by ten první nešel dělat ministra financí a ten druhý nevelebil K.S.Ani jeden si neuvědomuje,že Miloš Zeman dovedl ČSSD do Strakovky hlavním vchodem.Co oni oba dokázali?Ani doktorát v Plzni si neudělali.,
  • Říká se: Hlas v sídle partaje je hlasem Božím. Tak to má asi sobotka spočítaný. I s dínstbírem. Ale taky se říká: zeman míní, Pán Bůh mění. Tak se nechme překvapit.
  • Žádná odpověď. Vlastně mě to nepřekvapuje :-(
  • Plácáš nesmysly. Zeman nabídl post premiéra Sobotkovi jako první !!! Ten ale hulvátsky odmítl, aby nesmyslným požadavkem na rozpuštění sněmovny si ověřil, jestli má Kalousek (oficiálně Němcová, ale ta rozumí akorát zahradničení, ne politice) opravdu těch 101 hlasů. Nezjistilo se nic, bylo to asi 94:92 pro koalici, potřeba byla 120 ...A tak si pomyslel, že by jako premiér mohl s nakoupením dvou přeběhlíků získat důvěru vlády a vehementně se cpe na post premiéra ve 2.kole. Tím udělal chybu, Zeman mu podruhé premiéra už nenabídne, takové podrazy se mu nemají dělat. Takže to dostane Němcová a Sobotka ať shání hlasy pro nedůvěru její vládě. Ale kdo ví, jak Zeman rozhodne. Nebude to přece vytrubovat dopředu, aby zahájil další kolo pomluv, protože ono si v rozdělené společnosti nevybere, vždycky se najde pár zuřivců. Ono ale Němcovou už vydírá Peake, která v připravované (zatím stínové) vládě požaduje opět ministerstvo obrany. Takže Picek by zase letěl-ale ODS i TOP jsou proti, ono má totiž nejvyšší rozpočet a nejlépe se tuneluje...to takové káče těžko pustí... A ona bude zase trucovat. Ale pokud i vláda premiérky Němcové dostane důvěru, tak ČSSD, KSČM a VV budou vyvolávat jednu nedůvěru za druhou...Nebýt to v parlamentu, tak to připomíná dětské trucy typu: Heč, heč já budu Rusnokovi všechno blokovat (Kalousek) a naproti tomu zase v druhém případě: Heč, heč, jestli mi nedáte MO, tak já položím vládu (Peake)...už to tu takhle bylo bezpočtukrát...Opravdu jak "u blbejch" a nejhorší je, že to není jenom fór, ale pravda.
  • Ahoj :-) Ten mi nevadí.
    Ostatně, není to další z tvých nicků? Ale pravdu :-)
  • Zeman je zřejmě falešný hráč. Na sněmu socialistů jim ze srdce přál vítězství a přitom musel vědět, že premiérem by byl Sobotka. Zřejmě chce takto pomoct své straně. A jak sliboval nadstranickost a teď je coby předseda SPOZ a ne prezident. Zlatý Klaus
  • Jo, to je fakt zajímavé, že nejvíc se kecá o někom, kdo za řeč nestojí. Např. Džambulka a jiné, jak bych to jen slušně řekla...? Poraď... :-)
  • Sobotka je takový darebák,který má podíl na z bídačení této země stejný,jako pravičáci.I ČSSD je spolek lumpů,který tahne tuto zemi ke státnímu bankrotu.Pokud uvedené obyčejný český blb nepochopí a bude tyto lumpy zase volit,tak se brzo státního bankrotu dočká.A nuceného opuštění stávajícího životního prostoru rovněž.Chce to ,v zájmu budoucích generací,dostat k moci tvrdě levicovou mladou generaci.Protože jedině ta má šanci,svojí tvrdostí,zastavit naši zemi od státního bankrotu.Starou generaci už nic dobrého nečeká.Ta už si,za posledních třiadvacet roků zkazila vše co se zkazit dalo.
  • ... je zde zase jednou pořádně přeblázníno, i když Bohóš nestojí ani za jednu větu :)))
  • ... čau, Evčo, je zde zase jednou pěkně přeblázníno, viz třeba Vašek z Plzně, že :)))
  • ... také se divím, proč se vůbec píše o Sobotkovi, woe :)))
  • ).(
  • A dobre udela.
  • Blbečkové sežerou šarlatánu Zemanovi snad úplně všechno:

    Tanečky šamanských zemanovských politiků kolem větší adresnosti politického systému:

    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - bez zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu drobných obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina. Podobně je to s populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému, může každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 160 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • To je pěkné, jak blbé socky žerou Zemanovi jeho falešné a pokrytecké triky a berou je vážně.
  • Z toho také nemám radost, ale pitomeček ze Sobotkova to takhle blbě zamotal svou neuvěřitelnou hloupostí. Ostatně on snad má nějakou VŠ, ale snad jen Bc. či tak nějak, což signalizuje, že i tou školou jen taktak prolezl. A přitom tady máme spoustu vynikajících vystudovaných a vzdělaných lidí, jen je najít a oslovit. Jenomže to by zodpovědným lidem muselo jít o prospěch země a ne o vlastní zlodějny. Zeman je prvním, kdo naznačuje, že mu jde o prospěch země - na co zlodějny, živobytí má zajištěno a co potřebuje navíc ??? ( O slivovici mít nouzi také nebude ).Jen zajistit dceru, ale to už není takový problém. Není každý takový, aby viděl štěstí jen v penězích.Ale je jich málo. Kdekdo sice uznává, že "peníze nejsou všechno", ale v reálu se za nima honí, jak pes za zajícem....viz Němcová, Kalousek a celý ansábl kolem Nečase..nejraději by ukradli i Slunce !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit