Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pusinko, komunstická kurvičko! Už máš všecko za sebou? Teď Ti nezbývá už jen
    diskutovat a dávat najevlo svoji ideologickou vyspělost, že?
  • Že jste tady vy, kteří teď po tisících vystupujete proti Zemanovi, který nic neukradl neprotestovali, když byla republika po 25 let drancovábna, rozkrádána a zadlužována za vedení předchozích dvou prezidentů!?Neměl jsem rád komunisty, ale ta směs židobolševiků, co nastoupila po roce 1989 to je neskutečné a odpuzující.Nechci Rusko, USA, područí EU, chci suverenní, samostatný a neutrální stát. Učte se v severních zemích, měli jsme na to 25 let a promrhalí jsme je v područí stejného drába jako předtím.Tak už se občané vzpamatujte.
  • Pusinko, pizdo komunistická, již k nepogtřebě, sklapni a přilož!
  • jeden myslel a vymyslel to, do čeho druhej šlápl *1*
  • ale, a já myslela, jak byli na ty maďarské povstalce zlí, a oni správně potlačili vrahy a rozparovače? tak to tedy měli komunisti pravdu a ten ksindl pozavírali.
  • to by se vám líbilo, ale i kdybyste Zemana uštvali, Káju s čírem vám nezvolíme, buďte si jist a myslím, že už nemá šanci nikdo, koho ta banda hnusů z Prahy doporučí, Výborně.
  • jakých židobolševiků, osle, měl jste snad na mysli agenti CIA
  • to jsou ale žvásty, a pokud to nevíte, je mi vás líto, Ta trocha, co jim byla z USA dopravena, ta je tedy nevytrhla, zejména když kvetl obchod USA-Hitler stále dál. ale jedovatá slina do nebe nedoletí, Rusko nás zachránilo a my jsme mu vděčni *16* *16*
  • a my jsme tomu rádi, představte si tu pohromu, kdybychom zvolili to, za co vy jste lobovali *15* *15*
  • já myslím, že když bude znovu kandidovat, bude zvolen i podruhé - pražská kavárna se o to postará *3* *3*
  • jsem překvapena, Svoboda je v USA a v tamní katedrále nevystoupily naše mučednice, naše hrdinky Pussy Riot, ale obyčejná Česká filharmonie - proč to? *15* *15* *15* *15*
  • Myslím, že miloškovi brzy soud nařídí protialkoholickou ústavní léčbu. Jde to s ním rychle z kopce. Proto jsem ho taky nevolil, věděl jsem, že to jsou zbytečně vyhozené peníze za předčasné volby. *1*
  • Všechny lumpy,kteří nás odtahli od surovinově bohatého Ruska a zatahli do spolu s nejzločinější zemí světa,tedy USA je třeba odporážet,na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
  • Soudruhu Pane! Tys asi leccos promarnil.. Furt jsi a zůstaneš na věčné časy bolševikem na věčné časy! Žádní židoibolševici neexistují. Existují lidi jako jsi Ty: Duševně zaostalí c hudáčci typu Zeman v demisi!
  • Milouši J.! V roce 1969 Plzni vykřikoval jeden soudruh ministr, že Plzeň osvobodila jedině
    Červená Rudá armáda! FRA spolupracovala až do 22. června 1941 s Wermachtem! Víš to?
    Až od té doby "osvobozovala" i zbraněmi Spojenců, hlavně americkými zbraněmi!
    Dočká se Zeman v demisi, President Unda? Jeho dcera Kateřina řekla, že ti, kteřío nemají
    rádi jejího tatínka, jsou undy! Písmenlo "k" před slovem "unda censor nemáirád! My taky ne,
    ale v rodině "Zeman" se asi používá běžně! To víte, "unda" je "unda"!
  • Čemu se divíte? Milošek, ještě před svým zvolením, v debatách říkal, že bude své aktivity směřovat na Rusko...
    Máme co jste zvolili...
  • Je to krásné,jak se češi nechají vodit za nos. Česká média, jak je jejich "dobrým" zvykem, vytrhávají pozvání Putina z celkového kontextu, hodí se to proti Zemanovi. Uspořádali před kamerou merendu, kde mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, náměstek ministra zahraničních věcí Rudolf Jindrák, bývalý kancléř Václava Havla, bývalý diplomat Luboš Dobrovský a ředitel Židovského muzea v Praze Leo Pavlát diskutovali v Událostech, komentářích České televize o pozvání ruského prezidenta Vladimira Putina do Prahy, které prý zaznělo z úst Miloše Zemana. Pak na to, co mohly vidět miliony lidí, pokud se ještě na tuto veřejnoprávní stoku, pardon, kanál ještě koukají, prostě zapomenou, i když na obrazovkách doslova zaznělo, že nejde o žádnou Zemanovu sóloakci. Ty pozvánky byly oficiálně zaslány už před několika týdny, ale Kalousek řekl že pozdě, tak je to pro ČT i ostatní média nepopiratelné dogma. Dalším blábolem bylo, že se "vláda zdála být krokem Hradu poněkud překvapená", byť bylo rozhodnuto již v červenci a toto pozvání premiér Bohuslav Sobotka podpořil. Protifakt, že Putin vede válku se svým sousedem, pročež je nevhodné zvát ho na takovouto akci je taky trochu mimo mísu. Oprostíte-li se od médii aplikované apriorní averze k Putinovi (mám ji taky ale fakta popřít nemohu) a faktu, že opravdu anektoval Krym, tak v souvislosti že je pozván i Porošenko, tak by to mohla být další příležitost, aby si mohli formálně i neformálně promluvit. To by ale bylo plus pro hulváta Zemana, tak se tato možnost bude prostě ignorovat, že?
    Před kamerami bylo na rovinu řečeno, že jednání vyvrcholila rozhodnutím vlády z počátku července, kde vláda tuto akci podpořila a přímo pověřila ministerstvo zahraničí jeho přípravou, Má prý jít o dvoudenní vzpomínkovou akci, na které by měl zaznít i jakýsi pražský apel na připomínání si důsledků antisemitské politiky.
    Jako pamětník úpravy již mnoha učebnic dějin české kotliny, ale i světových mohu za sebe klidně prohlásit, že takováto mediální (a nepopiratelně účelová) manipulace s fakty je prostě ubohá, a může jí uvěřit pouze bezmozek či navedená ovce. Jak už jsem tady nejednou dodal, po osobních velmi negativních zkušenostech se superegem toho času z Lán, mu ale musím chtě nechtě přiznat, že nyní je opravdu účastníkem honu, ale nikoliv na straně nahánějící.
    Je to ale téměř jediné, ci dokážu v jeho prospěch přiznat a snad i to, že kdybych měl volit mezi vírou v naše česká média a vírou v prohlášení prezidenta, nebyla by to pro mne lehká volba, neboť obou si vážím spíše v negativní straně stupnice.
    *4*
  • tak to musí být i Obama teroristou a jakto že on vám nevadí.Chová se stejně jako Putin
  • jde vidět,že jsi zdegenerovaný Pražák,jen ti ubožáci si dovolí házet vejce po prezidentech.Stačí,když se podíváme na fanoušky Sparty a jde vidět,že to nejsou jen fanouškové.Divím se,že se tam cpou kulturní a sportovní akce na úkor jiných měst,když se neumíte chovat hajzlové.
  • Proč by Putina neměl pozvat,jen díky rudé armádě jsme byli osvobození a měli bychom jim být vděční.Nechalo jich zde své životy mnoho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit