Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že jste tady vy, kteří teď po tisících vystupujete proti Zemanovi, který nic neukradl neprotestovali, když byla republika po 25 let drancovábna, rozkrádána a zadlužována za vedení předchozích dvou prezidentů!?Neměl jsem rád komunisty, ale ta směs židobolševiků, co nastoupila po roce 1989 to je neskutečné a odpuzující.Nechci Rusko, USA, područí EU, chci suverenní, samostatný a neutrální stát. Učte se v severních zemích, měli jsme na to 25 let a promrhalí jsme je v područí stejného drába jako předtím.Tak už se občané vzpamatujte.
  • jsem překvapena, Svoboda je v USA a v tamní katedrále nevystoupily naše mučednice, naše hrdinky Pussy Riot, ale obyčejná Česká filharmonie - proč to? *15* *15* *15* *15*
    • Pusinko, komunstická kurvičko! Už máš všecko za sebou? Teď Ti nezbývá už jen
      diskutovat a dávat najevlo svoji ideologickou vyspělost, že?
    • Pusinko, pizdo komunistická, již k nepogtřebě, sklapni a přilož!
  • Myslím, že miloškovi brzy soud nařídí protialkoholickou ústavní léčbu. Jde to s ním rychle z kopce. Proto jsem ho taky nevolil, věděl jsem, že to jsou zbytečně vyhozené peníze za předčasné volby. *1*
    • jeden myslel a vymyslel to, do čeho druhej šlápl *1*
    • já myslím, že když bude znovu kandidovat, bude zvolen i podruhé - pražská kavárna se o to postará *3* *3*
  • Čemu se divíte? Milošek, ještě před svým zvolením, v debatách říkal, že bude své aktivity směřovat na Rusko...
    Máme co jste zvolili...
    • a my jsme tomu rádi, představte si tu pohromu, kdybychom zvolili to, za co vy jste lobovali *15* *15*
  • Je to krásné,jak se češi nechají vodit za nos. Česká média, jak je jejich "dobrým" zvykem, vytrhávají pozvání Putina z celkového kontextu, hodí se to proti Zemanovi. Uspořádali před kamerou merendu, kde mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, náměstek ministra zahraničních věcí Rudolf Jindrák, bývalý kancléř Václava Havla, bývalý diplomat Luboš Dobrovský a ředitel Židovského muzea v Praze Leo Pavlát diskutovali v Událostech, komentářích České televize o pozvání ruského prezidenta Vladimira Putina do Prahy, které prý zaznělo z úst Miloše Zemana. Pak na to, co mohly vidět miliony lidí, pokud se ještě na tuto veřejnoprávní stoku, pardon, kanál ještě koukají, prostě zapomenou, i když na obrazovkách doslova zaznělo, že nejde o žádnou Zemanovu sóloakci. Ty pozvánky byly oficiálně zaslány už před několika týdny, ale Kalousek řekl že pozdě, tak je to pro ČT i ostatní média nepopiratelné dogma. Dalším blábolem bylo, že se "vláda zdála být krokem Hradu poněkud překvapená", byť bylo rozhodnuto již v červenci a toto pozvání premiér Bohuslav Sobotka podpořil. Protifakt, že Putin vede válku se svým sousedem, pročež je nevhodné zvát ho na takovouto akci je taky trochu mimo mísu. Oprostíte-li se od médii aplikované apriorní averze k Putinovi (mám ji taky ale fakta popřít nemohu) a faktu, že opravdu anektoval Krym, tak v souvislosti že je pozván i Porošenko, tak by to mohla být další příležitost, aby si mohli formálně i neformálně promluvit. To by ale bylo plus pro hulváta Zemana, tak se tato možnost bude prostě ignorovat, že?
    Před kamerami bylo na rovinu řečeno, že jednání vyvrcholila rozhodnutím vlády z počátku července, kde vláda tuto akci podpořila a přímo pověřila ministerstvo zahraničí jeho přípravou, Má prý jít o dvoudenní vzpomínkovou akci, na které by měl zaznít i jakýsi pražský apel na připomínání si důsledků antisemitské politiky.
    Jako pamětník úpravy již mnoha učebnic dějin české kotliny, ale i světových mohu za sebe klidně prohlásit, že takováto mediální (a nepopiratelně účelová) manipulace s fakty je prostě ubohá, a může jí uvěřit pouze bezmozek či navedená ovce. Jak už jsem tady nejednou dodal, po osobních velmi negativních zkušenostech se superegem toho času z Lán, mu ale musím chtě nechtě přiznat, že nyní je opravdu účastníkem honu, ale nikoliv na straně nahánějící.
    Je to ale téměř jediné, ci dokážu v jeho prospěch přiznat a snad i to, že kdybych měl volit mezi vírou v naše česká média a vírou v prohlášení prezidenta, nebyla by to pro mne lehká volba, neboť obou si vážím spíše v negativní straně stupnice.
    *4*
  • Proč by Putina neměl pozvat,jen díky rudé armádě jsme byli osvobození a měli bychom jim být vděční.Nechalo jich zde své životy mnoho.
    • Milouši J.! V roce 1969 Plzni vykřikoval jeden soudruh ministr, že Plzeň osvobodila jedině
      Červená Rudá armáda! FRA spolupracovala až do 22. června 1941 s Wermachtem! Víš to?
      Až od té doby "osvobozovala" i zbraněmi Spojenců, hlavně americkými zbraněmi!
      Dočká se Zeman v demisi, President Unda? Jeho dcera Kateřina řekla, že ti, kteřío nemají
      rádi jejího tatínka, jsou undy! Písmenlo "k" před slovem "unda censor nemáirád! My taky ne,
      ale v rodině "Zeman" se asi používá běžně! To víte, "unda" je "unda"!
      • to jsou ale žvásty, a pokud to nevíte, je mi vás líto, Ta trocha, co jim byla z USA dopravena, ta je tedy nevytrhla, zejména když kvetl obchod USA-Hitler stále dál. ale jedovatá slina do nebe nedoletí, Rusko nás zachránilo a my jsme mu vděčni *16* *16*
  • Promarnili jsme jedinečnoumožnost stát se v r. 1989 samostatným, suverenním a neutrálním státem, orientovaným na ekonomiku. Ale to by tady nesměla fungovat banda židobolševiků, rozkradačů a zadlužovačů.Tak lidé nebrečte, je pozdě.Dobře nám tak, budete ty rozkradače a "demokraty" už vydržovat nastálo.
    • jakých židobolševiků, osle, měl jste snad na mysli agenti CIA
    • Všechny lumpy,kteří nás odtahli od surovinově bohatého Ruska a zatahli do spolu s nejzločinější zemí světa,tedy USA je třeba odporážet,na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
    • Soudruhu Pane! Tys asi leccos promarnil.. Furt jsi a zůstaneš na věčné časy bolševikem na věčné časy! Žádní židoibolševici neexistují. Existují lidi jako jsi Ty: Duševně zaostalí c hudáčci typu Zeman v demisi!
      • to by se vám líbilo, ale i kdybyste Zemana uštvali, Káju s čírem vám nezvolíme, buďte si jist a myslím, že už nemá šanci nikdo, koho ta banda hnusů z Prahy doporučí, Výborně.
    • Díky studentům převzali moc v této zemi po roce 1989 Topolánkové,Klauzové,Nečasové a jejich banda zlodějů a podvodniků.jsme si zvolili prezidenta a posluhovači te zlodějské bandy házi po něm vejci.Proč nikdo nezakročil?
    • Pane, bolševiku zasraný! Máš vybraný komunistický slovník, který známe nejen z února 1948, ale hlavně z doby husákovské normalizace! Sklapni, abys nedopadl jako komunisti v Budapešti
      v říjnu 1956! Že se někde dostali na radnici soudruzi, jako v Prostějově, nic neznamená! Místní
      fízli, kteří se v pátek ukláněli Masarykovi, to nic neznamená! Viděli to v Praze, jak fízla a Presi-
      denta Undu lid obecný miluje! Nemusí se ani dočkat ávěštěvy bolševického bastarda Putky!
      • ale, a já myslela, jak byli na ty maďarské povstalce zlí, a oni správně potlačili vrahy a rozparovače? tak to tedy měli komunisti pravdu a ten ksindl pozavírali.
      • jde vidět,že jsi zdegenerovaný Pražák,jen ti ubožáci si dovolí házet vejce po prezidentech.Stačí,když se podíváme na fanoušky Sparty a jde vidět,že to nejsou jen fanouškové.Divím se,že se tam cpou kulturní a sportovní akce na úkor jiných měst,když se neumíte chovat hajzlové.
  • A tuhle znáte? Ve které zemi na světě nemůže nikdy dojít ke státnímu převratu? No přece v USA. Proč? Nóóó, protože tam nemaj americkou ambasádu, přece.. *3*

    http://www.zvedavec.org/prispevky/2014/11/6224-mail-z-prahy.htm
  • Zaplat pánbůh,že zvitězil Sovětský svaz vy přepisovatelé dějin
  • Koukám že zdejší pravičáci kradou nicky. Chudinky.

    Jejich imperialistický svět založený na vykořisťování milionů lidí se jim hroutí.
    Hrdina Putin předešel Američany na Krymu a nedovolil jim rozpoutat válku v Sýrii.
    Čínský lid nadále buduje prosperující společnost zatímco v USA je 70 milionu
    žebráků odkázáno na potravinové lístky.

    TOP Holocaust dostal ve volbách červenou kartu. Včera se před celým světem zostudila knížecí pátá kolona která předvedla pravou agresivní sprostou tvář.

    Jste tu vítán Pane Putine a stejně tak hrdina Doněckých vlastenců Strelkov!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit