Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím o zdroj vašeho průzkumu? Jinak je to bohapustý blábol!

• Mnohem horší je co "vyperlila" ta prokremelská onuce.

• Když prská většina obyvatel, tak to zřejmě hradní dobře nedělá...

• Vystrčil taiwanská onuce zase perlí

• Když opozice prská ,dělá to pan prezident dobře.

• No jistě máš VUML

• Okounku, já jsem musel odsloužit dva roky, ale ty mladý cucák ani nevíš, co to bylo. Jinak i ostatní soudruzi, děkuji za podporu.

• Bingo a palec hore!🙂

• taky dobrý😎

• já věřim tomu co mám na krku a co jsem prožil na rozdíl od komunisticko nacistickejch smradů co ví velké ouno a je mi srdečně jedno co jsou za státní příslušnost .😎

• Ještě jsem zapomněl dodat, že nejde o to jak to lidem vykládá náboženství. Ale v přírodě a ve vesmíru platí, že "Každá akce vyvolává reakci."

Nepřeji Ti nic zlého.

• Dědo sedláku nelži. Jasně že tady mastíš o CCCP! Ty jsi totiž imperialistický zaprodanec. Kterému bylo v 70 letech i na vojně moc ubližováno. Jak jsi se tady veřejně přiznal.A tak máš převelikého mindráka. Každý je u tebe třídní nepřítel. A do všech musíš kopat. Navíc pochtíváš aby se ti psalo s velkým "S". Ale to se zuřivým prďolům nedělá. Je na světě takové klidné místo. S plnou penzí.Zotavovna pro tobě podobné. Bohnice se to tam jmenuje.

• josef.chmela

Děkuji, nejsem magor.

• Až jednou budeš stát před Nejvyšší Spravedlností, i když ve svém"rudém náboženství" na ni nevěříš a vysmíváš se tomu, tak mne jmenuj a já přijdu a budu prosit, aby Ti bylo odpuštěno.

• Ano, zeMAN je poskok východu.

• KIMCID

Proč když lžeš proč se namáhat

• KIMCID

Proč když lžeš proč se namáhat

• Hledej Šmudlo...

• KIMCID

To je opravdu mnoho

• KIMCID

No vždyť píšu že LŽEŠ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit