Zeman se vyjádřil k Vrběticím, podle opozice otevřel dveře ruským dezinformacím
-
A ty ho máš že blbě kecáš na adresu prezidenta.Až se vzpamatuješ budem tě tu respektovat ,zatím jsi rudej nok.
-
Jj - diplomaticky předvedl ruský vlezdoprdelizmus...
-
Většinou to bývá tak, že kdo ostatní nazývá bolševiky sám jim je...😃
-
A byl by nějaký důkaz, že to tak nebylo...?🤨
-
🍻
-
Oni to dávali na ČT 24 v 11hodin .
-
Řekl to diplomaticky žádná ostrá slova.
-
Přesně co od tebe čekat bolševiku
-
Potvrzuji tvoje slova 30let marastu rádoby demokracie.Za 30let jsem se nehnuli nikam.Kdyz to srovnáme s první republikou co zvládla za 20let.
-
To je tvoje definice jako bezvýznamného žabího pšouku.
-
Ta naše bývalá ruská gubernie se svými "symboly" a "představiteli" je k smíchu nebo spíš k politování celému civilisovanému světu.
No ale tady se člověk pobaví, ty "moudrosti" zdejších ruso-řiťo-lezců, to nemá obdoby. 😀😀😂
-
Aby se blbci měli na co ptát.
-
To tak chodí u tupejch sedláku že si pletou CCCP s Rf.
-
Blabolis ty bolševický noku
-
áááá a máme jasno, tak proto jsi takový zákeřný prskající dědek sedláku. Proto tady do každého kopeš. Protože ti v sedmdesátém ublížili. Ale to už se tak imperialistickým zaprodancům a kolaborantům stávalo. Tvoje zlost přetrvala celá desetiletí. Co tak zkusit takovou zotavovnu. Klídek.Pohoda. Bohnice se to jmenuje.
-
Proč tě to zajímá rudý švabe
-
Samozřejmě, ty pseudonáboženské fantasmagorie jak si je představoval Marx a jeho stoupenci a jak blábolil Uljanov a jeho poskoci jsou naprostý nesmysl.
Ale KOMUNISMUS = neomezená vláda rudofašistických zrůd. A to jsme tady měli.
-
Oh, izvinitě vaše prevoschoditělstvo, ja učilsja "umirajet", no "ubjegajet" tože možet byť. 😉
-
Příteli, nejsem tanečník, to by byla lichotka. Ale rusky jsem se naučil a ruštinu jsem při své práci používal, stejně jako další jazyky. 😉
Pravdou je, že značná část našich "symbolů" a čelných představitelů spolu s mnoha bývalými rudými poddanými neustále podlézají ruskému rádoby carovi Putlerovi a bývalé Země Koruny České servírují Putlerovi jako gubernii CCCP.
-
Co jiného bychom čekali od omezeného bolševika, že.