Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seš *12* *12* *12*
  • To duchodce: Soudruhu důchodče, věc se má tak, že když mi kradou můj nick, který jako jediný používám a to - Justícia, tak mi laskavě přestaňte psát o rozdvojenosti osobnosti, protože takových d e m e n t ů, kteří toto činí komukoliv jakkoliv je celá řada zde na Tiscali.cz. A znovu opakuji, že právě nick tečka (point) je jiný nick než používám a nikdy v životě bych se nesnížil k takové ubohosti, abych psal pod cizím nickem nějaké bláboly, což i mně se dost často stává, že ti duševní rudí ubožáci toto činí.. Ne nadarmo strana KSČM vybavila své členy heslem, "Kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu", že soudruhu. *3* *7* *9* Míru zdar. a tento Váš soudružský pozdrav používám schválně, abych rudé bolševiky naštval... *3* *1* PS: !!! Můj nick je tedy - Justícia a žádný jiný..!!!
  • To point: Naprostý souhlas.. Nebýt Stbáka Zavadila a jeho sprostých inzerátů v Blesku, tak by se - Lukoil Milouš Zemanovič NIKDY nemohl stát prezidentem této podivné země..!
  • souhlasím s tebou, je to č u r áo k. *15*
  • Seš normální, nebo omezený tupče!!!!
  • Demokracie po česku: Co se nehodí škrtněte nebo přepište. Tohle je ta správná totalita švejci. Díky hnojům typu tečka a spol sro *16*
  • Si imbecil a fašista. Zastřel se, než ti někdo tu tlamu roztrhne a vychčije se ti do ní. *16*
  • Vidím, že to vůbec nechápeš. Existuje určitý morální ideál, např. že jedinec si může dělat co chce, ale toto jeho právo končí tam, kde začíná právo jiného. Nebo vzájemná pomoc v nouzi, pomoc potřebným, jejímž cílem je mimo jiné zachovat soudržnost společenství. A další zásady, které mají hlubší etický smysl. A k dosažení těchto cílů existují určitá pravidla, která musí každý dodržovat, i když ho osobně tato pravidla omezují.
  • Tak si přečti jeho blog na Parlamentních listech, pitomečku. Čteš jen blbinky a pak nic důležitého nevíš...A nicky nekradu, mám svůj jeden a jako druhý používám schválně Pištovu "tečku", abych jej nasral - a ty jsi také další z Pištových nicků, tak se ozvala ta husa potrefená...JInak žádný jiný nick jsem nepoužil a na tu "tečku" mám právo stejné, jako ty. Můžeš mi klidně ukradnout můj nick a já se rozčilovat nebudu, ale budu se ti smát. Ten nick je "Honza", ale je tu ještě jeden stejný, tak mu jej ponechávám...já už jej nepoužil celé 4 měsíce...
  • Popletls to ty. Nevšiml sis, že odpovídám na toho pitomce Pištu, který tvrdí, že tento p a r l a m e n t ( ne Zemana ) zvolilo 7 milionů voličů. Tak jsem mu tam rozepsal přibližně, kolik která partaj dostala hlasů v roce 2010 při volbách. Spletl sis to se Zemanem. Já přece vím, že Zeman dostal 2,5 milionu hlasů...čti příště pečlivěji, o čem je zrovna řeč, jinak nic ve zlém...
  • A Pišto, ty to uděláš ??? Můžeš nás poučit, jak, chudáčku ???
  • Takže, jak to píšeš, tak demokracie je slepá poslušnost !!! Divná, nemyslíš ??? To za komunistů byl tedy super ráj, mohli jsme , co jsme chtěli, akorát na západ jet to bylo složitější...
  • Milouše Lukoiloviče Becher-Hruškovice je třeba zbavit úřadu a poslat na protialkoholní léčení.
  • Nevzdělaná násilnická lůza se ohání demokracií a přitom neví, že demokracie znamená existenci určitého řádu, pravidel, sepsaných v ústavě, kterými se musí všichni řídit.

    Chovají se jako stádo, jehož vůdcem se stává nejsilnější samec, který v boji porazí ostatní samce. Jelikož se ale ta lůza přece jen trochu liší od primátů a nižších živočichů, tak ten samec, kterého považuje za svého vůdce nemusel s nikým zápasit, ale stačilo mu pár líbivých slibů, podpásovek a křivostí a lůza si ho zvolila.
  • Odbory na to kulový, protože bossové taky znají, jak těžko ke korýtkům a jak je lépe do ničeho moc nešťourat. Co jim do toho, že? Nač si pálit prsty při dobrém živobytí? Nic neriskovat, mrtvý brouk.
  • CO TO MÁ ZNAMENAT, co je to za další prasečinu? Ta nanicovatá pakáž pro ty svý korýtka už přemýšlí o protiprezidentské změně ústavy. To už ale fakt budeme muset nahrnout se do ulic k parlamentu a dát jim pořádně za vyučenou. Když už mají tolik strachu z presidentského systému, i když nám nemusí až tolik vadit, pomožme jim a zachraňme demokracii v Čechách. Pojďme k parlamentu, až bude hlasovat o důvěře úřednické vlády. Pojďme a donuťme je důvěru odhlasovat. A když to neudělají, dejme jim do držky za všechno to jejich lhaní a pokrytectví. Za všechny ty jejich podrazy a lumpárny. A prezident jako vrchní velitel ozbrojených složek zajistí, aby se proti nám nezasahovalo. To může být ještě mela. Dáme jim za všechno, co udělali, to co si zaslouží, svoloči proradný! Když mohli schvalovat důvěru vládě krajně nevěrohodné, dokonce za pomoci odsouzeného zločince, můžou pro jednou zcela výjimečně po prvé, dle svého poslaneckého slibu a nejlepšího vědomí a svědomí, dát důvěru vládě úřednické. Donuťme je! Přinuťme je!
  • Máš to silně popletené a navíc tomu nerozumíš, Zemana volila velká většina rozumných lidí, už se k tomu nevyjadřuj nemá to smysl!! *3*
  • Je to jen hloupý kikán Pišta, toho nemůžeš brát vážně, má rozum na 6 let!! *3*
  • Pravomoci prezidenta by se měly ještě zvýšit, v žádném případě ne omezovat!!!!
  • Jenom u předsedy TOP 09 je malá vyjímka. K němu se musí zepředu a rychle rozbalit plakát: "VORZEITIG DIE PARLAMENTSWAHLEN". Ostatní pravidla zůstávají nezměněna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit