Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tomuhle se říká demokracie... ???!!! V okamžiku kdy se někomu něco nelíbí, tak se jen tak změní ústava? Mně to spíš připadá jako vláda dvou mafiánských klanů, pravice a levice.
    Dokud se hádají mezi sebou a mají možnost střídavě vysávat stát a jeho občany, tak si všichni hrají na svém písečku a spokojeně kují své pikle ale jakmile jim hrozí odstavení od koryt všem, jsou schopní svorně, bez rozdílu ideologie popřít sami sebe, ztratit poslední morální zábrany a jít i přes mrtvoly...
    Vážení politici…
    Místo toho aby jste sami udělali něco pro vlastní očištění, změnili dosavadní praktiky stranických aparátů založených na úplatcích, vyhrožování, aroganci a opovržení voličů, tak hledáte právě tomu vlastnímu voliči jiného údajně ještě zákeřnějšího viníka… Jediným Vaším záměrem je předhodit mu jinou kořist a odvést jeho pozornost jiným směrem…
    Strhli jste si masku demokracie z tváře Vážení politici a voliči poznali s kým mají tu čest...!

    Jen tak mimochodem… Co na to naše slavné odbory???
    • Odbory na to kulový, protože bossové taky znají, jak těžko ke korýtkům a jak je lépe do ničeho moc nešťourat. Co jim do toho, že? Nač si pálit prsty při dobrém živobytí? Nic neriskovat, mrtvý brouk.
    • S těma odborama jsi to přehnal. Teď budu v podezření, že jsem to psal já. Zdvihnutý palec si to ale zaslouží.
  • Zeman problémy nemá. Mají ho parlamentní strany.
    • Zeman má problémy s kouřením a hlavně s chlastem. Jeho "viróza" se stala světovým hitem stejně jako Klausovo chilské pero.
    • Správný postřeh !!! A ČSSD se musí rozhodnout, buď pro ješitnost Sobotky vůči Zemanovi a ztrátu voleb, nebo tuhle pitomost, která není vůbec třeba, zamítnout. Prezident zvolený lidem zastupuje i vůli lidu a proto má silnější hlas. Jinak ale Ústava nebyla porušena, tak proč ji měnit ??? Navíc si ji změní potom po Zemanovi zase na původní ??? Ječí vzteky, ksindl nenáviděný většinou národa!!!
  • Po demisi premiéra Nečase se poslanci tří stran (ČSSD, KSČM, TOP09) VEŘEJNĚ shodli na tom, že v případě vzniku úřednické vlády podpoří rozpuštění poslanecké sněmovny. Zeman jejich tvrzení vyslyšel. Takže co bude?
  • Pan prezident Zeman je jediná osoba, která vyslyšela přání lidu- pryč se zkorumpovanými poslanci. Ti nyní nemají nic jiného na práci než mudrovat jak zachovat svá koryta a sdělovací prostředky jim pomáhají proti panu prezidentu seč mohou. Proč nepíší o Dementním degenerátu Karlu, to by bylo počteníčko, o korupční vládě ODS, o Kalousovi, který se domnívá, že může zasahovat do věcí trestního řízení, že je mu policie podřízena, že jim může nadávat a obhajovat zločin ( Parkanová, korupčníci ve vazbě atd. ), o Nagyové ktero si Nečas vydržoval platem a odměnami z daní občanů. O tom je ticho po pěšině. Hnůj. .
  • Zájem lidu, nikoli puč prezidenta.

    Danou realitu popsal pan Šídlo výstižně: „…za současnou krizi může primárně parlamentní pravice, která zemi tři roky vedla od skandálu k aféře. Teď se země zastavila, všichni čekají, co bude a nic se neřeší. Vypadá to, že tento neutěšený stav může přetrvávat hodně dlouho, možná až do příštího května. To vše v situaci, kdy je země v nejdelší ekonomické recesi své samostatné historie. Až přijde Rusnokova vláda do Poslanecké sněmovny, nastane klasická situace parlamentní demokracie. Dlouhé a trapné projevy, opakovaná a zmatečná hlasování, prostě všechno to, co lidem na politice vadí. A v tu chvíli bude veřejnost přesně naladěna k tomu, aby vyslyšela hlasy, že to v této zemi může fungovat i při omezení této „žvanírny“, a že nejlepším řešením bude další posílení pravomocí hlavy státu. Vždyť i tu si koneckonců volíme přímo…“
    • Jeho prognóza je velmi opodstatněná. Jenom tomu varování před pučem se nějak vyhýbá. Jenomže asi budeme chtít znát odpověď na otázku, co s takovým parlamentem. Co s ním? Dunivé žvanění kolem nezvratného rozhodnutí přijmutého předem, stranami ODS, TOP09 a ČSSD, ještě bez znalosti složení vlády a programového prohlášení. A to při naprosté absenci vůle, změnit jej, byť pro dobro věci. Co s parlamentem, který se nehodlá rozpustit, nehodlá vyslovit důvěru úřednické vládě a jedinou možnou Nečasovu vládu bez Nečase, s těsnou sněmovní většinou upocenou s nevolenou LIDEM, naprostá většina občanů ani náhodou nechce. Co s takovým parlamentem, který dle složení jedná výhradně v zájmu té či oné politické strany bez ohledu na zájmy lidu i státu?
      Pan Šídlo se opatrně vyhýbá tomu, co se nabízí samo od sebe. Respektive, co nám parlament jeho chováním neúprosně a přímo vnucuje. A sice, požadavek v zájmu lidu:
      Pane prezidente, odložte druhý pokus o sestavení vlády na neurčito! A my budeme bedlivě sledovat, jak která z parlamentních stran jedná ve vlastním zájmu na úkor zájmů lidu. Jak který z poslanců se zpronevěřuje slibu poslance.
  • Tak to by byl počin veskrze geniální! Páni poslanci, kteří se jinak neshodnou vůbec na ničem vyjma malé domů se najednou shodnou okleštit pravomoce prezidentovi? To už vážně přisrávají u zdi, že jim korýtka vezme.
  • Prezident s omezenýma prezidentskýma pravomocema?....to by pak nebyl prezident ale nastrčená loutka! Kdo jiný by měl mít plnohodnotné pravomoce když ne prezident volený lidem? To chtějí mít pravomoce zase jen zloději a podvodníci co mají dlouhé prsty a utáhnout opasek umí jen jiným? Kozlové chtějí být zahradníkem?
    • Ať to poslanci klidně udělají. Tak jen lidem dokáží, že jejich názory a vůle jsou jim absolutně u "prdele". Za což se jim lidé odvděčí při nejbližších volbách *4*
  • Pravidla: V poslanecké sněmovně se vsadí 2 poslanci o peníze, opatrně se zezadu přiblíží k pravicovému poslanci (nejlépe z ODS) a vykřiknou: "PŘEDČASNÉ VOLBY!" Pokud k smrti vylekaný poslanec také vykřikne "JÉŽIŠMARJÁ, nebo PROBOHA NÉ!" apod., je výhra 100,-Kč. Pokud ssebou vystrašený poslanec jenom trhne a rychlým krokem zamíří na WC, je to "SLIPOVÝ (trenýrkový) BONUS" a výherce bere 500,-Kč.
    • Jenom u předsedy TOP 09 je malá vyjímka. K němu se musí zepředu a rychle rozbalit plakát: "VORZEITIG DIE PARLAMENTSWAHLEN". Ostatní pravidla zůstávají nezměněna.
    • Ten bonus, to je dobrý.
  • Je čas vystoupit na podporu občany přímo voleného prezidenta Zemana v ulicích měst a žádat okamžité odchod současné vlády!!!

    Tak ČSSD se zřejmě zachtělo ztratit podporu svých potenciálních voličů. Je Sobotka opravdu tak blpej?
    • Ne blbej,ale vycuranej.A to velky rozdil v mysleni.
    • Přesně tak, souhlas !!! A do nich !!! Zloději prohlašují poctivost za nedemokratickou. Kradou jako straky . A státní zástupce už by mohl jednat. Např. v kauze MUS se dát na stranu Švýcarska a nechat zatknout Sobotku s Kalouskem - oba v tom mají prsty !!! A jde tam o ukradené miliardy !!!
      • Naprosto souhlasím - tihle sami neodejdou.
  • Jak dlouho ještě budeme trpět diktát zkorumpovaných poslanců? Řadový občan když potřebuje ke své práci prověrku, má dluhy je vydíratelný-neexistuje! NBÚ mu ji nedá.Poslanci mají hypotéky, hrozí jim ztráta luxusních příjmů v případě rozpuštění sněmovny.Jak hlasují, v souladu se svým svědomím či zájmy voličů.Ani náhodou, drží se koryta jako hovínko košile.Oni nejsou vydíratelní, k čemu je taková sněmovna, kde poslanci rozhodují podle svých zájmů a potřeb.Vypsat referendum. Zda chceme, aby nám vládli takoví politici, kteří sedí v kriminále za kriminální činy, uplácejí se navzájem lukrativními posty ve státních podnicích a poškozují naše zájmy mafiánským způsobem vládnutí v duchu hesla: "co můžeš urvi, co nemůžeš - to zk..vy".Kdo má pravdu senilní Zeman, či zkorumpovaní poslanci? Teď babo raď!
    • Ono nebude tak zle. Žádná kaše se nejí tak horká, jako se vaří. Kalousek spustil proti Zemanovi kanonádu, ale než se mu podaří sehnat nějakou ústavní většinu, tak tu nebude mít za den a možná vůbec. Bez ČSSD to totiž nejde, levice ji téměř má, chybí jí tuším max. 2 hlasy. Záleží tedy na Sobotkovi - nesmyslně si změnit ústavu a prohrát volby, je sporné, zda by dala levice většinu právě ČSSD stačilo by, aby KSČM jim pak nedala důvěru, a s Kalouskem ji bude také splácávat horkotěžko, ale to apriori předbíháme výsledku voleb, které ještě nebyly, spekulace jsou jen plácáním do vody. A Zeman zatím může nechat Rusnoka dovládnout nadvakrát a pak ke konci roku těsně před volbami si Němcová udělá vládu na 3 měsíce ??? K čemu ??? A jestli Sobotka se pustí do Zemana, tak ten jej nemusí jmenovat dtuhým premiérem, ale dát tam tu Němcovou a Kalousek se může oběsit, nebo utopit v rumu - ODSka už s Kalouskem "nepeče"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit