Přejít na výpis diskuzí
Zeman zkolaboval, prý se opil, cituje časopis své zdroje. Ministr to popírá
4.11.2013 | red
157 příspěvků
-
Až vychcípají všichni komunisti, nebude na světě válek, ani hladu!
-
-
Hlavně v Africe, tam je komunistů co.
-
-
Je ubohé od ministra zdravotnictví takto lhát o panu prezdentovi. Každému je přece jasné, že se ten prasák ožral a nedaří se jim ho probrat k vědomí. Přeju mu hóóódně dlouhé poleženíčko na izolaci!
-
fuj, že se nestydíte plivat takový jed na člověka, ať je to kdokoli třeba váš soused, kolega nebo prezident. Je vidět kam to tahle společnost dotáhla.
-
-
xyz Kam to tato společnost dotáhla, vidíme na Tobě, střelený Anonyme!
-
A třeba na exprezidenta Václava Havla se plivat může? Dokonce i po smrti, když platí zásada "O mrtvých jen dobře"? Může se beztrestně plivat třeba na kardinála Duku
aniž se ho ve skutečnosti zná? Media mají nějaká privilegia stejně jako ti, kteří jsou jími doslova zfetovaní? Může se plivat třeba na menšinu obyvatel, která nese jméno církev?
Máte pravdu, jen kdyby lidé uvažovali, to by nás i zachránilo! -
Není pravda, že se opil Zeman. Opil se jeho pes, když po koberci honil bílé myšky.
-
Máš pravdu s toho má radost jen tečka, to je ale člověk retardovaný a postižený tělesně i duševně.
-
-
Takový tlak co vyvíjí minulá mafie, by ustál málokdo. Proto přeji panu prezidentovi brzké uzdravení a celé jeho rodině pevné nervy. Vydržte!
-
Holcát rovná se Hašek?
-
Medialni mafie opet sije do viteze prezidentskych voleb a zamerne lze. Stale nerozdychali, ze jejich maskot Kcharl proste prohral a uz po nem ani pes nestekne... *5*
-
-
Zloději nicku, kníže von Schwarzenberg naopak vyhrál! Před občany i před světem se ukázal jako čestný člověk. A naopak prohrál Lukoilovič Becher-Hruškovice, který se před občany a před světem projevil jako mocichtivý, ješitný a zákeřný hospodský žvanil a ožrala... *5*
-
-
Neprohrál Zeman, on kandidoval na prezidenta a vyhrál. Tam prohrál "von" Karel. A pokud si nechá Karel za sebe mluvit takovou špínu a mlčí, tak čestný není.
-
To je ten slušný logický závěr z tvé úvahy?
No nevím.
Není to dobrá úvaha, myslím, spíše takové hospodské "brknutí". Co myslíš?
-
-
Karl narozdíl od zemanovců vyhrál, víš ty tečko *1*
-
-
Miloš nechlastá, říkala to Mařka z prasečáku!
-
-
Miloš ne ale mladej Sova jo.
-
-
nikdo nevěří tomu že přestal pít a kouřit -jen kecy ,prostě se normálně obyčejně vožral
taky už není žádný mladíček -
Zeman je přepracovaný? Plácání hloupostí a zvedání flašek je zřejmě strašně
namáhavá práce. Nedávno dokonce sliboval občanům dokončení dálnice.
Takže Miloši nelenoš a vem si do ruky lopatu. Zhubneš a poznáš co je to skutečná práce. -
Obávám se, že jeho zdravotní a psychický stav je tak špatný, že ani nedokončí své volební období.
-
-
No tak Doktore to je spis dobra zprava !
-
A on se tolik těšil.......... *7*
-
Já se neobávám, já v to doufám!
-
-
A většinou píšu inkognito, tzn. že jsem přihlášena přes mail, anonymně píší jen tečkové a NotCSSD atd.
-
-
Říkám: Táhni do análu komunistickej zloději nicků!!!
-
-
Neřvi, napij se, zhluboka dýchej a nepiš pod mým nickem, buď tak laskav, nulo.
-
-
-
Tečko, najdi si jiný nick, buď tak laskav.
-
-
Milý kacpo, podsouváš mi své způsoby, někdy se tomu říká paranoidní bludy. Ujišťuji tě, že nicky nekradu, to dělají komunisti a levičáci, u nich jsou loupeže "normální"u. *14*
-
-
Potom bys měl poučit svého kámoše Nota, aby se nechoval jako prase.
Ne, neuvádiš odkazy.
Logický závěr jsem ještě v žádném tvém příspěvku nenašla.
Poučovat nikoho nehodlám, nemám na to "koule" jako ty. -
Nic ti nepodsouvám, akorát jsem si vzpomněla na tebe. Tady je jedno, Petr nebo Pavel.
No ne?
Kradeš pasáže z netu a nedáváš odkazy, odkud to kopíruješ. Když děláš tohle, jak si můžou ostatní myslet, že nicky nekradeš také. Navíc píšeš také anonymně.
Holt je tu bordel, příspěvky by měli dávat jen ti, kteří jsou registrovaní. -
-
kacpo, v příspěvcích uvádím své úvahy a logické závěry z nich plynoucí. Pokud něco okopíruji, tak tam uvedu odkaz. Jsem tak zvyklý, protože je to jednak slušnost a jednak to umožńuje čtenáři ověřit si důvěryhodnost.
Není důležité KDO to píše, ale CO píše. Ovšem pro vás, soudruzi, je důležitější kdo to píše, protože jste zvyklí pro pravdu mučit a vraždit.
Nemusíš se mnou ve všem souhlasit. Pokud se mýlím, rád se nechám poučit. Ale k tomu jsou třeba fakta, argumenty. Sprosté nadávky a podpásové krádeže nicků jimi nejsou.
-
-
-
Táhni do análu, rudej imbecile a zloději nicků!!!
-
-
-
já v to pevně doufám, měl by se zavčasu vzdát a odpočívat na vysočině!
-