Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeká ho tvrdej trest za vlastizradu! Vypadá to ale, že Bůh bude rychlejší, než naše justice.
    • Hm, tvrdej...Natvrdlý jsi Ty, piš pod svým nickem. Psychopate.
      • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses vypatlaným komoušem!!
  • Vazeni pritomni-piste si cokoli,ale nekradte nicky.Toto jsou diskuze a ne bramborovy divadlo!!!
    Potom si me dovoli kdejaky povl z Horni-dolni urazet,ze to delam ja.A kdyz dotycnemu vysvetlim,ze nejsem komunista,ani volic SPOZ-tak je ta osoba tak podla,ze se ani neomluvi.
    • Vyjímečně ti přitakávám. Nevím, kdo to píše, ale protože jsme v jakémsi sporu, tak si můžu myslet cokoliv.
      Nestydím se za to, že jsem z Horní-Dolní, povl jsi Ty, já už jsem měla města dost, tak jsem ráda v Horní-Dolní.
      Nepoužívej slovo "dovolil", protože ty jsi dovoluješ dost, krom sprostoty i lžeš.
      Hele, napiš něco anglicky, aspoň tři věty, bez překladače. *5*
      • Me komunisticka luza krade nick temer porad.
        Takze se ti predstavim:
        JSEM ANTIKOMUNISTA a ANTIZEMANOVEC.
        • Jako senátor exsoudruh Štětina?
        • A taky d e b i l.
        • Také sprosťák a hlupák.
          Oprav si "mně". Na UK se nevymlouvej. *1*
        • a bývalý agent StB co? *1*
      • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses soudruhem!
        • To je zas kdo za cvoka?
  • Vypadá to, že kníže pán ještě nepřenesl svou prohru v prezidentských volbách a odstavení z funkce ministra zahraničí a celkově odstavení od lizu a proto takovéto pomluvy v médiích, ale lidé vědí odkud vítr vane. *2*
    • Konečně rozumný a hlavně pravdivý názor !
    • Kníže s Kalouskem to ještě nerozdýchali. *12* *12* *12*
    • Je to možné.
    • To není vítr a "Becherova vichřice". *14* *14* *14*
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses vypatlaným komoušem!!!
      • Komouš můžeš být tak akorát ty vypatlaný d e b i l e. *2*
  • Pan Zeman je náš prezident a hlava státu!,
  • No co ! Rozdával pučistům koryta a jedno mu spadlo na koleno. Nejlepší léčba je důsledná izolace od investigativních novinářů a televize. Za pár týdnů poprask opadne, národ zapomene a prezident bude opět jako rybička. Jen občas trochu zavirovaná. Co jiného, než se schovat před svým milovaným lidem, má dělat. Jiný chodí chodil kanálem, on geroj hrdě opět vstane a bude poučovat o morálce a krmit lidi bonmoty.
  • Pan Zeman je náš prezident a hlava státu!
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses zemanovým poskokem!,
      • tečko, ty seš trouba a ještě to prezentuješ před celým národem.
  • Kdyby chlastal Red Bull, tak by dostal křídla. Ale to je jeho věc. Já jenom, že mu není tolik let. Příští potenciální důchodci se penze nedožijí a budou muset tvrdě makat. Zeman zatím dělal jenom hubou a dost nevymáchanou.
    Zlatí komunisté, za nich by se takového nic nestalo. I ten Husák měl alespoň úroveň než Havel, Klaus a Zeman.
    • Peppone, Husák byla tragická postava. Nejdřív ho komunisti zlomili v kriminále a pak mu dali ouřady, kde fakticky sám nic nezmohl, protože o všem rozhodoval ÚV KSČ.
      Komunisti jsou stejné zrůdy jako nacisti, kteří se u komunistů učili.
    • Ale stalo, tam bylo vožralů ještě víc !
      • No jo, CELEJ DISENT *2* *16*
        • Ano, disent chlastal hodně, nepuštili je ani do školy, ani na slušnou práci, tak chlastali
          a "šedá zóna" se vezla.
          • Za socíku se vyžadovalo v každé slušné práci NEBÝT POD VLIVEM ALKOHOLU ANI OMAMNÝCH LÁTEK. Studovat mohli při zaměstnání...
  • Pověs si svého komunistu, zachráníš životy a majetky lidí!
    • Seš kámošův komunista! *1*
  • Ten prasák se ožírá jak ruský mužik!!!
    • To tím myslíš hajaju s kalouskem? *1*
    • Jak to píšeš o svém prezidentovi burane a zloději nicků? Pořádně si vyčisti zuby, protože až se jednou potkáme, tak už nebudeš mít co čistit. *12* *16*
      • Ta demetní rudooranžová ožralá sra-x-čka je prezident asi jako já indiánský kosmonaut.
        Je to jen sebestředné, tupé, pomstychtivé demetní ožralé nic s uslintanou tlamou, kterou jakmile otevře tak vyleze nikotýnovo-alkoholový smrad a po něm nechutný prolhaný žvást. Nic jinéo ten tupec nedokáže než chlastat, žrát, lhát a nasírat lidi.
        • Ukázal jsi všem na diskuzi tvé IQ. Je asi nejnižší. *1* *1* *1* *1* *1*
          • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses bolševickým poskokem!!
      • Seš obyčejnej bolševickej průjem, rudej blbečku.
        • Rudej ani bolševik nejsem ty primitive, ale až se někdy potkáme tak budeš ty rudej, celej od krve, jak ti tu hubu rozmlátím a svět je malý.
          • Kuk na šulka!
  • Časopis Týden ví o Zemanovi vše nejlépe. Přes WC odpad prostrkuje do Lánského apartemantu ponorkový periskop po Němcích z války *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit