Přejít na výpis diskuzí
Zeman zval evropskou šlechtu na oslavy Karla IV. Z původních velkých plánů mnoho nezbylo
13.5.2016 | red
296 příspěvků
-
No, uvidíme co bude nebo nebude. Tolik bych se tomu nesmál.
-
Zajímavé, že teď i já mohu napsat "pěníš" i "penis" a není to zakázané slovo. Že by automatický censor spal? *8* *15*
-
A nejen to. V Bruselu před mezinárodním fórem vykládal, že si tam dal řízek a ten mu chutnal jako žvýkačka - bubble gum, jenomže místo "gum" řekl "bum" a pokud nevíš co je v angličtině to "bum", najdi si to ve slovníku, tady by mi censor napsal, že je to "zakázané slovo". Tedy že mu řízek chutnal jako "bublinková p.del". Tak ho v tisku novináři překřtili na "Milosh Bubble Bum". A "tohleto" má být symbolem pokračovatele Zemí Koruny České.
http://magazin.aktualne.cz/video/bablbam-a-budbox-svet-se-bavi-zemanovou-anglictinou/r~d48e9fd0a56011e3a9f3002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-6
http://www.youtube.com/watch?v=gAmsgyh2WB8 -
Nedivím se, že nikdo z pozvaných nepřijel, hulvátské chování Zemana jde napříč Evropou, nikdo se s ním fotit nechce. Je to známá figurka, ne že by byl tak důležitá osoba, ale šavle u klenotů a jeho tajtrlíkování před Putinem oběhlo celou Evropou.Styděla jsem se za Zemana v začátcích jeho"panování", dnes mi to je celkem fuk. Co jsme si zvolili, to na Hradě sedí.Dobře nám tak.
-
... tvá demenc* v cíli :)))
-
... jsi již úplně na dně, dem*nte, krásný to pocit :)))
-
... jaké "nás", ty nejposlednější primitive?
-
... to je prd proti tomu, jak si všichni oddechnou, až tvá demence dorazí do cíle, nulo :)))
-
... česká slovní zásoba není sto vystihnout tvou parádně postupující degeneraci, pako :)))
-
... asi jako ty nikdy nebudeš ani na úrovni namazaného sudího z Příbrami, vypatlo :)))
-
... stalo se například, že stále nevládneš českým pravopisem, tak vychladni :)))
-
... napiš něco o svém vzdělání, vypatlo :)))
-
... správci této "diskuse české intelektuální spodiny" se zase jednou parádně vybarvili :)))
... napsal jsem "pěníš", ale bylo mi zahlášeno, že slovo "penis" je zakázáno
... už mě konečně blokněte nafurt, ubohí "pěnišové" z tiscali, ta diskuse ja naprosto k h.... -
... je vynikající, že se točíš kvůli každému zoufalci, jsi jejich králem, dem*nte :)))
-
... pitomcům jako ty to je zapovězeno :)))
-
... to ty chloubou lidstva nepochybně jsi, ubožáku :)))
-
... pitomci havloidi, už jim nezbývá nic, než zaručená zpráva od astrologa..há..há :))) to už je opravdu zoufalství
-
Půvab každé evropské země byl vždy dán prosperitou.U nás leskem groše či dukátu.Máme tu prosperitu a lesk?Řekl bych,že přes naši chlubnost jsme geniem průměrnosti,geniem s průměrností navíc čitelnou.Nejen ekonomicky.I co do společenské pohody a demokracie.Jsme tedy Karlu IV. chloubou?Určitě ne.Co by tedy tady konzervativní aristokracie našla?Stánky zneužívající češsky sedmi set let.To si mohou lépe užít na pivních slavnostech v Mnichově.Tak ty nepřijíždějící neodsuzujme.Oni vědí proč to tak je.
-
zajímavé, Tiscali inseruje Veselé.Zvíře.cz a když jsem na to klepl, tak byla odpověď "Not Found" *6*
-
a co prasedent Bubble Bum shrnul-pes-koberec?