Přejít na výpis diskuzí
Zeman zval evropskou šlechtu na oslavy Karla IV. Z původních velkých plánů mnoho nezbylo
13.5.2016 | red
296 příspěvků
-
viděl bych to na ruskou trojku, třeba se tam potkáme *3*
-
Jednou kdysi když nepřišla nějaká navštěva k nám tak to moje babička tenkrát okomentovala: "Nepřišla nepůjde od nás svět se nezboří !"
Takže asi tak. Jinak podobnou"slávu" jsem zažil už když bylo výročí 600let úmrtí/1978/. Sice no nebylo jako nyní ale ve škole jsme tenkrát psali slohové práce o Karlu IV. Jako udělal pro zemi hodně už tím,že zatnul típec šlechtě a zavedl řád pevné ruky. Byl to vrchol feudalismu u nás a v Evropě ale také velká bída prostého lidu.I když je pravda,že dal lidem aspoň něco vydělat a nechal stavět "Hladovou zeď " . Holt feudalismus i když dnes někdy s lidma zachází taky tak !!!!! -
Ubohá podlidsiská sračičko, sám jsi jen upocený bolševický skřet, tak aspoň honíš ramena chcípáku.
Stále lepší hrstak hrdiných banderovcůnež ti tvoji zsa..nci rusáčtí.
Jen mtrvý rusák je dobrý rusák. -
Zeman že je zeman hnusná kolaboranstská špína a má chcípnout - no pravda, pravda už aby to bylo.
-
souhlas, včera jsem ho tam potkal
YEAH !!! *14* -
Simon je bukvice a hulipéro z redakce Tiscali..há..há
-
nevím, nevím zlej trolle, pokud by tvůj imaginární Simon cokoliv hulil v redakci Tiscali, těžko by připustil tvé fixlování s hlasováním ve svůj neprospěch, nemyslíš ????
-
zlejBTWhrdinoJuraPutinRybanotroll rozdal po zásluze trestňáky *15* *15* *15*
-
Víš hovno, jestli nějaký článek existuje nebo né a honíš si tu triko, ty filcko..há..há
-
Simon kouří kožeňáky v redakci Tiscali. Držím ti palec, buzno.
-
uplne si mě znemožnil
blahopřeji *13* -
Ovčí mluvčáček by měl hledat Peroutkův článek a ne hlásat blebty svého chlebodárce.
-
Taky skončí v pekle jako jeho předchůdci Uljanov, Hitler, Džugašvilli, Brežněv... *16* *15*
-
A ty teplej Simone si uplnej kuřbuřt..há..há
-
Hulibrku, ty jsi úplný lingvista *3*
-
Ať žije prezident Zeman a ta hnusná kolaborantská špína Simon, chcípne..há..há
-
byl by z tebe dobrý regulovčík *3*
-
jsem velký BTW, komunismus už nám klepe na dveře a mocná ruská armáda je již za humny připravena bránit občany ČR před banderovci a amrdóly *10*
-
Áááááááááá rusofilní klikostroj se rozjel!
Bravo soudruzi ve vašem rusáckém pelešinci, dostane se vám stakana vodky za vaši bystrost. -
Ihned po porodu do Gulagu s ním, ať ví ten kretének co jeho rodička byla za bolševickou bestii a jak chutná komoušská zrůdnost.