Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Kalolusku mluvte za sebe. jAKO prasata v žitě si tam žijete vy a nemáte představu jak žijí lidé nemocní , INVALIDNÍ, BEZDOMOVCI A DŮCHODCI. To co jste přidali důchodcům jste si měli nechat na zákusek , jIM TO VŮBEC NEPOMŮŽE A VY BYSTE SI TA NENAŽRANÉ ÚSTA Mohli ještě více nacpat.
  • Ano co se týče poslanců, ministrů a vládních úředníků tak má naprostou pravdu. Žijí si jako prasata v žitě!!!
  • Pan Kalousek je jednoz prasat, která se drží na vrcholu politiky. Jen doufám, že tyto reakce, které píší normální obyčejní lidé čte. Všichni si zaslouží vyhodit z okna, ne jen on. Snad v roce 2012 přijdou lidé na to, že stávky nejsou o tom, že se procházejí po cestě, ale že je to třeba udělat tak, jak je to v jiných zemích....pravu se rozčílit a ...pak i třeba něco rozbít
    • Vemu traktor
  • Jak tak pročítám příspěvky tak musím uzanat,že devastace naší populace už dosáhla vrcholu.Patrně zde píší jen ožralí a nadrogovaní,protože jinak se obsah příspěvků hodnotit nedá.Je názorně vidět,jak nás dvacet let od převratu devastovalo.Dlužno dodat,že zde píší ti,kteří se v kapitalizmu už narodili a éru před tím znají pouze z doslechu.Pokud se jim tak líbí páně Kalouskovy hulvátské výroky,nedivím se,že ho zase letos budou volit.Až dorostou a zmoudří,možná budou po těch vládních reformách obsazovat žebrácká místa v ulicích,případně žít jako bezdomovci na nádražích a pod mosty.Oni si ale nic jiného nezaslouží. *16* *16* *16* *16*
  • Pane Kalousku v otázkách benefitů (stravenek,režijních jízdenek ap.) s Vámi souhlasím. Co se skrývá za potřebou nakupovat velké množství zboží já nemám ani tušení.Průzkum jsem si nedělal a ani nemám věštecké schopnosti. Udělejte si průzkum třeba v okresních městech a uvidíte,že vše je možná jinak. Někdo nakupuje aby ušetřil za dojížedění za každodenními nákupy, jiný je z pohraničí,kde jsou ceny tak přemrštěné,že se jim vyplatí si zajistit odvoz (pokud nemají vlastní auto) a nakoupit ve velkém základní potraviny a k tomu něco navíc pro rychlou spotřebu. A pak dlouho,dlouho do města nejedou a v místním obchodě si koupí jen chleba nebo pár rohlíků,nebo to co nutně potřebují v malém množství k vaření ap. A že jsou popelnice pořád plné,či přeplněné , to jste také asi nedomyslel.Poplatky za odpad jsou tak vysoké a neodrážejí postoj občanů za jejich třídění,že raději si nedávají práci s tříděním a chozením (u nás třeba 300m je kontejner) a prostě netřídí. Nastavte parametry ne jako za komunistů ale tak aby lidé platili pouze za to co spotřebují a potřebují zlikvidovat. Někdo má 4 člennou rodinu a naplní pouze 1 popelnici, ale platí za každou osobu nehoráznou částku.A přitom ani neprodukují odpad z kotle na tuhá paliva,protože se chovají ekologicky a mají kondenzační kotle na plyn. A jsou domácnosti 2 členné a naplní i 4 popelnice včetně popelnic za odpad z kotle na tuhá paliva.A to platí pořád jen poplatek na osobu. Taky by se Vám nelíbilo doplácet na druhé,jen proto,že sežerou i mrtvému z nosu,spasou co kde uvidí-hlavně že je to ve slevě.A omezení radní a zastupitelé místo aby kontrolovali (a to se dá) kdo se chová ekologicky a kdo ne,pouze zvyšují poplatky. Jsou města (a to jsem si zjistil) která mají racionální přístup a i spravedlivý přístup. A nakonec pane Kalósku dávejte sankce výrobcům co balí zboží do nereciklovatelných obalů a nevratných lahví ap. Ti totiž mají svůj podíl na tom,že lidé mají také plné košíky. 2 kartony mléka (24 tetra pack obalů) pro rodinu s 3 malými dětmi na 3 týdny zaberou skoro půlku koše.A takových možností proč lidé mají plné nákupní koše může být více.Třeba i to,že z vaší politiky mají pouze jistoty stresu a ne jistoty práce,bydlení ap. a proto to někteří řeší jídlem - třeba i nekvalitním.Protože potravinová bezpečnost a kvalita dováženého zboží ze státu EU a Asie je na šetření NBÚ a ne pouze zkorumpované ČOI nebo i policie.Prohnilí proti prohnilým nikdy nepůjdou.Takže si vytáhněte hlavu z p...u a přemýšlejte. Ministr pro životní prostředí Vám rád poradí.Zatím má dobré návrhy-jen aby ho prohnilí nepřehlasovali.
  • Neslýchané, někdo si dovolil zveřejnit přísně tajné informace o příjmech spolupracovnice pana premiéra. Jak je to vůbec možné? To se musí vyšetřit a viníci tvrdě potrestat, velmi tvrdě potrestat, aby si každý příště rozmyslel zveřejnit příjmy a odměny blízké spolupracovnice pana Nečase.
    Pane Nečasi, je to opravdu neslýchané, ne to zveřejnění, ale skutečnost, že schvalujete Kalouskovo ubírání maminám a postiženým, zvedání DPH, což bude mít negativní dopad ve všech rodinách, kde ani za rok živitel rodiny nevydělá tolik, co vaše spolupracovnice za měsíc, že dochází a bude docházet ještě víc ke snižování životní úrovně převážné části obyvatel tohoto státu a vy sám se chovátě jak usurpátor se svou arogancí, zřejmě si vůbec neuvědomujete že tím veřejně opovrhujete občany, že tím urážíte všechny slušné lidi, kterým nezbývá nic jiného, než nutnost žít v Kalouskem okleštěných podmínkách, je přece krize, vás se ovšem nějaké šetření netýká, stejně jak všem ostatním ve vaší vládě - protilidové vládě. Všechna vaše ujišťování před volbami i bezprostředně po nich bylo jen mlácení prázdné slámy.
    • jaké zničující vláda ? Přestante závidět a bude vám podstatně lépe
    • A kolik mají naši představitelé na svých postech. Oni dřou, tak si to zaslouží. A co prostý občan co huntuje fyzicky každý den své tělo. Ten nemá nárok na nic. Ani na slušný život. Je prasárna, když na jedné straně se snižují platy, kvůli recesi, a na druhé straně si naši mocipáni rozdávají statisíce k svým, už tak tučným platům. Jediná odpověď na to je : Defenestrace!!! Je to opravdu horší než za komoušů. Nikdy jsem je neměl rád. Dalo se aspoň trochu slušně žít. Patřil jsem k té zatracované skupině lidí s dlouhými vlasy, poslouchající západní muziku. Musím bohužel přiznat, že se člověk cítil víc svobodně než teď. Ta pravá totalita nastala až teď! Kdy na nás kašlou a smějou se nám do obličeje. Hlavně že si urvou ze státu co nejvíc pro sebe! *16*
  • kalouska by bylo nejlepší nahnat kopat uran na Bytíz.Pak jej krmit takovou směsí,jakou se za komunistů krmila prasata.Aby prasatům v žitě tolik nezáviděl.
  • Kalousku jsi to největší prase a Nečas také.
  • Pokud mluví Kalousek o současné vládní bandě,tak má stoprocentní pravdu.Pokud má,ale na mysli ty kteří dělají za almužny v zahraničních montovnách,tak lže jako když tiskne.Právě prolhané politiky,bude třeba ,po budoucí revoluci,posílat šupem ,na "přátelský pokec s katem".Tam by jim katovský mistr rozšafně roztrhával jejich prolhané huby od ucha až k uchu.To je ta správná humanita a demokracie,jakou potřebuje tato země nejvíc.
  • Pokud Kalousek mluvil pouze o sobě a jemu podobných politických lumpech,tak má stoprocentní pravdu.A to z něho pomlouvači dělají ochlastu.
    • Myslím že to mluvil o sněmovně a senátu oni ano, to dokáží, my ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit