Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
S tím vymýváním mozků, kdo není s Vámi je levičák, jsi soudružko Radko trapná, pan Svěrák byl také v komunistické straně a možná, že si tam byla ty pravicová soudružko i ty.
-
Pana režiséra a scénáristy si vážím. Pro mne byl rok 2013 také ne zrovna šťastným, narozdíl od něj na 13 věřím. Bohužel však s ním nemohu souhlasit v tom, že většina voličů je na úrovni čtenářů bulváru. A kritizovaný způsob politiky se právě děl nejvíce za vlády Nečasovy a Klausovy, kdy hospodářská politika se zaměřovala na vytahání peněz z lidí, které se pak rozkradly. A Nečas a Nagyová - to je příběh na námět na Vievega.
-
argument modrého zvířátka, na inteligentní příspěvek reaguje svojí poněkud podrážděně.
-
Snad jsi chtěl říci u-komunisté, ti byli za války u-gestapa a nyní jsou u-pravice. Vyjadřuj se přesně.
-
Svěrák je Kchárlův knecht i ty názory mu jdou divným směrem, zachovejme si vlastní ůsudek před volbama a nenechme si masírovat mozek.
-
Jen k před poslední větě. Řekl bych spíš úřad Hradního šaška. (Je to umělec). *4*
-
Souhlas s Helmuthem a depresi z nezvolení Kárla na Hrad má Svěrák zřejmě z toho, že se už viděl na postu kancléře, protože ve volebním období Kárlovi zabezpečoval po stránce správné češtiny servis pro něho. Je na internetu i video, jak mu svoje služby nabízí a ptá se knížete, jak ho má titulovat, zda kníže, nebo pane Schwarzenbergu - patolízalství z něho při tom doslova tryská a kníže mu blahosklonně říká - říkej mi Karle a Svěrák se tetelí štěstím. Proto žádné chyby na knížeti kritzovat nebude, i kdyby jich byly stovky. O charakteru u Svěráka žádé iluze, ale to neznamená, že na jeho filmy se nepodívám.
-
Zrůda jseš ty, léčíš si svoje komplexy na neodsouzeném člověku, kterému už přes rok nemůžou nic dokázat, ale u modrých zločinců máš jasno, nic neudělali.
-
asi pan Svěrák z nich také něco měl, když tak brání zloděje.
-
sláma ti čouhá z bot a tady řepo machruješ
-
všimněte si, když modrý primitiv nemá argument, projevuje se jeho vysoké IQ z Plzně.
-
ty máš lhaní v popisu práce a ještě za to dostáváš peníze, což nám dokazuješ denně. *2*
-
Pana Svěráka si vážím jako umělce.Ale znovu se ukazuje , že tito lidé by se měli držet svého kšeftu a do politiky svojí popularitou nazasahovat.Toto mně nevoní , stejně jako mně nevoní vystupování umělců a celebrit v reklamách , kde oblbují lidi za velké peníze.Opravdoví umělci doby nedávné jako např. pan Brzobohatý , Lukavský,Hrušínský apod. by se k něčemu takovému nikdy nesnížili.Byli to umělci.Zato pan Zedníček , Donutil , Bohdalová ,a mnoho dalších by asi bez těchto peněz umřeli hlady.........
-
Ovšem odměny se už podle žádných tabulek nedávají. A Nečas to Nagyové právě díky odměnám královsky navyšoval. Navíc v tomto státě se obchází už čtvrt století kde co, tak i tabulky jdou překonat a zatím nikdo za to nenesl žádnou zodpovědnost. Proto dnes je většina národa tak naštvaná. Prostě se dá se vším kouzlit, proto si pánové udělali k tomu i zákony.
-
Spíš mi to jeho vzlykání připadá jako vyznání pravici. Kdyby se v televizi objevili předvolební hnoje typu Mádl a Issová o lidech volící pravici, tak bude v euforii.
-
Je tu takový malý paradox, Svěrák umělec a Svěrák člověk. I umění je řemeslo a když je zvládnuto, výsledek se většinou dostaví. S lidstvím je to bohužel horší.Když se člověk nedokáže přenést přes určitou osobní nenávist, ze záčátku to vypadá jako ideový boj a časem se to stává směšné, protože ten život už je někde jinde a on stále mele o tom minulém. Když se k tomu přidá odtržení od běžného života, pocit vlastní neomylnosti a sebestřednosti, tak se to začne stávat směšnějším a směšnějším.
-
a vy patříte k těm blbcům? Protože pan Svěrák se nám v určitém období roku projevil poněkud svérázně, jednomu pánovi vyčítal komunistickou minulost i když komunistou byl také. Pokud tady bude vládnout ANO,ODS a TOP09, tak se určitě dočkáme další vlny emigrace.
-
Vykašlete se na Svěráka je to komediant celej život hrál jen divadlo ty jeho filmy jsem nemusel byly falešný stejně jako on od devadesátých let nemám televizor a do divadla nechodím nepodporuju je.Lidi bavte se sami a vy..rte se na komedianty potřebujete je snad?
-
Ten Svěrák už patří do ustavu, je to blázen.
-
Ano , pokud vzdělání nejde ruku v ruce s charakterem a morálkou , tak je to o ničem. Ovšem, nedělejte si o panu Svěrákovi takové iluze, za totáče by ty filmy prostě nenatočil, kdyby se někde nesklonil a kliky neleštil a nebo musel mít nějakého toho ochránce na které po revoluci tak rád a s chutí kydal hnůj.