Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte pravdu, jsou to oba dva přestárlí a už senilní hlupáci.
  • Nečas je štvanec který si zasluhuje 5 let natvrdo, doufám že je ještě dostane!
  • Pan Svěrák ať se stará jenom sám o sebe. Ten ať si skláda bláboly pro sebe. Už se u něj projevuje demence. S panem knížetem ať se chytnou za ruce a vytratí se!!!!!!!
  • Kdo by to řek, že to je takový hlupák!
  • Gottwald chcipnul na Syfilis-cili Lues.Proto jej nemohli balzamovat,nebot byl vic sezranej Syflem,nez Uljanov.
    No a tento Hradni ohyzda to ma jiz sectene-tolik chlastu ten jeho organismus zkratka dal nasnese.Zacina to Glykemii,konci amputacemi koncetin a totalnim odumiranim mozkovych bunek.Je zahadou,jak je mozny,ze jiz davno nevyhodil kecky.......
  • Svěráka ani nebudu komentovat,snad jen ševče drž se svého kopyta.Ten člověk je bezpáteřní žvanil.
  • To Martin: Bohužel s Vámi opět musím souhlasit snad jen s tím rozdílem, že mi Zeman připomíná našeho dalšího "dělnického prezidenta"-Gottwalda a jeho ruskou obdobu-soudruha Jelcina, který se uchlastal k smrti...Gottwalda prý snad někdo otrávil...Jak skončí náš Zeman? Pro slušné lidi, kterých je bohužel v tomto tupém národě menšina bude navždy ožrala, alkoholik a trapný bonmotista z Prognostického ústavu, který společně s Klausem -Pružinským, za velkého přispění zločinných komunistů dodělali to dílo zkázy v tomto Absurdistánu a Blbolandu.. Je mi nějak špatně od žaludku, když si vybavím tu Zemanovu kreaturu na Hradě.. *9* *13* *10* *12*
  • To Martin: Bohužel s Vámi opět musím souhlasit snad jen s tím rozdílem, že mi Zeman připomíná našeho dalšího "dělnického prezidenta"-Gottwalda a jeho ruskou obdobu-soudruha Jelcina, který se uchlastal k smrti...Gottwalda prý snad někdo otrávil...Jak skončí náš Zeman? Pro slušné lidi, kterých je bohužel v tomto tupém národě menšina bude navždy ožrala, alkoholik a trapný bonmotista z Prognostického ústavu, který společně s Klausem -Pružinským, za velkého přispění zločinných komunistů dodělali to dílo zkázy v tomto Absurdistánu a Blbolandu.. Je mi nějak špatně od žaludku, když si vybavím tu Zemanovu kreaturu na Hradě.. *9* *13* *10* *12*
  • Že by u Svěráka už nastoupila stařecká demence? Tak ať si Nečase veme k sobě domů.
  • Je statním tajemstvím ,že je zbytečně moc divadel i škol.Proto jsme mohli zažít nechutnou kampaň jako v 3 říší.Naších pseudoumělců, kteří udělají cokoliv aby se jim neubralo z korýtek.Osud invalidům a tělesně postiženým je těmto kanibalům totálně ukradený !!Na čele s Trantrberkem a jeho miláčkem sudeťáky.360 000 obětí nacistů je pod jeho rozlišovácí schopnosti !! *16* *16* *16*
  • Tak proč nejde Svěrák do politiky a pak si přibere koho chce.
    Třeba super ekonoma Kalouse...
    Možná i oživí zemřelé ... *6* *12* *14*
  • Smutek Svěráka z nástupu oranžovo-rudého "teroru" lze sdílet. Ne však jeho názory na vládu Nečase. Nebyl zodpovedný, jak o něm říká Svěrák, naopak, dal přednost svým osobním zájmům nad zájmy všech a dal pádný důvod pádu vlády, která až na dva ministy TOPky 09, dělala co se dalo. Bohužel to Nečas pohnojl a je jenom správné, aby i on pykal za chyby, za kter jej lze potrestat.
  • Já pivo nepiju. Můžeš si je nechat pro sebe, je to na tvém ´myšlení a květnaté slovní zásobě všude tady jasně vidět. 99% pisatelů to také podle toho hodnotí.
  • "ůsudek" *1* . Potřeboval bys lepáka...
  • Je štvanec, ale zatím není v kriminále, a to mně mrzí, za to co prováděl by měl dostat alespoň 5 let.
  • Je mi z pana Svěráka čím dál tím víc smutno, nějak ztrácí soudnost...
  • Volily se VV a nikoliv Lidem a ti měly nějaký program i když ho také neplnily a lidi podvedly a k dokonalosti to pak předvedli Lidem i s Peak. VV žádné církevní restituce v programu neměly a zvyšování daní také ne a pokud si někdo založí novou stranu tak má do PS projít řádnými volbami za tu stranu a ne za nějakou jinou. Přeběhlíci nám tu rostou jako houby po dešti a Lidem už to dotáhla až na stranu. Zajímavé že Francouzi to chápou naprosto přesně a u nich by to nebylo možné a jmeno anonym nikoliv. Lidem jako strana nyní ve volbách nekandiduje. Proč asi?. .
  • Nechci se přihlásit, protože často příspěvky nepíšu a protože je to naprosto zbytečné. Jen bych rád napsal k panu Svěrákovi pár slov. Měl jsem docela rád jeho laskavý humor a o jeho politické názory jsem se nezajímal. Nikdy však pro mne nebyl absolutním favoritem. Potom jsem ho viděl a hlavně slyšel, když se zúčastnil spolu a Věrou Čáslavskou besedy před prezidentskými volbami a stál na straně Karla Schwarzenberga. Najednou jsem viděl starého člověka, který bojuje za něco, čemu nerozumí, člověka, který je zhnusen současnou dobou. Tehdy jsem alespoň hodnotil, že se nesnížil k tomu, co předvedla paní Čáslavská, která se chovala jako trhovkyně nejhoršího formátu. Panu Svěrákovi a jemu podobným umělcům bych doporučil, aby se věnovali tomu, pro co mají nadání a kvalifikaci a nesnažili se ovlivňovat lidi, kteří je stále ještě mají rádi.
  • Chudáček Nečas, to abychom snad nad ním ještě zaplakali. On tady okradl 10 milionů lidí a nadělal z desetitisíců bezdomovce, kdekdo je rád, že je tenhle šmejd už z politiky venku a takovej trumbera, který umí jen svoje "Metelesku blesku", co ž tedy dodnes nevím, co to znamená, hloupě plká a lituje jej. Já jsem se osobně se Svěrákem nikdy nesetkal, ale také mi to nebylo nikdy líto. No, o jeho nejblžším už zesnulém příteli Ladislavu Smoljakovi se už nevyjadčuji...a jejich uměleckém maskotu "Járovi Cimrmanovi" raději pomlčím, někomu se to líbilo, což je jeho právo, já jsem jejich Járu Cimrmana viděl nejen jako "uhozené umění". ale spíše jako nesmysly, kteé mne osobně nijak nikdy neoslovily...
  • Zdeněk Svěrák to řekl zcela správně, je vidět, že umí a ví:-) Škoda, pravice přinesla budoucí profit bolševikům téměř na stříbrném podnose:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit