Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
v KSČ
-
Svěrák byl 7 let v KSČM. Budiž. Nechť ale drží hubu.
-
Pane Svěráku, až do jeho smrt jsem si stejně vážil jen Jiřího Šebánka,
kterému jste všechno ukradl a zlikvidoval ho, málokdo to ví.
Vaše současné postoje mluví o všem ! -
Já jsem zklamaný z toho, že mezi námi žije takový dobytek.
-
... je třeba si neplést hrušky s jablky a při Vaší inteligenci házíte do jednoho pytle mistra Jana Wericha s patolízalem všech režimů ... konec konců i takoví jako vy půjdu k volbám *10*
-
Pokud jsou v naší zemi takoví lidé jako ty, tak to bude rychle.
-
ty ses povedl, krasavče, i když s tím Gotwaldem s tebou souhlasím, ale jinak seš hov.do na entou.
-
Většina příspěvků je psána s aktivací selského rozumu.Pokud kdokoliv podepírá své dobré bydlo dlouhodobě budovanou prestiží,měl by včas využít zbytku svého vlastního zdravého rozumu k útěku před takto vznikající infantilitou prameníci jednak z dobrého bydla,jež není dopřáno všem podle jejich schopností,ale hlavně podporou podobných kamarádíčků.Praha je plná přestárlých chamtivců,kteří nechtějí včas odejít a berou chleba mladším bez reputace.Nechť se dle doporučení svých pravicových guru přestěhují na místa,v nichž jim důchody postačí,ostatní podobné jistoty nemají a jejich udržení nad vodou poskytuje nedostatková práce obsazená lidmi s nadměrnými požadavky na vlastní blahobyt.Panu S. klidně přeji dlouhý zdravý život, ale bez našich dotací, které si užívá jako nárokové pro sebe a svou partu.A kromě toho popírá sebou proklamovanou svobodu jednotlivce na vlastní názor.Byť hledá hledá pobavení v bulváru.
-
s tou Švorcovou, co se přátelila s kolaborantem Bilakem si trochu přestřelil, to je zase druhý extrém. Fučíka neznám, nehodnotím, oněm už se napsalo blábolů.
-
Už jsi mi chyběl.
-
P. korektore, žádám korekci Vaší reakce. Nemoho být p....ča, protože nejsem žena.
-
Nestačí že se tento pán celý život živý tím že někomu leze do p......e a z ostatních si dělá legraci,jako z nás slušných občanů.To ho musíme ještě k tomu pořád někde vidět.A navíc nemá úctu k naší zemi a propagoval cizáka na hlavu státu.Proč naši dědové a pradědové pokládali životy v první válce? Je mi smutno a lituji naše potomky jestli takové rychle neodstraní z veřejného života.
-
Ja se s tim nikde ve Svete nevychloubam,z jake zeme pochazim,neb se za to dost stydim.Jasne-jsou horsi staty,ale je otazkou casu,kdy tento stat bude jednim vubec z nejhorsich.V EU jsme pred Bulharskem-otazka zni:Jak dlouho...
-
Neříkej prasáku tečko!! *15*
-
Vážená Radko,
stačí se prohrábnout v příslušných archivech jako jsem to provedl já. To by jsta si početla a pak by jste se mohla zamyslet nad tím jak to všechno bylo.
Nechápu jak vysokoškolsky vzdělaný učitel může obhajovat p.Nečase, když tento člověk vlasně tento stát neřídil, ale jeho milenka za nehorázné výše odměn. Vždyť se jednalo o peníze nás Všech. Je pravdou, že výše odměn není žádným právním předpisem stanovena, ale platí také zásada přiměřenosti. P. Nečas si vydržoval milenku okrádaním tohoto státu a za to by měl nést příslušnou odpovědnost. Měl být dávno vyloučen z řad ODS. To p. Němcová a spol. je hluchá a slepá. Vždyť téměř zlikvidoval celou ODS. Každý jenom přešlapuju a chodípo špičkách. Obdivuji odvahu a drzost p.Němcové v televizním duelu s p. KS, kdy mluví a slibuje světlé zítřky, která dávno jsou již dávno pohřbeny. Považuji za úplnou urážku voličů ODS, že p. JUDr. Marek Benda je v pražské kandidátce zařazen pod číslem /volitelném/ 10. -
Jak kdysi napsal J. Werich "Je mně smutno z vědění..." Mně je taky smutno, že z našeho národa se ztrácí úcta, morálka a etika, respekt k názoru druhého. Že si jakýkoli anonym může plivnout, aniž pravděpodobně v životě cokoli dokázal.
A pak taky jsem hrdá a mám obrovskou radost, že patřím do české země stejně jako právě pan Zdeněk Svěrák, pan Jan Werich, paní Martina Navrátilová, pan Jiří Grygar, pan Jiří Pergl jako i pan a paní od vedle ... -
Mluvíte mi z duše.
-
Co jako má být, že osvobodil justici a ta ho pak smetla, kdyby neměl maléry a za zadkem Nagyovou, tak není důvod.To snad platí pro každého, mám snad litovat někoho,kdo svou funkci přestal zvládat a přesto tam seděl?Když předal vládu asistence,tak tam neměl co dělat, a ještě řekne, že o ničem nevěděl, to je ještě horší.......
-
Bylo mi, a je, smutno, když slyším svůj mateřský jazyk z úst pana knížete a nechápu nikoho, kdo mohl vystupovat v jeho prospěch...raději jsem volil avatara, když jsme švejkovskou zemí, lepší volba nebyla...a není...a nečas, na toho snad historie zapomene, ale policie a soudy snad proboha ne...
-
Svatá pravda,je velký omyl si myslet,že to je snad zásluha kývajícího se blba z hradu,byla to jeho vláda,kdo uvolnil policii ruce a následně ho to sundalo *3*