Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
Svěráku nečas není chudák , ale gauner který ožebračil naše občany. Pokud se ho zastáváš , tak jsi stejný gauner jako on!
-
Nic by se Necasovi byvalo nestalo,kdyby nepodepsal tomu slovakovi amnestii!!!
-
Jenže ona dokázala pomoci i mnoha lidem v té době a někteří to na konec přiznali. Ono to není tak jednoznačné.
-
Ne ja,ale ty.A jeste to muze rodit potomstvo. *12* *12* *12*
-
Trojkolka uvolnila ruce policii a justici jen pro to, aby dostali Rátha a pak to chtěli zase zastavit, protože ta uvolněná ruka začala sahat na trojkolku v čele s Nečasem a už se to nepodařilo. Tak žádný sentiment. Rozdělali oheň a pak už ho nestačili uhasit. A protože se VV rozštěpily tak z pudu sebezáchovy nakonec přidali i oni nějaké to polínko a trojkolka už to prostě přestala zvládat. Vstoupily do toho i jiné síly. To je ta pravda.
-
Troubo, máš pravdu. Jsem stará dáma. Co to má společného s věcí ke které se diskutuje?
Ty budeš vypadat podle sloganu,"V krásném těle, ušlechtilý duch". -
On mozek má, a měl to pěkně spočítané pro sebe, jak získá teplé místečko dobře honorované a na úrovni na Hradě vedle Kárla, knížecí milosti. Akorát nemá tolik slušnosti a odvahy , aby to přiznal what´s go . A tak tu pláče a ovčánkům se snaží dovymýt mozečky. Vymývali je pomocí médií při prezidentské volbě statečně, paměť nám ještě slouží, a to jsem volila Dienstbiera a pak už nikoho, nebylo koho.
-
Je pozoruhodné, že pan JUDr se snižuje ke čtení a ještě komentuje, naopak se domnívám, že zde se lidé mohou opravdu svobodně vyjádřit, co si myslí. To, že media udělají z každé nuly hvězdu, to ještě neznamená, že si to každý myslí.
-
P.Svěrák k Nečasovi:P.Nečas povolil uzdu "soudní moci"a takto dopadl....A nevědomky ho chválí.V demokracii ,p.Svěráku,nikdo z vlády by neměl nikdy povolovat,aby represívní složky konaly.To se v naší zemi událo a vám je z takového dobrodiní do pláče a máte z toho,jak uvádíte,i depresi.V tom se-mimo jiné,oblíbený p. režisére-mýlíte podruhé.P.Nečas,jak snad všichni víme,se nechal zprofanovat svou zamestnankyní p.Nagyovou.Tato paní se zprofanovala svou angažovaností v podezřelých aktivitách vojenské rozvědky.A expremiér o tom věděl a přinejmenším to toleroval.P.Nagyová-Nečasová je v současné době v soudním řízení.Opravdu si myslíte,p.Svěráku,že si to p.Nečas neuvařil sám??Ten svůj odchod??
-
On se s tím nedokáže vyrovnat, protože se už viděl s Kárlem Sch. na Hradě jak mu dělá kancléře. To prostě naštve a zabolí zároveň a ještě lže a nechce tu pravdu přiznat oč mu vlastně šlo. A tak tu moralizuje a pronáší moudra o lůze, kterou by nejraději předělal k obrazu svému, aby pěkně povinně volila Kárla, když si to kníže přeje i jeh sluha Svěrák. Ale jeho filmy mám ráda.
-
Ono ho to ani nezajímá, protože on je něco víc než ta lůza, co řídí tramvaje, autobusy i metro, dělá pokladní v super-hyper marketech, vyrábí auta, peče pečivo, pěstuje potraviny a pod. A proto se rád přimkne k těm lepším, za totáče i ke KSČ, aby z toho měl a dnes, když se to otočilo, tak k Havlovi , disidentům a ke knížecí milosti, té knižecí milosti, co může klidně prospat polovinu prac. doby, což ovšem ta lůza nemůže, jinak by neměl to pečivo, nejezdila by MHD, nebyla by vyrobená auta , nikdo by neuvařil v restauracích a pod. Ovšem asi by rád té lůze vzal volební právo, aby jen ta komediantská j-elita volila a to by pak bylo podle jeho gusta. Na Hrad by usedl kníže pán a Svěrák, jako pedagog přes češtinu, kterou kníže příliš nezvládá by mu dělal kancléře. Ano vážení, to je ten pravý důvod jeho deprese, protože film už asi nenatočí a když ,tak možná jeden nebo dva a to moc není a problémem budou peníze. Kde je na to natáčení vzít, když se škrtá a filmy to též nemíjí a přišli mladí, rvaví a chtějí též svůj podíl. A to na rozdíl ode mne držel legitimaci KSČ a v prezidentském finále, protože nebylo koho volit,, já jsem volit už nešla. Ale jeho filmy se mi líbí a nehodlám na tom nic měnit a dívat se na ně budu i nadále. Jeho moralizování je pouhá zástěrka , protože nezískal tu pozici, kterou si po boku Kárla vysnil a naplánoval. Ani německá MfDnes a jiná zaplacená média mu vítězství nepřinesla. Ó jaká to hrůza, že pane Svěráku! Tak přiznejte laskavě pravdu oč vám šlo a nebalte to do žádné morálky a nedostatku vzdělání ve společnosti.
-
Jo a "mylé" Nečasové by vlasy trčely vzhůru, kdyby je neměla navázané. Tolik k té Svěrákově strhující filmové scéně štvanců, co prodrbali státní peníze. Ach jo. *13*
-
Pokud začíná u pana Svěráka senilita, dá se jeho ufňukané říkání o chudáku Nečasovi a jeho "mylé" /schválně píšu s tvrdým y/ chápat s jistou shovívavostí, a pohladit po ručičce. Pokud to myslí vážně, pak se jdu pokochat jeho filmy z dřívějška, kdy jsem k němu měla respekt.
-
Myslím si, že byla chyba se jakkoliv vyjadřovat. Je to pod úrověň pana Svěráka... :_)
-
Mozek je báječná věc chtěl bych ,aby ho měli všichni i pan Svěrák *4*
-
Přesně tak. Soudruh učitel by měl raději mlčet...
-
Mrzí mě ,že pan Svěrák ke stáru tak zblbnul.Oni vůbec tihle umělci neví jak žijí obyčejní lidé. *5*
-
Podnikatel Svěrák moralizuje ?
-
Napiš na to myslím Nečase a Nagyovou Cimmrmanovskou hru a neopruzuj!! *16* *16* *16*
-
S ohledem na věk pana Svěráka, je potřeba brát jeho názory s nadhledem.
Škoda že si duchovní otec Járy Cimrmana nevzpomíná, že jediný případ kdy nechal Nečas justici volné ruce byl ten Davida Ratha. Jinak veškeré skandály týkající se jeho vlády dělal, že nevidí nebo v poslanecké sněmovně i mimo ní bránil jejich pro šetření. Tenhle proplešatělý "Romeo" byl a je zbabělec, který místo vysvětlení vždy jen ukazoval prstem na druhé.