Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
Soudíš jiné podle sebe?
-
Už žádné fronty na toaletní papír!
-
Hééézkýýý....
-
Hey, rudořitnící, už jste poslali pětikorunu na KLDR? Nezapomeňte, že vám v té zemi zaslíbené (komunistické) chcípají soudruzí hladem! Tak už si přestaňte lhát a chovejte se jak lidé, i když to neumíte!
-
Seš fakt dobrej, soudruhu; předseda tvojí strany zlodějů a vrahů tě jistě pochválí. Já osobně mu navrhnu, ať ti dá řád rudého dementa.
-
nepřeháněj to s to sebereflexí, aby to s tebou nešvihlo dobytku.
-
svojí minulost hloupými výkřiky do tmy nezakryješ, modrý přebarvený rudý komunisto.
-
svojí minulost hloupými výkřiky do tmy nezakryješ, modrý přebarvený komunisto.
-
Co fleck, to korektor.
Co korektor, to blbec.
Co blbec, to zloděj.
Co zloděj, to pravičák.
Co pravičák, to fleck! -
Na Švorcovou jsem měl za komunistů stejný názor, jako teď, já názory neměním a kolaborant zůstane pro mě kolaborantem a špína špínou. Jestli někomu pomahala to je možné, ale také byla součástí noŕmalizace, která díky takovým žila.
-
a proč myslíte, že to Klaus říká, no proto, aby zase oblbnul ovce a hrál roli státotvorného politika, i když víme, že je to jinak. Celou dobu jen rozeštvával tento národ.
-
Sranda s bolševikama; tupé je to, nevidí to, neslyší to, necítí to... Absolutní pitomost je náplň jejich hlav!
-
Já si myslím, že by pan Werich, kdyby žil, byl úplně někde jinde a ne vedle pana Svěráka. Pan Werich to dokazoval v první republice, nebo po válce. Jeho filmy moc nevoněly pravicovým politikům a pak fašistům, protože to byl člověk se svobodným myšlením, takže ani Stalinistickým normalizačním komunistům. Nikdy by se neponížil k tomu, co nám předvádí pan Svěrák, vyplachováním mozků. Na to, kdo je pan Nečas mám vlastní názor, dokazoval to svým nedávným vládnutím, já krátkou paměť nemám, jak je vidět, napsat se dá všechno a dát dohromady lidi z nichž někteří už nemohou projevit svůj názor, že pane.
-
Co komunista, to blb; jsou na to důkazy, marně se vzpouzíte rudí pitomcí!
-
Tam je plno, tam seš ty!
-
p.Sverak a Kovanda jsou na jedne urovni;Vypln mozkovny je nevyuzita .Komu to myslelo ,to byla Nagyova-ovsem sve mysleni diky orientovala spatnym smerem.Necas nepatril a nepatri
k chytrym lidem. -
Jdi do hajzlu, Svěráku.
-
Ten Svěrák na stáří také už zblbnul. Jen blb, zloděj a podvodník může hodnotit Nečase a jeho vládu jako úspěšnou.
-
Co komunista, to blb (vrah), důkazů je zde dostatek.
-
Chci jen upozornit pritomne na jednu zasadni vec:V tomto state nevladne naka vlada,BISka,parlament,nebo senat-nybrz dle cizich zpravodajskych sluzeb cca 5 rodin mafie.O ktere rodiny se jedna si muze domyslet kazdy sam.
Tyto familie urcuji celou tuto politiku-vcetne toho,kdo bude Prezidentem atd.Rozhoduji samozrejme I o Pruzinskeho amnestii,nebot ona amnestie je sita jim na miru.Nekde ty penize vzit museli-legalni cestou by to ovsem neslo.
Proto Vas varuji-Zeman + Klaus-Pruzinsky jsou zamestnanci techto klanu!