Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... a ten kvůli tomu nebude spát, debílku :)))
  • jen smutek a svědomí pravičáka, který věří jen té svojí pravdě, kterému vadí Zemanova opoziční smlouva, ale nevadí mu Schwarzenbergovo uplácení, ke kterému se sám přiznal, kterému vadí oranžová, ale nevadí mu modrá. Jenže jeho pravdy jsou jen pseudopravdy pokropené pseudoslovy. Umí dělat filmy, ale život není film. Souhlasím s jediným, a to, že cesta z toho je jediná, neustálé vzdělávání.
  • Tečka ukradl nick Pepponemu a cancá tady kraviny, je to prostě dobytek!! *12* *12*
  • Tak Svěrák je u mne už umělecká mrtvola, na toho se už nepodívám.
  • ty nedělej ostudu jménu Martin, nebo se přejmenuj
  • Vždycky začnou nejvíce kdákat s r a č k y největší komunisti z ODS,tohle si o Vás myslím pane Svěrák
  • Asi sem moc nechodis-peppone je bolsevik.Nakej svinak mu ukradl nick a dela tady dusno.
    Ja jsem antikomunista,ale vadi mi,kdyz treba bolsevikovi kradou nick.To je vizitka ohavnosti!!!
  • ty perlíš prcínku Peppo
  • Milá-ý EMJÉ p.Nečas užíval velmi obratně český jazyk a čeho jsme se dočkali.Už mně začínají zajímat činy ne mluva a to mám vysokoškolské vzdělání.Hezké řečičky učtenky nezaplatí,jestli vám ano klobouk dolů.Náš milý senior p.Svěrák by se měl držet toho co umí a ne komentovat něco co je nebhajitelné.V jistém věku už člověk ztrácí nadhled což je očividně Svěrákův případ.
  • "Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec..."
    Zdeňku, a ty se toho hlupáka ještě zastáváš? Blbneš už stářím, nebo jsi modrý dnes, včera rudý? *8* *13*
  • ne, podle tebe soudím minulost, hrdino.
  • Peppone, nebo jak se jmenuješ, ty mrzáku, co ti ty ODSmani dali? Že tu zvracíš takové ódésácké s r a č k y? *15* *1* *3*
  • My víme flecku, že jsi přiskákal ze stromů, opičko. Používej na provokaci mozek, jestli nějaký vůbec máš.
  • nějak ti to vymývání mozků nejde, chcípáku, zeser se.
  • trapná provokace ichtyla z ODSSM, myslíš lopato že vám to bude k vítězství ve volbách stačit?
  • Proč, já mám čistou minulost, já nemám máslo na hlavě jako komunistobíjci po dvaceti letech. Tu svojí odvahu jste měli projevit za totality, jenomže to jste lezli komoušům do zadku, nebo jste jimi byli, sr.či (viz váš soudruh Svěrač).
  • A ty jsi totalni rudej blb.... *11*
  • "Chudáci děti,ti co mají práci,dřou od rána do večera,na vnoučata mají času 2hod.,žádná zábava či relax ,spát a ráno znova do práce.Máme jim co závidět?"

Dobře jim tak, když maj idioty rodiče, tak co naděláš? *8*
  • Original peppone je bolsevickej fanatik.Tento ''pisatel'' mu ukradl nick,a veri tomu,jak je vtipnej......
  • Svěrák je starý senilní dědek, a nechápu, proč se ještě chce zviditelňovat, šašek jeden. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit