Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do tvojí rudý prd.le slámo jí hodím a pošlu tě domů, do KLDR, tam budeš u katafalku Kim Ir Sena s Nečasem stát čestnou stráž.
  • Pane Svěráku,mám pochopení,cítím to skoro stejně,jsem o pár let mladší.Vidíte,jací lidé Vám píší,
    jaká úroveň jazyka,vše se odvíjí od úrovně našich tzv.elit,kde platí lež jako norma,jedním slovem bída.
    Chudáci děti,ti co mají práci,dřou od rána do večera,na vnoučata mají času 2hod.,žádná zábava či relax ,spát a ráno znova do práce.Máme jim co závidět?
  • nech tý srandy, přebarvenej komouši estébáku
  • a nebyl to Nečas nebo Dlouhý z ODS, tam je komoušů jak na.ráno trubko.
  • Pokud nevyhrajeme světovou válku kterou musíme bezpodmínečně rozpoutat, tak nebude mír!!!
  • Ale ono se nám to posralo, chuďátko pitomé...
  • Svěrák u mě nadobro skoncoval že se hrabe do politiky.Dal se do holportu s Karlem a tim u mě končí.A timhle udělal definitivní tečku.
  • Máš pravdu, tvá matka a tvůj otec, mrzáku! *1*
  • No a ty seš taky blbeček, jak ostatní komunisti.
  • Reagovat na tvoje ubohé , sprosté, vulgární a primitivní výkřiky korektore, je ztráta času a zbytečná námaha. Kde nic není, ani smrt nebere. Kdyby jsi si nedal sám jednou líbí tak máš od všech vždy nulu a bezpočet nelíbí.Jsi jako Milouš Jakeš, byť generální tajemník UV KSČ na Červeném Hrádku, tak pouhý kůl v plotě. A to je jen proto, že jsem do diskusí vstoupil , víc mě nezajímáš, orel much nelapá.
  • Mamka soustružnice a tatík pokladník ROH, že?
  • To ses dival na sebe do zrcadla?? *11*
  • Ctěl bych vidět tebe, to by byla asi podívaná na mrzáka, že jo! *1*
  • Ano to už před půl rokem psal americký novinář Erik Best,nic nového pod sluncem . Jde jen o to, pro koho pracuje on. O tandemu Klaus-Zeman se ví. jejich spojení není žádným štěstím pro nás. Nakolik je schopen se Zeman alespoň částečně vzepřít se uvidí. Paseku v tomto státě tu nadělali opravdu nevídanou, Klaus je doslova svým jednáním zrůdný, ale proti nim stojí další klan a není o nic lepší, kníže-Kalousek a spol. , za kterými stojí další kmotři a magnáti, co rozhodují a také hájí cizí zahraniční zájmy. Bilderberg jistě kníže nenavštěvuje jen tak, aby se něco dozvěděl a dál to tu nerealizoval k obrazu - koho? Takže nenechme se oblbovat od nikoho, používejme svoji šedou kůru mozkovou. Čistý není nikdo z nich a každý hájí cizí zájmy, dokonce ty zahraniční, nikoliv zájmy občanů.
  • Dnes jsem na vlastní oči viděl komunistu. Dementní individuum na první pohled, bylo mi líto kulky, tak jsem ho nechal utopit se ve své vlastní lži.
  • Zbláznil jsi se? *8*
  • flecku flecku, ty jsi ale neposlušný chlapec. Jen počkej až bude chodit Mikuláš s andělem a Schwarzenbergem! Budou se tě ptát, jestli si nezlobil, netěš se na ten nářez...(a bonbóny žádné, jenom uhlí a uhlí a uhlý Kchárl !)
  • Musíme rospoutat válku a všecky vyvraždit aby jsme dosáhli míru!!! To je jasná správa , potom budeme si vládnou sami!
  • Soudíš jiné podle sebe, bolševiku?
  • Jdi si chlapečku zajezdit na koloběžce, brzo napadne sníh a pak to nepůjde. Tatínkovi řekni, ať ti píše na papírky něco jiného, že už to lidi nebaví.
    Tak čágo, prcku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší