Přejít na výpis diskuzí
Zklamaný Zdeněk Svěrák: Rozhodují tu čtenáři bulváru. Vždyť ten Nečas je jak štvanec...
11.10.2013 | red
396 příspěvků
-
Chytl ses. Jako moucha na mucholapku. Napiš něco, ať se dovíme rozumnou myšlenku. Do toho,.... umíš to? Tak se předveď korektore! Předveď se, jak umíš pravopis! Ať je vidět, s kým máme tu čest.
-
Pane Svěráku, svého času mi byl Váš způsob humoru sympatický. Ale teď se stále víc a více v očích veřejnosti znemožňujete. Mrzí mě, že sloužíte německému landsmanschaftu a bavorským mediálním magnátům v jejich snaze prostřednictvím knížete Schlafenberga zcela ovládnout a vysát Českou republika. Snad za to může jenom postupující stařecká demence...
-
Pan Svěrák to vystihl naprosto přesně. Také mne velmi mrzelo, že ve volbách zvítězil člověk, který je přímo odpovědný za ten marasmus tady. Český uprděný národ si ale nic jiného snad ani zvolit nemohl, ale že je těch voličů slepců tady tolik...tak to jsem fakt nečekal.
Pane Svěráku, mám takový neblahý pocit, že to vzdělávání bude dlouhý proces. Stačí si jen přečíst některé komentáře v této diskusi, vždyť ti lidé ani nepochopili, co jste chtěl říct. Slušnost, úcta k druhému, morální hodnoty obecně, empatie, snaha o dobro všech a ne o ukájení vlastního ega - tak to jsou hodnoty, které českému národu chybí. Jak jinak si vysvětlit, že máme za prezidenta tu kreaturu totalitního smýšlení a chování... -
... jsi asi hodně omezená, když si dovoluješ posuzovat myšlenkové pochody Svěráka :)))
-
).(
-
Rozumné slovo pro blázny? Si děláš legraci? Co zde hledáš, když jsi hogofogo, Jani?
-
Charakteristická mluva pro jistou skupinu diskutérů. Okřikování, nadávky, hrubosti pro každého, kdo nesdílí jejich názor. Nejste náhodou voličem TOP 09 debílku ?
-
... to ty ani nevíš, co ta realita je, dceruško :)))
-
Neboj se konkurence. Ve slovním prdění a smrdění tě zde nikdo nepřekoná. *1* *1*
-
... hlasují jak vzteklí místo šukání, to já si jdu raději zapíchat, čau :)))
-
Pan Svěrák má pravdu až na to, že Nečas je slaboch a gauner. Nejdřív podepsal Klausovi zákekřně za zády vlády tu nepředstavitelnou p.asárnu, jakou je ta tzv. "amnestie". A předtím se postaral odvolání Pospíšila z hodiny na hodinu, který by tu p.aslárnu nejsjpíš zhatil a na jeho místo nedhal dosadit toho blba z Brna. A pak kvůli 3m14če Nagyové způsobil pád vlády a rozpad poslanecké sněmovny a tím ohrozil demokracii v naší zemi. A umožnil tím ožralovi Zemanovi, aby si hrál cara gosudara.
-
Co jsi za člověka, co slovo, to sprosťárna.Proč se zde tak prezentuješ? Máš se sebou problém? Máš doma ženu dominu, u které se nesmíš vyjádřit? Jen urážíš, žádné rozumné slovo nevyplodíš.
-
... pííííča jako ty by to nepochopila, tak jse ukliď, degene
... asi není třeba komentovat, proč zde smrdíš nonstop :) -
Pan Svěrák si hraje stále na moudrého učence.Je mimo realitu.
-
Už jsi nudnej. Zkus napsat něco rozumného. Tím budeš opravdu šokovat. *1* *1* *1*
-
... všichni voliči ať jdou do (_!_) a *12* *12* *12* zpátky ke korytům *11* *11* *11*
-
Nezbývá,než s uvedeným textem souhlasit. Humor páně Svěráka mně nikdy nenadchnul,
nesmyslná postava Cimrmana mně nepřipadla zrovna vtipná a pan Svěrák mně byl lhostejný. Po jeho vystupování v při volbě prezidenta už tomu tak není. Jeho velikášské vystoupení ho ukázalo v jeho skutečné podobě nenávistného člověka,vysoce přeceňujícího
svůj význam a prosazujícího protičeskou politiku.Jeho žaloba na porušení autorských práv je
jen potvrzením jeho nevalného charakteru. -
... za tebou sotva, kravko :)))
-
To Justicia: A nejen to. My máme zákony o protiprávnosti a zločinnosti komunistického režimu a trestné činy jeho propagace a přitom komunisti nesedí v kriminále, ale vparlamentu a ještě mají tu drzost slibovat "šťastné zítřky". *12*
-
... ty nejsi dobré nic, to je všechno, pako :)))