Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé,že poslední dobou každý kdo má díru do pr.ele je znalec a ekonom. Tomuto chytrákovi bylo v r.89 patnáct roků a chodil na základku. Jaké má zkušenosti? Co radil Klausovi když byl roky jeho poradce? Jak rozkrást a nebýt vinen? Jistěže ani ČSSD ani nikdo jiný už zázrak neudělá. Vše je rozkradené a co není ovládá mafie a kmotři. Dá se udělat jedno, znárodnit strategické firmy jako např.ČEZ,Dráhy,Lesy,nemocnice a pod. a do vedení dosadit odborníky a ne politiky.Tím myslím do všech firem i zdravotnictví. Ale to by šlo jedině všelidovým povstáním.
    • tento plán má jednu zásadní vadu a to, že předpokládá jistou chytrost národa, která se zde nějak nenachází a těch nás pár to nevytrhne:o)
      • Nepodceňuj národ. Žádený národ na světě není hloupý, to jenom nikde na světě nemají nouzi o pitomce. Sám jsi docela zářný příklad...
  • Že pan ekonom není zděšen osmiletou devastací země vládami Mirka topola a Péti svazáka Nečase.Myslím, že nic děsivějšího než nás potkalo za jejich vlády už snad ani být nemůže. Neradil snad tento pán též v onom poradním sboru zvaný nerv,který nám tedy pěkně zabrnkal na nervy a pupnul naše peněženky.Po těchto vládách dát ekonomiku a státní správu alespoň trochu do pořádku bude stát hoodně sil a peněz.Děkujeme již nechceme,
    • Já myslím, že děsivější to bylo když vládl Roko-Šuplík-SexyMozek-Paroubek a finančně ministroval Sobotka. To bylo období ekonomické prosperity a přesto ČSSDKSČ zadlužila naše vnuky. Prý dluhy se platit nemusí...
  • Zlatí komunisté. Ještě bych to zlato osadil brilianty. Rozumný člověk by volil komunisty. Vzdělaný nebo nevzdělaný. Za nich jsme se měli všichni občané nejlépe v celé existenci českého státu.
    • Když volit levici, tak jedině KSČM - rozhodně ne ČSSD, (to je po zkušenostech, vážení...a to jsem pravičák) Takže pokud myslet na budoucnost této země - tak jedině KSČM, měli na to přes dvacet let - a co ukázali : že jsou všichni akorát "parta loupežníků"
  • Člověk nemusí být ekonom, aby věděl, že jsme v pr..........
  • ...ať příští volby vyhrají socani či komunisti a bude jim k tomu sekundovat SPOZ, je to úplně jedno, protože to bude o1000 procentně lepší.
    Moc dobře si pamatuji, že poplatky u lékaře a v nemocnicích i plánované poplatky za operace, ukradení miliard pomocí církevních restitucí, zvýšení paušálů živnostníkům,zastropování odvodů na soc. a zdrav.pojištění pro vysokopřijmové a boháče-zloděje, zvýšení DPH, olupování postižených a nezaměstnaných snižováním dávek a poslední perlička zločince z TOP09 Drábka S-karta co nás bude stát 300 milionů...tato výdobytky zavedli pravičáci...takže je to pro mě jasné cokoli jiného včetně ČSSD a komunistů je pro mne jasná alternativa jinak jako zaměstnanec skončím jako otrok zločinců pravičáckých podnikatelů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Každému rozumnému člověku je jasné, že tu spálenou a vykradenou zem, bude dát po mafii ODS a TOP 09 do pořádku, bude trvat léta. To jen populističtí pravičáci, řvou, že ČSSD hned daně nesníží atd., ale to rozumní lidé nečekají a také vědí! Pravičáci nic neumí, jen krást, tunelovat, korupčit, vždy předávají zemi v dezolátním stavu a pak to vše svádí na levičáky, jak ubohé, ale co čekat od tupců!

    http://www.national-geographic.cz/detail/volici-pravice-jsou-hloupejsi-nez-volici-levice-tvrdi-to-kanadska-studie-10944/ *16* *12* *12* *16*
    • Okamžitě zrušíme poplatky u lékaře, zvýšíme důchody--hned,- důchodci umírají,13 důchod , porodné všem, zrušíme okamžitě 2 pilíř důchodový. to vše očekáváme HNED.,to jste slíbili- zdroje jsou, nebo se k tomu nebudete hlásit? Jak řekl Škromach---před volbami se toho napovídá.
    • Nehorší je když komunisti schovají rudé knížky, rudou pr.el si zakryjí modrým hadrem a říkají si "pravice", i když se stále chovají komunisticky. V případě ČSSDKSČ je to totéž, jenom si rudé p.dele přikryli oranžovým hadrem.
    • ...děkuji za úplný výčet povahy současné vládnoucí pravice v Čechách,
      nelze než-li-souhlasit !
  • Litujeme, že tu tolik let vládla pravice a přivedla tuto zemi až do propasti. Toho litujeme a nikdy více už volit pravici nebudeme.
  • Antilevicové tečce. Dej tam aspoň nějakou nicku, ať víme o koho jde. Na tvůj níže uvedený několikastránkový projev. Každý tvůj řádek se dá vyvrátit jinými argumenty. Stále dokola opakuješ názor někoho jiného. Buď trochu svůj ať poznáme tvé IQ.
    Stačilo málo roků a Klaus se Stránským přiznali, že tzv. privatizace, byla loupež, které se nedopustili ani komunisté po roce 1948. Po roce 1948 zde všechny továrny zůstaly a dávaly práci lidem dál. Po roce 1989 byla spousta fabrik rozkradena a lidé vyhozeni na dlažbu. Přestože si revoluce říkala "sametová" a diletanti vykřikovali "nejsme jako oni", zachovali se daleko hůře. Vyházeli lidi z práce a znemožnili jim rovněž pracovat jako komunisti v padesátých letech (jaký je rozdíl?) Došlo k nevídanému rozkrádání majetku.(Komunisti byli břídilové - ti jenom zestátňovali). Došlo k devastaci měny, došlo ke zničení Československa a nakonec došlo i k tomu, že Havel svým podpisem se ztotožnil s jinými cizími mocnostmi a souhlasil s bombardováním bývalé Jugoslávie. protože zde nechci psát slátaniny podobné tvým, tak jsem ti jen trochu naznačil, že každý tvůj řádek se dá vyvrátit jiným argumentem velice podobným z roku 1989. A teď, kdo byl horší?
    • Lery, a co pomůže když tam dám nick např. "Josef"? Ostatně i tu tečku můžeš považovat za nik. Při diskusi nejde tolik o to kdo to píše, ale CO se píše. Mé řádky těžko vyvrátíš, protože cituji platný zákon přijatý svobodně zvoleným parlamentem a dále údaje zveřejněné odborným ústavem zabývajícím se zločiny komunismu. Na rozdíl od Tebe jsem celou tu dobu prožil. Kde jsou ty Tvé argumenty vyvracející má tvrzení?
      Tu privatizaci bych nenazval loupeží, protože ten majetek nebyl nikomu odňat za použití násilí. Spíš by se to označil jako podvod nebo rozkradení. Privatizaci ovšem měla předcházet restituce = uvedení do původního stavu, tj. navrácení majetku původním vlastníkům a teprve co zbylo se mělo privatizovat. K tomu by se ovšem nesměly dělat "tlusté čáry za minulostí", nesmělo by se "utíkat před právníky" a vytvořit nejdřív jasná pravidla pro privatizaci a také by se nesmělo "zhasínat", aby se vidělo kdo a jak privatizuje nebo "privatizuje".
      Po r. 1948 byli lidé vyháněni ze svých domovů (rolníci ze svých usedlostí po předcích, řemeslníci z dílen, lidé nepohodlní komunistům svým chováním nebo jenom potenciálně byli zavíráni do kriminálu nebo izolováni v praporech PTP a rodiny byly vystěhovávány z bytů, do kterých nalezla lůza...
      To heslo "nejsme jako oni" byla velká chyba. Ti "oni", tedy komunisti měli být dílem zavřeni do kriminálu a a přinuceni tvrdě pracovat, aby alespoň zčásti nahradili škody způsobené jejich ssmovládou a dílem do blázince. A především se mělo členům KSČ nedovolit vykonávat jakoukoliv funkci ve veřejné správě. A to na dosmrti, jako v poválečném Německu nacistům. Nikdo do KSČ nemusel lézt.
      Komunisti po r. 1948 "jenom" zestátňovali, tzn. za použití násilí, tedy loupeží odnímali majetek jejich skutečným vlastníkům. Při "privatizaci" si převlečení komunisté rozebrali ten tzv. "státní" majetek.
      A devalvace měny? Ano, došlo k ní. Ale co udělali komunisti v r. 1953? Na osobu se vyměnilo nejvýše 10 tis. Kčs staré měny za 2 tis. Kčs nové měny a co bylo nad 10 tis. Kčs, to se měnilo v poměru 1:50, a to ještě pokud to lidé měli ve spořitelně. Co měli doma, za to nedostali nic. Znám případ lidí, kteří celý život tvrdě pracovali jako textilní dělníci, odříkali si a šetřili, aby si mohli pořídit nějaký malý rodinný domek. Při "měně" přišli o všechno a do smrti zůstali v malém bytě v nájmu bez příslušenství.
      V. Havel nerozhodoval o žádné bombardování Jugoslávie, k tomu ani president nebyl oprávněn. A to, že to zničení vojenského potenciálu Miloševićovy armády zabránilo strašné tragedii na Balkáně, to každý soudný člověk chápe.
      Lery, já jsem tu dobu komunismu prožil. Naštěstí jsem měl ten "správný dělnický původ" a tak jsme nepřišli ani o malý rodinný domek a mohl jsem i vystudovat. Neměl jsem sice "rudou pracovní knížku", ale celý život jsem se učil odborné věci, jazyky, pilně pracoval a tak jsem tu dobu vcelku bez úhony přežil. Ty jsi zřejmě mladý a tu dobu jsi neprožil a i když podle vyjadřování jsi zjevně dost inteligentní a vzdělaný, tak Tvé uvažování je silně ovlivněné indoktrinací marxisticko-leninskými nesmysly. Doporučuji Ti doplnit si vzdělání zejména v oblasti sociologie, politologie, filosofie a historie a zatím se neztrapňovat opakováním komunistické demagogie. Přeji Ti dlouhý a šťastný život. *4*
      • Já v v té době žil ,vystudoval dějiny na MU a můžu jen naprsoto nesouhlasit. Naopak ty zlehčuješ a mýlíš se..Argument po argumentu bu´d to záměrně lžeš nebo jsi z neznalosti vedle... od čtyřicátého osmého , to samě s devalvací a konče balkánem jsi vážně uplně vedle a není to věc názoro ale prostě se uplně mýlíš. Chcoi jen dodat že nejsem komunista a nikdy nebyl. Ale jestli oni měnili dějiny tak dnes se mění třikrát.Je to hanba..
      • Tak tedy Josefe. Po roce 1945 zde bylo silné prokomunistické hnutí způsobené vítězstvím rudé armády na fašismem (Je snaha spojovat fašismus a komunismus. Fašismus reálně existoval, komunismus nikoliv. Tady jeden rozdíl). Po válce byla republika totálně zdevastovaná jak materiálně, tak duševně. probíhaly odsuny Němců (za které by se nejraději Schwarzenberg chtěl omluvit.) Moje babička pocházela ze Šluknova a asi věděla o čem hovoří, když odsun schválila. Praděda byl legionář a přestože silně věřící, byl ve dvacátých letech minulého století zakladatelem vesnické pobočky KSČ.A samozřejmě byl pronásledován prvorepublikovým četnictvem i gestapem. Můj děda byl totálně nasazen v Německu do doby, než se mu tam stal těžký pracovní úraz. Jako mrzák se vrátil, podrobil se několika operacím a ještě v závěru války stihl aktivně bojovat proti fašismu a to v brigádě Murziniho na Valašsku. Nadšení z vítězství komunismu nad fašismem bylo takové, že komunistická strana získala volební převahu a volby zkrátka vyhrála. Aby komunisté mohli zahájit budování šťastného sociálního státu muselo dojít nikoli k zabrání a jak někteří uvádějí k "ukradení" majetku a tím zajištění plnění státního rozpočtu a k jeho přerozdělování do potřebných sfér. Začala se budovat sídliště, protože lidé neměli kde bydlet, začala se budovat zdravotnická střediska, nové nemocnice nové školky. Každá fabrika měla vlastní mateřskou školku. Velké továrny měly svá zdravotnická zařízení. Rozvíjelo se lázeňství,regenerační programy budování rekreačních komplexů. Aby toto bylo možné zajistit energeticky, začaly se vyrábět nejenom elektrárny,ale i teplárny, kompletní rozvodné sítě. Bylo domluveno se SSSR o přivedení plynu do ČSSR. mezi námi, v té době docházeli k růstu HDP až 600%. Dnes ve vyspělém kapitalismu jsme v záporných číslech. Mohl bych pokračovat.
        Samozřejmě, že to přinášelo i negativní dopady, především při zakládání zemědělských družstvech. Lidé se neradi loučili s majetkem, který sice zůstal jejich, ale formou družstevního majetku. (Po roce 1989 byla snaha tato políčka vrátit, ale jaksi se nikomu nechtělo opětovně se pinožit a tak polička dál zůstala až na drobné výjimky v družstvech). No a byli i tací, kteří se postavili proti nově zbudovanému režimu. Tresty byly někdy až příliš kruté, ale je třeba si uvědomit dobu v jaké se žilo. Byla železná opona,Rusové nařizovaly monster procesy v každé zemi. Bohužel. Stalo se. Ale nejde jen opakovaně vzhlížet k chybám, ke kterým došlo a je potřeba objektivně se podívat na skutečnost, co zde za doby komunistů bylo vybudováno, k čemu to sloužilo a případně, kde to je dnes.
      • Nevidím důvod vyvracet cikánovi jeho bláboly typu bůůůů, potom mééééé atd. podle toho, v kterém chlívě či chlívku se právě nachází !!!
    • Souhlasím.
  • To jsou všechno jen pravičácké kecy. ODS v době voleb byly podle vás vyhraněnou pravicí, kterou jste vsami volili, a když všechno p o s r a l a , tak jste ji honem nazvali levicí. Takhle kecala už i bába Blažková na líném rohu...dovedové... ČSSD také rozumní lidé nevolí, rozumní lidé volí pouze a jedině KSČM. Zlodějský odpad volí ti ostatní...
    • KOMUNISTI JSOU ZLOČINCI A ZRŮDY
      Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
      A jelikož
      1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
      2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ podporuje a propaguje komunistickou ideologii, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka,
      Proto
      3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
      • Vis vo tom tak houby z octem a nebo slusne receno PRD.....Zrejme ses nakej nactiletej....kterj toubi co nekde sysel ale nezazil.Budiz tve hlouposti odpusteno....
      • jéééé, to už tu dlouho nebylo. Přidej ještě něco k tomu, ať se zasmějem v tomto pochmurném dni.
        • No, to by musel vyprávět, jak ta jeho kozička blahem po aktu si pomekává písničku: " Kdo to byl ??? Cikán, černý cikán !!!!
        • Pravdu díš, Petr v různých podobách (tentokrát jako tečka) už má zase průjem. Je to neskutečná kreatura.
          • Souhlas. tečka-anonym ani neumí číst. Trestní zákoník nikde nehovoří o deseti letech a slovosled je také jiný. Asi to opravdu bude tím průjmem......
  • Tato trojkoaliční vláda s modrým svazákem Nečasem v čele p o s r a l a všechno na co sáhla a tudíž se ani nedivím, že příští volby vyhraje s velkým náskokem levice a zdali to bude dobré to ukáže čas.
    • Horší to nemůže být určitě.
      • Ale může. Vzpomeň si na dobu půlstoletí komunismu před r. 1989. A pokud nevíš tak se zeptej pamětníků.
        • Jo, já odpovím ihned !!! Měli jsme se tisíckrát lépe !!!
        • My žili v komunismu, "kuva" to nám nikdo neřekl.proč nám lhali a do občanky psali, že jsem občané ČSSR-Československé socialistické republiky ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit