Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je komouš. A komouši umí jen lhát a krást.
  • Simona je proamerická demokratka a zveřejňuje tu fakta o zločinech tvejch komoušů .
    zlwej trolle, ty jsi opravdu ruský panhart,
    Podle těch zákeřných metod které tu používáš k diskreditaci těch kteří jako ty neprdí pro Kreml tím StBákem opravdu budeš *12*
  • Kradeš lidem na tiscali jména a švindluješ tu s bodováním.
    Takže od KGB asi budeš zlej BTW trolle.
    tvůj další pokus o diskreditaci proamerické Simony. ty jsi opravdu prase z kgb.
  • =====Americký mamlas už se neštítí ničehož. Kvůli setrvání Anglie v EU zavraždí britskou poslankyni. *16*
  • Znepokojivé mediální ticho kolem Babišova Agrotecu...Vyšumí, jak to u nás bývá, do ztracena...

Pročpak asi se teď vynořila reforma policie?! Aby se humbuk kolem Agtotecu něčím převálcoval...

A vzájemné slovní útoky našich "zákonodárců" = pouhé divadélko pro voliče před volbami...
  • =====Dej si koblihu. *15*
  • =====Gratuluji ANO k vítězství v příštích volbách a Babišovi ke křeslu premiéra, tak tak. *3*
  • Když budu mít 35% tak budou koblihy 2 *14*
  • Ten spolek, který si říká ANO, skončí na smetišti stejně tak, jako kdysi Věci veřejné. Babiš, Faltýnek, Komárek, Kleslová atd. jsou lidi bez morálních zábran. Po charakterové stránce naprosté nuly. S ANO to skončí moc špatně - už na tom sám tvůrce tohoto spolku zdárně pracuje.
  • A jsem též bývalá StBačka, po svých rodičích.
  • Pracovala jsem dřív pro KGB, tak pozor, nebo bude zle.
  • V důsledku své duševní choroby zjevně trpíš halucinacemi a paranoidními bludy a straší tě CIA. To tě tak zpracovala FSB-KGB nebo StB-KGB?
    Tvá duševní choroba by se mohla nazvat Paranoia sovietica.
  • ono je pořád ticho kolem jinejch věci tak proč vás překvapuje tohle?
  • dneska odvedla CIA celkem dobrou práci.. hezký článek pane Šapitó *1*
  • A dostaneme koblihu?
  • Bureš chce řídit stát jako podnik. Tak soudní oddělení podniku nebude přece postupovat proti zájmů, ředitele podniku, který si toto oddělení platí.

Dopadne to jako v kauze Nagy-Rajda.
  • ANO, všeci kradnú, tak mě volte. Díky vám *14* Miluju vás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit