Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • češi vždy bojovali proti hlouposti a bezpráví humorem, suchare obecný
  • pro hlupáka každý hloupý
  • vem si diazepam a smiř se s tím zlej trolle, že ty a tvá armáda nicků jste provařený jak ruský boršč..
    s tvým primitivním vyjadřováním šestiletého kluka z pomocné školy už nikdo nechce nic mít..

myslím, že se za tebe stydí i kovaní komunisté, moc dobrou reklamu jim neděláš..
    *3*
  • A toto má být jako směšné? Hlupáku obecný.
  • Je vidět, že se zde velice dobře diskutuje, vládne tady veselá nálada, zkrátka a dobře, je tu veselo a to hlavně díky mě, Simoně.
  • zlej troldo, ty jsi opravdu zoufalec *9*
  • Ano ničit debatu, tu já velice dobře dovedu. Plácat po zádech se nemohu, protože mě velice svrbí genitální bradavice.
  • Babiš je na návštěvě u Putina a ve volné chvíli se ho ptá: „Jak to děláš, že jseš tak v balíku?”
    Putin ho zavede k oknu a povídá: „Vidíš to letiště?”
    „Vidím.”
    „Tak to stálo poplatníky miliardu, ale mě jenom polovic.”
    Za čas přijede Putin za Andrejem a vidí ho, jak se hrabe v penězích, všude zlato, diamanty…
    „Jak jsi to udělal?” ptá se.
    Andrej ho zavede k oknu a povídá: „Vidíš to letiště?”
    „Nevidím.”
    „Tak vidíš!”
  • Tak jsi Simoně po padesáté ukradl jméno. Tak se poplácej po zádech a přestaň
    tu lidem ničit debaty. *12*
  • Já jsem dostala od někoho z havloidů genitální bradavice.
  • Takže Vám také vadí Klaus, ten taky s komančema spolupracoval. A i jejich kámoš Venda krátké gatě.
  • ANO volit nebudu, zlodějů už tady v politice bylo dost a dost na tom, že mafie z Agrofetu už tady ovládá kdeco.
  • naserete pravdoláskaře a to je to hlavní. O nic jiného nejde *3*
  • Kalousek nikdy nedělá dobře hlupáku.A navíc rusáků je jak sra.ek.
  • Dobře udělal, zachránil tím život člověku, kterého by bestie z FSB-KGB umučily.
  • Opilého Ovara nám tady za příklad opravdu, ale opravdu nedávejte.
  • Smyčka kolem Bureše-Babiše se stahuje, proto piští do éteru jak prvnička. Abychom se nedivili, co vše na něj vyleze, čapí hnízdo bude jen sranda.
  • Zeman je hnůj, když je zkorumpovaný členstvím v KSČ, konfidentstvím, pohrdáním právem a lže víc než lhali bolševici? *6*
  • Komunistické zločiny vidí každý kdo má oči ke koukání a ne na ozdobu jako ty.
  • Komu vadil Šlachta? Těm kdo ho podlým způsobem dohnali k resignaci: Sobotka, Chovanec (nevím jakého ústavu), oprýmkovaný šašek. Možná za to dostali bohatě zaplaceno od někoho, komu Šlachta vadí víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit