Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano jsem proamerická už od školy a jsem na to hrdá, protože mám MIKROCEPHALUS.
  • Copak zlej homopárku ? chytil jsi druhej dech, nastane jistě zuřivé mínusování a gajínkování že ?
  • Dobrá debata je tradičně v řiťi. Protože korunovaj wůl BTW jí prostě musí zničit.
    Simoně ukradne jméno, pak začne švindlovat s bodama a nakonec gayovat.
    Už nyní je tu skoro mrtvo. Pěstuj si ho tu dál Tiscale a ten hlupák to tu definitivně pohřbí.
  • Zlej BTW trolle, jsi nemocnej. *12* *12* *12* *12*
    Simona není z redakce Tiscali. Kdyby byla tak asi těžko dá vlastnímu příspěvku mínus třicet bodů za vteřinu. Kdyby byla tak těžko posílá redakci do zadele protože má dvojí metr.

s bodama tu podvádíš ty sám. U Putinovské propagandy vždy naskočí plus desítky bodíků za vteřinu. Podvod jak noha. A kdo tu podvádí straní Rusku.
  • =====Ty tady sedíš pořád kobliháři? OMG :D
  • To je též pravda, že tu jsem pořád ale to je moje práce. Jsem totiž z redakce Tiscali, na to pamatujte. Body si tu též naklikám, kolik budu chtít ale to vás asi tak nermoutí, že vy tupouni. A taky vím, kdo z vás je bez registrace, protože stačí jenom nahlédnou do podnikového počítače redakce Tiscali a vím všechno, to čumíte.
  • Zlej trolle, opakovaný vtip není vtipem. Kradeš simoně jméno. A co jako? Nudíš trapáku
    Jaký máš problém? Simona je holt proamerická a píše si tu svoje názory.
    ty zase prskáš za rusko. Máš na to právo. ale to právo mají i ostatní.
    Pokud to nechápeš tak potřebuješ pobyt v Bohnicích a elektrošoky.
  • To je pravda, že mě nikdo nestopne, protože jsem z redakce Tiscali a můžu si zde nadávat jak chci, há to koukáte. A jestli vás nudím, to je věc do diskuze ale mě Simonu nikdo odsud nevypudí, to vám garantuji.
  • Tak je konečně jasno. Zlej BTW jura Rybanna bez registrace troll - je internet. troll.
    A je jedno zda placený ( Tiscali, rusákáma či někým jiným) nebo dobrovolný.

Smrdíš zde každý boží den. Takže je jasný že nikde nemakáš. Vedeš fakticky smutnej život. Dvacet hodin denně na tiscali gayovat a semjonovat. Jsi fakt švihnutej.
    Tolik námahy věnuješ podvádění s bodama, kradení jmen a registraci stovky nicků.
    Zbytečně. Když odečteme ty tvoje rychlobody co tu vždycky prskneš a tvoje jména tak zjistíme že je tu tak s bídou pět lidí.
  • Ano časopis Rudá Vatra je na velmi dobré úrovni a agitovat za Putina, toto téma jsme též probírali na sezení redakce Tiscali a došli jsme k závěru, že Novorusko je Novorusko.
  • Zlej trolle, nekaž nám tu. Ty vyhlášený podvodník s hlasama a zloděj jmen.
    Simoně tu kradeš jméno. A dokola a dokola. Ty už nikoho neotravuješ. Už jen
    zoufale nudíš,.
    Simona je asi těžko z redakce když redakci poslala do zadní části těla, protože ji stopla za sprosté slovo které tobě prochází.
  • zlej trolle, zajdi do parku, mrkni kolem sebe, vše je zelené, nadechni se a mrkni na kalendář *3*
    roky jsi tu agitoval pro Putina, Novorusko a život ti utíká, není ti toho času líto ? stálo to za to ?
  • Případ Nagyové jsme též probírali na sezení redakce Tiscali a došli jsme k názoru, že pořádek musí být, tak a né jinak. Děkuji
  • Jdi už do háje ty nemocnej hlupáku.
    Tapetářka Simona už tu nestraší, Debaty tu ničíš jenom ty zlej trolle.
    A už to nemáš na koho jiného svést. Tím že jí budeš krást jméno už se nezachráníš.
    Všichni už tě tu mají v zadku. Semjon, gayínek, čapisrál.. bla bla. Jedeš pořád dokola
    jak ohraná deska.
    Tohle není tvoje hračka. Tohle je internet.
  • jsi čtverák *14*
  • Případ Nagyové je proti dotačnímu podvodu čapí hnízdo pouhá prkotina.
    Jak to že v tomto případě šlachta nekoná?:
    Asi proto že Andrej je jeho kámoš a tajně spolu randí.
  • To já vím, že na mě není nikdo zvědavej, ale budu tady na diskuzi serveru Tiscali do roztrhání těla.
  • Ano zlej BTW trole, ničíš tu debaty, kradeš Simoně jméno a podvádíš s bodama.
    Po zádech se plácáš neustále. Udělal sis desítky nicků ( Rybann, hrdina putin, jura..)
    ale tvůj pořád stejný slovník tě vždycky prozradí.
  • Ty spíš potřebuješ klecové lůžko a svěrací kazajku zlej trolle.
    Simoně a jiným lidem tu kradeš jména a ničíš debaty,.
    Tady už jsi odepsanej. Na tvoje teplouškování a klikání bodů tu nikdo není zvědavej.
  • Ano diazepam mám ráda, určitě je lepší než neurol nebo lexaurin a ráda též provařím boršč, protože jsem na úrovni pětileté holky, ze školy pro postižené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit