Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je komouš. A komouši umí jen lhát a krást.
    • jak to víš,ty jsi mezi něma byl že to víš tak přesně?
      • Komunistické zločiny vidí každý kdo má oči ke koukání a ne na ozdobu jako ty.
  • Klikám klikám ve jménu naziUSA. *14*
    • ano klikáš ruská agente Semjone BTW z redakce Tiscali.
      A také Simoně kradeš jméno.

S tím podváděním jsi nenápadný jak lejno na stole - mínus a plus 20 za vteřinu *15*
      Mínusuješ jen příspěvky které poukazují na ruské zločiny - takže je jasný že jsi ruský agent BTW,. Simona tě pěkně odhalila. Jsi vyřízený smrade *15* *15* *15* *15* *15*
  • Estébák Babiš vlastní všechny noviny, tak kdo má psát o jeho zlodějnách? Snad pan Chovanec s Burešem pořádně zatočí, bude muset přiznat, kde ty miliardy nakrad.
    • jak víš že byl STBák určitě to máě chytráku prověřené a noviny,proč do toho nejdeš také a nemáš svůj bulvární platek.Zatočit by měli s takovými neurvalci a lháři jakým jsi ty.
      • Když pracoval v zahraničním obchodě a vesele si cestoval po světě tak musel
        být babiš z StB jedna ruka. protože do světa se dostal jen prověřenej, loajální komouš,
        Běžný smrtelník ne.

Normální občan nemá peníze na založení novin. Nezískal za hodně podivných okolností které smrdí zlodějnou agrofert jako Babiš.
  • No koukám že vám havloidům zlej troll pěkně zvednul mandle *15* *15* *15*

dobrá práce zlej trolle
    • Zlej troll jsi ty sám BTW. Mluvíš sám se sebou. T jsi opravdu duševně nemocný rusáku *2*
      Nasklikej si zase nenápadných plus 8 bodů za vteřinu ty ruský lejno *15* *15* *15*
  • Je vidět, že se zde velice dobře diskutuje, vládne tady veselá nálada, zkrátka a dobře, je tu veselo a to hlavně díky mě, Simoně.
    • vem si diazepam a smiř se s tím zlej trolle, že ty a tvá armáda nicků jste provařený jak ruský boršč..
      s tvým primitivním vyjadřováním šestiletého kluka z pomocné školy už nikdo nechce nic mít..

myslím, že se za tebe stydí i kovaní komunisté, moc dobrou reklamu jim neděláš..
      *3*
      • Ano diazepam mám ráda, určitě je lepší než neurol nebo lexaurin a ráda též provařím boršč, protože jsem na úrovni pětileté holky, ze školy pro postižené.
        • Ty spíš potřebuješ klecové lůžko a svěrací kazajku zlej trolle.
          Simoně a jiným lidem tu kradeš jména a ničíš debaty,.
          Tady už jsi odepsanej. Na tvoje teplouškování a klikání bodů tu nikdo není zvědavej.
          • To já vím, že na mě není nikdo zvědavej, ale budu tady na diskuzi serveru Tiscali do roztrhání těla.
            • Jdi už do háje ty nemocnej hlupáku.
              Tapetářka Simona už tu nestraší, Debaty tu ničíš jenom ty zlej trolle.
              A už to nemáš na koho jiného svést. Tím že jí budeš krást jméno už se nezachráníš.
              Všichni už tě tu mají v zadku. Semjon, gayínek, čapisrál.. bla bla. Jedeš pořád dokola
              jak ohraná deska.
              Tohle není tvoje hračka. Tohle je internet.
            • jsi čtverák *14*
  • Ano, dobrá debata je tady vždy, když tu jsem já Simona, na to laskavě nezapomínejte.
    • Ty jsi jen internetový troll BTW který tu ničí debaty a krade Simoně jméno.
      Pak začneš podvádět s bodama, semjonovat a gayovat,.
      Jsi nudnej a nemocnej blb.
  • Smyčka kolem Bureše-Babiše se stahuje, proto piští do éteru jak prvnička. Abychom se nedivili, co vše na něj vyleze, čapí hnízdo bude jen sranda.
  • Dráth byl také největší bijec proti korupci, než ho chytili se 7-mi Mega v ruce. *2* *2* *1* *1* *16* *16*
  • Znepokojivé mediální ticho kolem Babišova Agrotecu...Vyšumí, jak to u nás bývá, do ztracena...

Pročpak asi se teď vynořila reforma policie?! Aby se humbuk kolem Agtotecu něčím převálcoval...

A vzájemné slovní útoky našich "zákonodárců" = pouhé divadélko pro voliče před volbami...
  • Kdykoliv, kdekoliv Čapisrále. *15*
    • změna jmen ti nepomůže ruský agente BTW Putine zlej Rybanne trolle.
      Když nezměníě čapisrálovej a semjonovej slovník.
      Dvacet lidí nemá stejné fráze hlupáku.
      A to plus 7 za vteřinu tě také vždy prozradí podvodníku s hlasováním *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit