Přejít na výpis diskuzí
Znepokojivé mediální ticho kolem Babišova Agrotecu
17.6.2016 | red
177 příspěvků
-
Šlachta v televizi tvrdil že se o politiku nezajímá. Lhal jako když tiskne.
Tajně se scházel z Babišem. a určitě se řeč netočila kolem receptu na babiččin koláč.
Babiš je v trvalém střetu zájmů a v západním státě by se nikdy nemohl stát ministrem.
Když byl podnikatel Bárta ve vládě ODS tak socan mohl zbláznit, Nyní stejný socan kryje daleko větší střet zájmů podnikatele Babiše.
Prostě se hraje o ovládnutí policie,. Babiš a socani mají na hrbu dost skandálů. A potřebují policajty které jejich případy zamete pod koberec zatímco na opozici je vytáhne. -
-
Komu vadil Šlachta? Těm kdo ho podlým způsobem dohnali k resignaci: Sobotka, Chovanec (nevím jakého ústavu), oprýmkovaný šašek. Možná za to dostali bohatě zaplaceno od někoho, komu Šlachta vadí víc.
-
-
není co řešit. To jen tady zdejší okrajový plátek buší na poplach.Vzpomínám si před časem jaký byl ale naprostý KLID když hnůj všech hnojů Kalousek nechal na Ruzyňském letišti postavit z titulu své funkce ministra financí před rolující letadlo s nějakým ruským jakožedizidentem cisternu s palivem.Aby nemohlo odstartovat! Ohrozil tím stovky životů.Protože každý ví jaký je tam na letišti brajgl a zmatek. Služba kriminální policie zahájila úkony trestního stíhání.A nikde ani čárka.Takže tady v případě pana Babiše stejně o nic nejde i kdyby se Tiscalo stavělo na zadní.
-
-
Dobře udělal, zachránil tím život člověku, kterého by bestie z FSB-KGB umučily.
-
-
Kalousek nikdy nedělá dobře hlupáku.A navíc rusáků je jak sra.ek.
-
-
-
Pěkně vyskoč nahoru a zameč Sajmon! *14*
-
=====Ty tu sedíš pořád jak dekl na žumpě kobliháři? OMG :D
-
-
Za nonstop smrdění na tiscali a za úpravu bodování jsem Ruskou ambasádou placen.
-
-
*4*
-
To bych nebyl Čapisrál, abych to tu tapetkama nezasrál. *15*
-
-
Zlej trolle, to že Simoně ukradneš jméno ti nepomůže.
Tvoje podvádění s bodama aneb plus mínus 6 za vteřinu tě vždy prozradí§
ty smradlavý ruský lejno z redakce tiscali. chi chi *2* *2* *2*
a dalších 7 bodů za vteřinu. Brzdi tzy ruský prase. Nebo si zavaříš klik mašinku,. *15* *15* *15* *15*
-
-
=====Ty tady sedíš pořád kobliháři? OMG :D
-
-
Copak zlej homopárku ? chytil jsi druhej dech, nastane jistě zuřivé mínusování a gajínkování že ?
-
Dobrá debata je tradičně v řiťi. Protože korunovaj wůl BTW jí prostě musí zničit.
Simoně ukradne jméno, pak začne švindlovat s bodama a nakonec gayovat.
Už nyní je tu skoro mrtvo. Pěstuj si ho tu dál Tiscale a ten hlupák to tu definitivně pohřbí.
-
-
Simona trpí zákeřnou chorobou MIKROCEPHALUS, proto tak chudák vyvádí, ale za to vám řekne, kdo je na serveru Tiscali bez registrace, to ví dobře.
-
-
Chorobou trpíš ty ruská špíno zlej BTW Rybanne juro trolle.
Kradeš Simoně a jiným lidem jméno, podvádíš s bodama aneb mínus 6 až 8 za vteřinu,
olizuješ Putinův zadek a táboříš tu nonstop.
Takže se jdi léčit ruský kleptomane, komouši homouši BTW *2* *2*
-
-
To vám to dávám, to čumíte. Já vám dám podvádět s bodováním. Já na všechno přijdu, já jsem mazaná liška.
-
-
Ruský lejno BTW. To že Simoně kradeš stokrát za den jméno už není vtipný ale nudný
To že podvádíš s bodama vidí každý. s tím plus a mínus 7 za vteřinu jsi fakt nápadnej
jak lejno na květině *15* *15*
-
-
Jestli mě tady pořád bude někdo manipulovat s tím hlasováním, tak to se neznám.