Přejít na výpis diskuzí
Znepokojivé mediální ticho kolem Babišova Agrotecu
17.6.2016 | red
177 příspěvků
-
Tak už ho máme v koutě, Čapisrála. *15*
Budliki budliki *1* -
a zlej Ruský troll už začal i podvádět s hlasováním. Už to naskakuje.
rychlobody - mínus 10 za vteřinečku. *15* *15* *15* *15*
Můžeš střídat jména a krást jméno Simoně. Je ti to k prdu hlupáku.
To fixlování, semjonování a čapisrálání vždycky prozradí že jsi to ty BTW *15* *15* -
http://zpravy.idnes.cz/regio-jet-radim-jancura-reklama-na-autobusech-milan-chovanec-bohuslav-sobotka-187-/domaci.aspx?c=A160617_141855_domaci_fer#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
-
dneska odvedla CIA celkem dobrou práci.. hezký článek pane Šapitó *1*
-
-
V důsledku své duševní choroby zjevně trpíš halucinacemi a paranoidními bludy a straší tě CIA. To tě tak zpracovala FSB-KGB nebo StB-KGB?
Tvá duševní choroba by se mohla nazvat Paranoia sovietica.
-
-
ono je pořád ticho kolem jinejch věci tak proč vás překvapuje tohle?
-
=====Gratuluji ANO k vítězství v příštích volbách a Babišovi ke křeslu premiéra, tak tak. *3*
-
-
přeji mu to a dokonce jej budu volit
-
-
Disident Michas Kukobaka tvrdí, že Rusko opět obdivuje komunistický režim a velebí Stalina. Tento Bělorus odsoudil okupaci Československa v roce 1968 a sedmnáct let strávil v sovětských lágrech a psychiatrických léčebnách.
Zajímavý článek o statečném Bělorusovi přinesla dnešní MF DNES v článku Ivety Polochové. Michas Kukobaka vrátil v srpnu 68 vojenské správě armádní knížku s tím, že nechce být spolupachatelem zločinu. Je to mimořádně statečný člověk, kterého nezlomily ani psychušky, což byly blázince, kde si personál dělal s pacienty, co chtěl a obrany proti nim nebylo. Já si nesmírně vážím lidí jako je on, kteří obětovali vlastní život v boji se zlem. To se samozřejmě týká i Rusů, kteří veřejně protestovali proti hanebné okupaci naší vlasti a svým způsobem si zachovali svobodu uprostřed otroctví. Ti všichni projevili obrovské hrdinství v boji se zlem a za to jim patří dík. Je dobré si tyto neblahé události připomínat. -
Pochybné zprávy od pochybných agentur."Neovlivni",nebo "Hlídací pes.org" jsou na stejné úrovni,jako Kravské rozhledy.Tož hezké počtení.
-
=====Americký mamlas už se neštítí ničehož. Kvůli setrvání Anglie v EU zavraždí britskou poslankyni. *16*
-
-
Já bych v tom viděl prsty Kremlu, v žilách prý měla polonium.
-
-
To spíš vodkanium *1* *1*
-
-
Britskou poslankyni zavraždil duševně chorý muž,.
Tak co to svádíš na USA. Navštiv psychiatra ty duševně nemocná ruská špíno
-
-
Já jsem dostala od někoho z havloidů genitální bradavice.
-
-
zlej troldo, ty jsi opravdu zoufalec *9*
-
Tak jsi Simoně po padesáté ukradl jméno. Tak se poplácej po zádech a přestaň
tu lidem ničit debaty. *12* -
-
Ano ničit debatu, tu já velice dobře dovedu. Plácat po zádech se nemohu, protože mě velice svrbí genitální bradavice.
-
-
Ano zlej BTW trole, ničíš tu debaty, kradeš Simoně jméno a podvádíš s bodama.
Po zádech se plácáš neustále. Udělal sis desítky nicků ( Rybann, hrdina putin, jura..)
ale tvůj pořád stejný slovník tě vždycky prozradí.
-
-
-