Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohdalová je vedena u StB a spousta jiných kteří byli očištěni až u naši prohnilé justice,to by jsem tady vůbec nezminoval.Se seznamy StB se manipulovalo a kšeftovalo podle potřeby zájmových skupin,Ptám se,proč byl skartován Havlův spis mezi prvními a tajně.Zasvěcení vědí proč,občan si udělá svůj obrázek,Seznamy StB nemají a nikdy neměly relevantní vypovídající hodnotu,protože za zápis do těchto seznamů,brali řadoví policisté premie.Samozřejmě že i tam byli udavači a jsou mezi námi dodnes.Mně spíše cca 30 let po revoluci zajímá kdo je schopen tu zemi spravovat pro občany a tím nemám namysli žádnou konkrétní stranu ani člověka.
  • hele Lopatáááááááá copatáááááááá gkdo vymyslel tu hlášku -Všeci kradnů....- vogo ani čech ani popelar vogo
  • Nejsem stoupenec žádné politické strany a velmi mně mrzí inteligentní úroveň našich politiků a všech politicky činných lidí.Opět před volbami se vytahují všechny možné podrazy a křivárny a navíc to zapáchá manipulací s orgány činnými v trestních řízeních na objednávku lidmi,kteří je řídí.Česká .politická scéna je opravdu už jen žumpa.A za této situace škemrají o hlasy nás voličů.Oni jsou opravdu bezpáteřní.Vždyt tyto věci mohou řešit za dva měsíce kdy se rozpustí parlament a není potřeba nikoho žádat o uvolnění a nehrozí ani promlčení ale je pro mně zajímavé že se kauzy vytahují na určité lidi vždy před volbami.Mít MOC je v podstatě NEMOC..Stačí poslouchat co všechno jsou schopni před volbami nakecat za hovadiny,jen aby udrželi koryto a mohli dál řídit své kšefty.
  • zda kradou Fiala, Kalousek a ti další, které jsi vyjmenoval, ale i kdyby ti tebou jmenovaní skutečně kradli, může to být důvodem pro tebe, abys na ně podal trestní oznámení, ale nemůže to být důvodem pro Andreje Babiše, aby kradl i on a pro pana Faltýnka, aby mu v tom nějakým způsobem pomáhal. Žádné sympatie k těm osobám tebou jmenovaným sice nechovám, zvláště vůči panu Kalouskovi mám silné výhrady, ale jedno jim upřít nemohu. V seznamu spolupracovníků StB jsem jejich jména nenašel. Jméno Andreje Babiše však ano. Proto si o cti Andreje Babiše rozhodně žádné iluze nečiním.
  • To čumíte holoto dělnická, živnostníci a důchodci, takhle se dělaj prachy.

A kdo mi to zaplatí ? no ?

Přece vy, žebroto *10*
  • vanhorne
    "1. Babiš neměl kontakty s StB - viz příslušné rozhodnutí nezávislého soudu"
    Dosvedcili to dva byvali dustojnici STB.To asi nevis.Cili Babis je kristalove cisty, ucinene lilium.
  • vanhorne
    "Nenechte se lidi strašit od zlodějů a nepoctivých zbohatlíků".
    Tak proc tady strasis, nebo jenom STB brigadnik a Okamura jsou nejake svetle kristalove ciste vyjimky?
  • Dlouho byl klid před bouří.Socdemákům preference stále padají a tak se musí zase s nějako
    "sviňárnou" rozbouřit kalné vody.Vše jede při starém.Chovanec dá požadavek "příkaz" naší
    nezkorumpované a všem pomáhající ZO ČSSD jako statutární předseda a mašinerie se rozjede.Hlavně přizvukovači Fiala,Kalousek,Plíšek a Sklenák se ozývají.Stejně jim to nebude nic platné,doufám,že voliči to všem spočítají.Všichni jsou "poctiví demokraté" a kradou a kradou. *16* *16*
  • Ano, nejvíc řvou Ti, kteří se bojí odplaty za to co provedli. a že nebudou mít imunitu.Vždyť je to už trapné, scukli se proti němu a Kalousek od začátku po něm jde,jak slepice po flusu., Ať nám řekne proč zadlužil tolik stát, Kam ty peníze nacpal??? Babiš není svatý, ale jediný ušetřil a začali se splácet dluhy.
  • A tady toto ma být jako srandovní.Nebo pokus o popelnicový humor?
  • VšeCi KradNů, no ale vogo gdo nagrad nejvíce no prece miliardari vogo ..
  • Ne že bych fandil praktikám p. Babiše, ale řev těch, co tady od !"revoluce " rozkradli, zadlužili a rozprodali tuto republiku mě přesvědčuje o tom, že mají o nakradené strach a o své funkce taky.Ještě, že těch ostatních je nás víc a rozhodneme snad ve volbách, že tak už to dál nechceme. Volbou ať Babiše nebo Okamury nemůžeme nic ztratit a nic horšího než doposud se stát nemůže.Nenechte se lidi strašit od zlodějů a nepoctivých zbohatlíků.Kolik jich zbohatlo poctivě?Těm poctivým se omlouvám, ale bohužel tak je to vždy , když se něco mění.Hlavně nyní hlídat, aby se zase někdo nechtěl obohacovat na úkor všech.
  • babiš vyhraje volby, protože zloděje milujeme a za komančů jsme se to naučili. *14* *14* *14*
  • josef.servit.9
    Pane Jégl když vám to nevyjde, tak mám pro vás jedno místo v letadle, které letí do vaší vysněné demokracie!Tam všichni lžou, ale demokraticky!Jo bude vás doprovázet vážený Občan nositel VUMLUCIA.
  • Jégle, Jégle... Kdybys aspoň nepsal úplné lži.

1. Babiš neměl kontakty s StB - viz příslušné rozhodnutí nezávislého soudu.

2. ANO je standardním politickým hnutím, nemá a nemůže mít žádného vlastníka. Nebo jsi něco o vlastnictví hnutí ANO našel v příslušných dokladech o založení tohoto politického hnutí ? Pokud ano, tak to zveřejni !

3. Babiš již není vlastníkem Agrofertu, ten byl v souladu ze zákonem "Lex Babiš" převeden do svěřeneckého fondu.

Čapí hnízdo: Tenhle fígl (podle tebe "za hranou"), udělala spousta firem. U každého jiného podnikatele se to považuje za šikovnost a výborný způsob jak sem dostat dotace z EU, a nikdy nikoho nenapadlo něco v těch případech vyšetřovat, jen političtí konkurenti z "tradičních" (a zkorumpovaných) politických stran pukají zlostí a závistí a veškerou svoji snahu věnují tomu jak by se mohli Babiše zbavit místo toho, aby se snažili správně řídit tento stát.
  • soudruhu BTW, už se klepeš co ty ruské podsvinče ?? Babiš půjde od válu, pedofil Zeman do kopru a ty tu budeš mlejt o Sobotkovi *15* *15* *15* *15* *15*
  • josef.servit.9
    Slonková poduška Topolánka je znovu na politické scéně "když nemohu ublížit, tak alespoň smrdím!Kubíku pozor není to dobrý člověk! Jak podlézala ODS a hlavně Topolánkovi bylo trapné.Když s Langerem řádili s privatizací v Karl.Varech, tak o tom věděla a kryla je??
  • strašná spousta dotací takto končí, po stanoveném časovém limitu se majetky již legálně převádějí od příjemce dotací, je to legální... Tak mi řekněte, z čeho zaplatí socani dluh přes 300 mil. Kč, z čeho budou žít ostatní strany, když podnikatelé mají evidované faktury a tržby a nějak moc se díky tomu nepředávají prachy v igelitkách a voličů mají secsakra málo....na co vše by ANO vlítlo a odhalilo mít ministra vnitra, zašili by gaunery, co nás připravili o miliardy v OKD apod.....kauza je jasná. Přizdi.ráč Sobotka a socani,TOP 09, KDU-ČSL a spol. jsou přidržtaky Bruselu a Babiš Brusel nemá rád. Když tihle zmetci Babiše odstraní i v zájmu Bruselu, Brusel je bude mít rád, budou si je navzájem strkat do svých malých černých smradlavých dírek, zavedou nám EURO a pak se všichni z toho chudobou zese em.....Volím ANO, ne 34% ale 60% !!!!!!!!!!!!!
  • jsem zvědav, jak se budou tvářit všichni euro-bolševici, až si příjde PČR pro Chobotku a Chovatele ovcí se zatykačem za likvidaci svých politických oponentů plus korupce na nejvyšších vládních místech ! *8* *1*
  • Kde přesně soudruhu BTW?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit