Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    "můžeš vyžadovat od druhých"
    To od neho necekej, pri jeho arroganci.Podle neho, kdo s nim nesouhlasi nedodelal ani zakladni skolu, nebo mu poradi aby se do ni vratil.
  • Poctivý jsem jen já a proto jsem jen milionář. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • o kterých se tu zmiňuješ, by ses měl nejprve sám ve svých příspěvcích na tiscali důsledně držet. Pak je teprve můžeš vyžadovat od druhých.
  • babiš je jedinej poctivej miliardář a on to těm nepoctivejm zkorumpovanej miliardářům Kalouskovi a Sobotkova spočírá ! *14* *14* *14*
  • Z žumpy asi pocházíš tak máš docela jasno koukám.
  • Nikdy v životě nemluv za každého,tím jen dokazuješ svou hloupost,vždy mluv sám za sebe.Například já nepotřebuji tebe jako tiskového mluvčího.
  • probudíš ze snění a něco napíšeš, tak to stojí za to. Obávám se, že koho budeš volit je tu každému úplně lhostejné.
  • vanhorne
    "udrželi koryto a mohli dál řídit své kšefty."
    Co chce Koblihar, ridit kolobezku?
  • vanhorne
    Postavit pro chude deti Čapí Hnízdo, to je malo?Koblihy kterymi syti hladove davy, svedci o jeho socialnim citeni.Takovy lidumil nebyl ani Karel IV.Ten daval hladovym chudakum chleba, ale ten nebyl zadarmo, museli makat na stavbe Hladove Zdi. Babis je jiny vudce, ten to krmi koblihama za ktere nechce vubec nic, to je ten pravy lidumil.Tak jak kdysi Klaus rekl "potrebujeme vice takovych Kozenych", dnes mozna Zeman septa, vice Babisu.☺
  • Nezbývá mi než jen souhlasit,nazval jsi věci pravými jmény.Nejsem sice rozhodnutý koho budu volit ale Babiš začíná mít mé velké sympatie,protože když Kalousek,Fiala,Sobotka,Chovanec po někom nekompromisně jdou,mají k tomu určitě velmi nekalé důvody,protože ta kampaň už je do očí bijící.Něco je velmi shnilého v Soc-dem.,ODS,Top09,etc-c
  • jak zde casto pisu ze policie a statni zastupci a soudci jsou v tomto state nejvic zkorumpovany-tak mi nikdo neveři.babiše bych nikdy nevolil.ale co se tady deje v tomto zkorumpovanym state nema obdoby.všichni politici jsou banda zlodeju a šmejdu jinak by do politiky nikdy nevlezli.je to všechno na objednavku chovance a kalouska a ods.....
  • když chybí argumenty a argumenty oponenta nemůžete vyvrátit, tak prostě uděláme z oponenta dogmatika nebo rovnou hlupáka. Tak se to přece podle pravidel šíření dezinformací dělá, že?
  • Zvlášť pro tebe OBČANE ,když chceš něco obhospodařovat,musíš tím pádem i řídit různé situace a práce s tím spojené.Takže jedno souvisí s druhým.Vrať se do základní školy,jinou stejně nemáš.
  • Běž zkontrolovat, jestli nenajdeš něco v popelnicích k jídlu, aristokrate. Já, žebrota si jdu nalejt Tullamore dew
  • tvůj staříček Křenek to říkali, ten tam byl taky vosle
  • Podle tvého příspěvku je zcela jasné že žádné jiné varianty nepřipouštíš a proto je každá diskuse s tebou zbytečná.Máš už předem jasno stejně jako Klaus,Kalousek,Sobotka atd.S pretoriáncem si nemám o čem povídat,dogmatiku.A co se týká členství StB,tam je takové kvantum lidí a velmi vysoké procento dodnes nemá tušení že jsou v těchto seznamech ale dogmatikovi se holt nic vysvětlit nedá,ten má jasno okamžitě,
  • tak že to KGB každému na potkání vykládala tajné informace? Nebo ty sám jsi byl u KGB a podílel se na údajné skartaci spisu Havla, že to všechno tak dobře víš?
  • Tak jsem se po nedávno zveřejněném článku na zdejším "nestranném a objektivním" tiscali domníval, že budu volit Tomia Okamuru, ale vzhledem k rozpoutání štvanice na Babiše jsem se definitivně rozhodl, že budu volit Andreje. Ten těm našim "bojovníkům za demokracii" a jejich mediálním přicmrndávačům opravdu leží v žaludku. A jestli vytáhl z Bruselu nějaké dotace, dobře udělal, aspoň k něčemu byl Brusel dobrý, když jinak všude a pořád škodí.
    Všiml jsem si, že autor článku jako vždy nezklamal a dokonce projevil talent na vymýšlení nových českých výrazů, konkrétně se jedná o důstojné označení "velkouzenář". Autor tím chtěl jistě vyjádřit úctu k panu Babišovi, protože k urážkám by se hrdý a čestný český novinář přece nesnížil.
    Na závěr, staří, dobří kamarádi Sobotka s Kalouskem jsou vynikajícími a schopnými intrikány, kteří se nevzdávají do posledního okamžiku, než skončí za své bohulibé, finanční a jiné aktivity v base.
    Ať žije příští premiér Babiš!
  • na koho reaguješ mantáku
  • Zase se ozývá FALUS ,ty nikdy nezklameš.Kdyby jsi nebyl museli by jsme si tě vymyslet debílku.Tady došlo k omylu,dodatečně se omlouvám.Berte to jako tiskovou chybu.Nevím jestli jdou mylné zprávy smazat. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit