Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ).(
  • *6*
  • Já myslel, když jsem ti poslal fotku mého přirození jak jsi po mě chtěl, že budeme kámoši. *13*
  • když o Andrém takto hovoříš tak mi také stoupá.
  • ... nepřeháněj, čéče, já nevidím žádného :)))
  • ... čím víc se bezmocný český politický plebs naváží do Andreje, tím víc stoupá jeho hvězda :)))
  • mám stejný názor, bohužel nás inteligentů tu už moc nezbylo *9*
  • *4*
  • víme sajmon, šmik *7*
  • Tak aspoň víme, jak Babiše vidíte, jaký Babiš je a co nás čeká.... to je snad druh náboženství.... ale základem babišismu jsou peníze.. nic víc... Babiš lidi penězi likviduje a druhé si za ně kupuje...Vždyť má přece tolik peněz, že nepotřebuje podvádět a krást.... jenže nenažranost Babiše je nekonečná a hloupost naš asi také... on nám říká... já vás těch starostí zbavím.... jenže to se říká prasátku před porážkou...já tě těch tvých starostí zbavím... a šmik....
  • přééésně, pan prezident Zeman a budoucí premiér Babiš by se tam měli občas zastavit a poučit se jak stabilizovat společnost, je to tam moc hezké, je vidět že tam lid má dobře, jinak by za ním nestál

WOW !!!
  • on jen obral a velmi drsně ty nepoctivé podnikatele.. a k volbám... Hitler také vyhrál před druhou světovou válkou volby legálně a že to byl lump, a vrahoun a zloděj a manipulátor a.... a že zahynulo více jak 60 milionů lidí.... a kdo se nechá poučit, tak ví, že kumulace moci je nebezpečná věc... fašismus, komunismus, babišismus.../to souvisí navíc s hloupostí/
  • Takhle jednou budeme podporovat pana Babiše :https://video.aktualne.cz/ze-sveta/severokorejci-vysli-do-ulic-kvuli-sankcim-osn/r~0ed71aa47d1811e7a42a002590604f2e/
  • pokud vsadíš pěťák na blbost, tak zvol babiše.. a asi zřejmě vyhraješ.. .blbost bývá v lidském měřítku věčná...
  • neříkej hop.. ještě jsi nepřeskočil
  • Jen babiš je čistota sama.. je to známka nedospělce....... ono to heslo... zkorumpovaní policisté a st.zástupci... podle hesla... stokrát opakovaná lež se stává pravdou...A babiš k těm ... patří nejvíce... to je futrál takových šm...
  • Když šijí do/nemyslím tím Babiše/ jiných, tak je to v pořádku.. tak to je pravda... ale běda, když se dotknou svatého Andreje... on je takové roztomilé čápátko.. roztomilý bocianok.. tak to je zmanipulované...Podle majetkového přiznání ani Kalousek a Sobotka nejsou miliardáři.. jen ten náš sv. Andrej k těm miliardám přišel poctivě.... Koukám, že se chlapci z Ano tady předhánějí v loajalitě. Že vám , chlapci, není stydno....asi není... inu, Babiš skvěle takové lidi platí...
  • *14* jen se hádejte holoto vychudlá, já jsem miliardář a platí mi to kdo ?

ANO, vy socky *15*
  • Takhle by se mělo jednat s podvodníky... když vrátí to , co ukradli.. tak ať mají milost a když se na to nepřijde.. tak je to bonus pro podvodníka a lid obecný je za hlupáka...dobře nám tak....
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3289-genialni-andrej-babis-sedm-jednou-ranou-spolceni-hlupcu-prazske-kavarny-jasa-predcasne-padaji-do-jamy-kterou-mu-vykopali-bradacova-funguje-jak-namazany-stroj-vbanku-partie-pokeru-jsme-bohuzel-i-my.htm, -na chobotku a chovatele ovcí bych nevsadil ani pět'ák ! *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit