Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čtěte a přemýšlejte.. http://aeronet.cz/news/jde-po-babisovi-lithiova-lobby-babis-vyzval-aby-tezba-zustala-v-rukou-statu-zatimco-cssd-je-pro-privatizaci-a-najednou-par-dni-po-jeho-vyzve-prichazi-ke-slovu-opet-policejni-plukovnici/

*5*
  • Čekal jsem který trouba bude reagovat a kdo nikdy nezklame,nejsem překvapen,větší blbec tady není.Zítra se budu koupat v oceánu a ty budeš žvanit,žvanit a žvanit,je mi tě líto a nejen tebe.Čauky lidi zase někdy.Ještě maličkost,vše u voleb máte ve svých rukou,přemýšlejte.Bijec pitomečku,dej si do plic THC hůř už dopadnout nemůžeš cvoku..Ahoj,zdravím.
  • *8*
  • *5*
  • ).(
  • Je komické tady trávit chvilku volného času mezi vámi,zítra to zabalím a letím do Portugalska na chalupu a vy se tady smažte ve své moudré závisti a věnujte se dál svým kecům,zatím Ahoj a zase někdy až bude čas.
  • Na Pankráci.
  • Vynikající odkaz!
  • Chlapče,z medicíny vím že teorie a praxe jsou diametrálně rozlišné situace.Takže mně nepoučuj v oblasti nějakých teoretických žvástů,které dávají do praxe zadarmo drazí filozofové.
  • Alenko,blbost je relativní,debilita je diagnoza
  • s anonymama nediskutuji,jste ubozí vystrašení nebo mentální chudáci.poserové
  • No asi tak oni ho nevydají.On se mandátu nevzdá. A můžou se jít klouzat.Ve volbách vyhraje a Kalousek si muže jít se Sobotkou hledat místo na pracáku. *3*
  • Předpokládám, že ty máš jen a pouze takové kamarády a jim podobné. Proto zbožňuješ "demokracii" a nenávidíš pořádek.
  • tomu se říká překlep dementní soudruhu, vygoogluj si to
  • dobrou soudruhu BTW *14*
  • *4*
  • *10*
  • celkem se mi daří.....ale unikla ti myšlenka příspěvku.....jde o srovnání kdy zloději se 100 000 kádrují někoho kvůli koruně *3*
  • *4*
  • *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší