Přejít na výpis diskuzí
Zvoní Babišovi hrana? V rukávu má ještě hradní eso
11.8.2017 | Pavel Jégl
295 příspěvků
-
Tady je zase veselo. Venku je deštivo a zima a tady je alespoň srandy kopec.
Jistě že se Burešovi nic nestane, vrána vráně oči nevyklove, jak je uvedeno níže. A Bureš má dost na to, aby si koupil "spravedlnost". A ještě se najde stádo gaunerů, b.bců a tupců co mu budou s bekotem přitakávat. Za koblihu a za kecy, že bude líp...
Jo kdyby si takhle důchodce kvůli skleróze nekoupil v MHD lístek a chytil ho revizák. A kdyby se zaplacením pokuty čekal až dostane důchod, aby to měl z čeho zaplatit, a taky by na to kvůli skleróze zapomněl, to by bylo tóčo. To by ho exekutor svlékl do spodního prádla a vyhnal na ulici. To je ta "spravedlnost" po babišovsku. -
by stačila pětina aby se člověk neupotil a už bych nedělal a ležel u moře až do smrti *5*
-
Jestli nekecáš tak ti závidím.Portugalsko je sice dražší než Španělsko,ale daleko hezčí a pohodovější tak hezkou dovolenou a přivést portský *5*
-
a kam Jiřice? Pankrác nebo Mirov jedeš?
-
Talošu vipi si flašu a necuražej vogo
-
umyš akurat uražeT vogo vyploid taky nakou svoji mišlenku vogo
-
chtěl jsem nasmažit koblihy a vyhrát svému pánovi Kalouskovi volby. Bohužel jsem líný jak veš, v životě jsem na práci nesáhl a jen žvaním nesmysly. Takže z vítězství ve volbách nebude nic. Babiš zase vyhraje, můj nadřízený Kalousek utře hubu, nedostane se k miliardám ve státní kase a když nebude mít kde krást, logicky nebude mít ani na výplatu pro mne. Po žních půjdu o žebrácké holi. Možná k Turkovi. Tak se s váma chci rozloučit.......
-
Babiš stejně vyhraje volby, ať se děje co se děje. Proti němu řvou pouze ti největší zloději z ODS, TOP09 a ČSSD. Na Babiše pracuje spousta lidí a rozmnožuje tak jeho majetek ale Babiš taky těm obyčejným lidem, jako min. financí, něco dal a přidal. Ti křiklouni - zloději - z ODS a TOP09 však obyčejným lidem jenom brali a brali.
-
Jistěže nebude! Bude křik, vyhrožování a nakonec se to zase pěkně zamete pod koberec.
Nagyová, Nečas, Janoušek, Rath...
Vrána vráně oči nevyklove.
Babiš napeče koblihy a přiblblé stádo si ho s bekotem zvolí. -
Proč ten gauner nechce nic vyšetřovat? Odkud má ty miliardy? Čistého v tom nebude nic, okrádá nás, okrádá Brusel, však oni mu to spočítají. Už aby přišli komunisté a těm megazlodějům zkonfiskovali veškerý majetek. Tomu Babišovi bych nechal jen malou pekárnu, tam by mohl péct koblihy.
-
"zítra to zabalím a letím do Portugalska"
Kazdy tomu rika jinak.Soused vykrikoval uz 2x, ze leti na Maltu, ale vzdycky ho tam odvezli v nejake specialni dodavce.Kdyz se za nekolik mesicu vratil a ptali jsme se proc neni opaleny, rikal, ze porad prselo.Kde asi byl?Bon voyage!☺ -
Intriky a účelově načasovaná akce policie. Takle nějak vypadá zneužití policie k politickému boji, v údajně svobodné předvolební soutěži politických stran. Je uplně jedno jestli jde o Babiše, nebo někoho jiného, jde o princip likvidace politické konkurence, která byla i jednou z metod při nástupu fašismu a je vlastní všem totalitním režimům. Tady končí demokracie a jsem zvědav jestli budou organizátoři dnešního zneužití policie trestně stíháni
-
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3289-genialni-andrej-babis-sedm-jednou-ranou-spolceni-hlupcu-prazske-kavarny-jasa-predcasne-padaji-do-jamy-kterou-mu-vykopali-bradacova-funguje-jak-namazany-stroj-vbanku-partie-pokeru-jsme-bohuzel-i-my.htm
http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/nemecka-novinarka-nezadouci-temata-jednoduse-nejsou-schvalena/
*6* -
*5*
-
*15*
-
*1*
-
*12*
-
*8*
-
*9*