Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... píšeš z Hočiminova města, upocený tláchale?
  • ... není mým problémem, že většina "diskutujících" je tragický lidský odpad, který si užívám :)))
  • *3*
  • *5*
  • ... děkuji za upřímné představení své zakomplexované dušičky, trubko :)))
  • *4*
  • alicia1
    Vážený blijče pitomosti, jestliže chcete velkou vetšinu diskutujících ze zdejší diskuse soustavně urážet a zesměšňovat, založte si svůj vlastní blog.Tam snad najdete klid.Nikdo vám tam nebude oponovat, nikdo nebude převyšovat vaší inteligenci, takže se možná zbavite i toho vašeho pocitu nadřazenosti a tim i méněcennosti.Človičku nešťastný, bon soir.
  • Nevím proč, ale Babiš mi připomíná Turka Erdogana. Jen si ho zvolte, ovce, a budete se divit.
  • nikdo není zvědavý na tupé výlevy tebe, vyvrhela a špinavce z Ostrova. Vyzkoušej takové nosné myšlenky přednést veřejně. Vzpomínáš jak tě místní tuhle navečer seřezali?
  • Tvrdím, že za Nečasovy vlády nic takového nehrozilo. Dokážete své tvrzení doložit, nebo jen žvaníte?
    EET likvidací malých živnostníků není. Například soused Nguyen mi na otázku, zda mu vadí EET, odpověděl: "Nevadí, Internet máme, nevadí." A zavřít krám se nechystá. Druhý soused, Novák, mi prostě občas dá účtenku.
    Desetitisíce živnostníků živnostničících při zaměstnání skutečně ukončilo podnikání, případně omezilo rozsah.
    Konec konců, při rozjezdu firmy jsem si, jako ostatně každý, nechal ŽL vystavit i na maloobchod, i když jsem to pak skoro nepoužíval - jsem mezi těmi zkrachovanými započten minimálně dvakrát. Ovšem na pracáku jsem neskončil a dávky neberu.
    Jinak: nedávno jsem zde položil otázku, kterou nyní trochu obměním: Víte, jaká je hranice pro povinnou registraci k platbě DPH? A co z toho vyplývá?
  • ... ty budeš vždy nedostižně zaostávat i za tím nepřiblblejším stádem, ty dementní sračko :)))
  • *4*
  • *4*
  • *10*
  • Babiš bude stát Česko nyní 50 mega a až ho troubové zvolí tak nás to bude stát miliardy. Jakmile se dostane ke kohoutu státních peněz tak potečou proudem do Agrofertu a ani nemusí podvádět, hlupáci ho sami pustí do vlastní kapsy a on už si pravidla čerpání pro sebe nastaví. S ním se nakrmí i jeho podniky a zaměstnanci. Jen naprostý hňup si myslí, že zbohatlík má už dost, ten nemá nikdy dost. V roce 2013 měl majetek 40 mld. za tři roky v politice mu narostl na 70 mld. Z čeho asi? Údaje jsou z Forbesu, žádné babišovi lži.
  • *4*
  • *15*
  • tenhle blbec pitomečků je ale hovnivál
  • ... blbost, tam už dávno bydlíš ty, blbečku :)))
  • *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší