Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pridejte se k DIABLO 3 CZ/SK komunite http://www.facebook.com/Diablo3Czsk
  • Před pár měsíci jsem tu flamoval, ať už ten Blizzard to Diablo 3 vydá. Po pár týdnech hraní můžu s klidem říct, že s tím vydáním mohli ještě tak rok dva počkat. Opravdu si v některých částech hry připadám, že hru vydali v ranné Alfa verzi.
  • no mne bavil vic taky ten Titan Q. nahodne generovany pritom porad dokola to samy v D3 je nic moc
  • jo jo same vyhody a pozitiva tenhle digital. My krabicari jsme zaplatili 49 E, vy digital 59 E, a jeste musite chudaci cekat "pry" 72 hodin ale na webu jsou lidi co cekaj i pres 100 hodin a nic. Smutne smutne.
  • Shania
    Steamové hry mají defakto stejné požadavky jake požadují od D3, musíš mít účet, navíc mít nainstalovaný extra program, narozdíl od Battlenetu, akorát nemusíš poskytovat osobní údaje mimo e-mailu a jména, dokud neplatíš kreditkou na Steamu.

    Steam sice funguje offline, ale velmi omezeně, je to velmi nespolehlivé a neumožňuje přepínat mezi účty.

    Takže by mě zajímalo, jestli německé Steamové hry tohle na obalu mají.
  • Opravdu "unikátní" mám zakoupené Diablo přímo od Blizzardu a už 3 dny hraji "Starting Editions" Kdyby k tomu alespoň napsali, že nově zakoupené hry, které budou placené kartou, budou v určité "zkušební" verzi, než se ověří creditní karta. 72 hodin je pryč a výsledek? Žádný .... Už jen doufám, že si full hru zahraji ještě tenhle rok. *6*
  • vlastik.plaminek
    Ale v tom je rozdíl. Tebou zmíněné se dává třeba na krabice steamovek, kdy je internet potřebný jednorázově. U D3 musíš být perma, tak by tam mělo být permanent. Je to sice stupidní, ale určitě by se našli blbci, kteří by je žalovali, že to tam nebylo napsané asi jako ten slavný případ s horkým kafem (neplést s Hot Coffee).
  • pockej, to jako ze ten server spadne jen nekomu a nekomu ne? :D
  • Jasne ze nekazi, to prece jasne vyplyva z prodeje zaklinace (1m prodano, 10 m warez) a diabla (6m prodano za tejden, 0 m warez)
  • Shania
    To že ty o tom nevíš neznamená vůbec nic a naučit by ses měl ty.
    Online neznamená MMO, prostě se smiř s tím, že D3 je primárně zaměřený na coop, vyžaduje aktivní komunikaci se serverem, jestli tohle neznamená online, tak už nevím.
    D3 se v tomhle hodně podobá např hře Drakensang online, to podle tebe taky není online hra? Jak se přeně D3 od ní liší?
    To že by tyhle hry klidně mohli fungovat offline na tom nic nemění, to se dá říct u každé hry.

    Vůbec jsme neřek, že při startu hra fungovala, nedalo se lognout prvních pár hodin, ráno už fungovala v pohodě, večer ve špičce byl zase problém, ale lognout se dalo. Pak to nejelo půlku jedné neděle a byla párkrát prodloužená údržba, posledních pár týdnů ale hra běží v pohodě. Ano, občas to i teď laguje, ale o tom jsme se vůbec nebavili a není to nic zásadního, proč by hra nebyla hratelná.
  • Pucováním hajzlů v UK si vyděláš víc než kopáním výkopů v ČR. To by mohli tvojí bratři vyprávět. Máme jich tu dost...
  • Fuha, dobry si v anglictine, neboj, na pucovanie hajzlov UK do stacit bude.
  • "Fanboyovia Diabla 3 su neskutocne demetni, ste take tupe ovce, ze vsetko obhajujete"
    "Konecne vy dute hlavy pochopte"
    "Dalsia arogantnost a demencia z ich strany...Ale jasne, blbi fanboyovia to obhajovat budu"
    "Ale demencia fanboyov Diabla 3 sa ukazala opat"
    "Tak vam vsetkym dementnym fanboyom odkazujem"
    "Poprve, naucte sa porozumiet citanemu textu"
    "Nikde som nenapisal, ze vsetci hraci Diabla 3 su dementi, ale len fanboyove"
    "Mame problem s citanim textu noliferi?"

    Epic fail. 0/10. Grow up. Srsly.
  • Titan Quest? Jo, to sem dohrál (zuby nehty) a pak zahodil. I první Diablo mě bavilo víc...
  • za nic? leda tak za 1000 ingame hodin..
  • Zrovna jsem opet oprasil Titan Quest + datac a musim uznat ,ze me to bavi 1000 x vice nez ten lagujici nedodelany paskvil zvan failablo
  • Misto hrani D3 si bez radeji vymackat jebaky, aby ses obcas mohl ukazat mezi lidma ty trotle
  • Neviem o tom, zeby to bola online hra...

    Este napis tu o tom, ze je to MMO a ine bludy, ze ta ochrana je na zastavenie citerov, a ine pecky, nech sa zasmejem...

    A apropo, skus porozumiet citanemu textu, ked si si nie isty, co autor chcel povedat, mozes si to precitat aj trikrat, aj 6krat, nezaskodi to, len pomoze....ziadne problemy davno prec nie su, laguje to dodnes, cekni fora, ak neveris mojej osobne skusenosti, opakujte dookola, ako to nelaguje alebo si to opakuj pred zrkadlom...Mozno sa to zmeni...Take iste blbosti ste tu pisali pri launchy, ako vam to slo v pohode, hlavne, ze ja s kamosmi sme sa na servery dostali az po hodinach + kopu dalsich desatice ludi a fora blizardu zaspamovana...Hod, tak to chodi, ked niekto cez hry nevidi realitu.
  • Inteligencia nula budov opat...Ked nevies nic napisat konstruktivne, tak vobec nepis...Taketo primitivne reakcie si nechaj pre seba alebo radsej napis TL, DR ale co cakat od diablo 3 fanboya..

    Poprve, naucte sa porozumiet citanemu textu...

    Nikde som nenapisal, ze vsetci hraci Diabla 3 su dementi, ale len fanboyovia, ktori krvopotne obhajuju kazdu blbost Blizardu....Mame problem s citanim textu noliferi? Menej hrat Diablo 3, zacat citat knihy...To, ze sa povazujete za Diablo 3 Fanboyov fakt je vas problem a nie je to moja vina.

    Co sa tyka vypadkov serverov a lagou, ja som si Diablo 3 kupil, takze hovorim z vlastnej skusenosti, takze neviem, co tu splietas a servery laguju dodnes a aj padaju...Ako som uz napisal, to, ze sa to nedeje tebe, neznamena, ze to nie je rozsireny problem a ze sa to nedeje vobec...Tu sracku s prepacenim som prestal hrat preto, lebo to zvykne lagovat v tu nejnevhodnejsiu chvilu a zbytocne kapem...Reci o tom, ako mam blby net a ine somariny si nechaj..

    Nemas ziadnu oficialnu statistiku, ktora by tvrdila, ze sa deje naprostemu minumu ludi, jedine, co mame, je FAIL launch, pocas ktoreho sa kopu ludi hru nemohlo zahrat, lebo servery padli ci vypadok europskych a americkych serverov na niekolko hodin...Takze fanboyovia, obhajujte to este viac, prosim, vytrhavajte slova z kontextu a robe ste este viac blbsimi, to je jedine, co vam zostava, lebo ste taki zufali a viete, ze mam pravdu, ze to je vasa jedina taktita ako nieco dosiahnut...KZS.
  • taky se vam neprehravaj animace mezi akty ? (nightmare)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit