Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Tak tohle nepochopim. Uz i Cynical Britt to oznacil za strasny fail ze i multiplayer je horsi nez Black Ops (puvodni) a ze za to rozhodne nema cenu utracet penize. Textury jsou low res, zere to jen tak z pleziru 3 GB RAM (ikdyz nemusi). Pulka obsahu je plagiat a podle vas 7/10??? Tak jako vzhledem k ohlasu jsem zjistil ze nejsem ozraly ja ale recenzent.
    Nezlobte se, ale s tim hodnocenim uz to zacina byt k smichu. Opravdu nadprumerny a vlastne i originalni a zabavny Space Marines dostalo 5/10 jelikoz recenzent byl lama co neumi pouzviat gamepad, ale houno natrene po x te na zlato si koupi ... *11*
    • Mahcake
      Já se spíš divím, že tomu nedali ještě i větší číslo. Konečně je to aspoň ta 7! Asi prodělali nějakou osvěcující kůru.
    • -
      • janchor
        Však to číslo nemá měnit ničí názor, to vyjadřuje (v kontextu recenze) názor recenzenta.

        A na tvou otázku "proč" neexistuje odpověď, protože srovnáváš recenze na dvě zcela rozdílné hry, od dvou různých autorů (navíc v případě Mafie autora, spadajícího pod předchozí redakci).
        • JohnyTheZik
          Nemuzu si pomoct, ale recenze vubec neodpovida cislu.
          Co bylo receno o singlu? Je otresnej, nema ani poradnou atmosferu, nejvyznamenjsi avizovana novinka - pes a novy engine -> vysmech.
          Co bylo receno o multaku? Je tradicne vybornej (coz beru - subjektivni nazor; pro me zatim zadny moderni CoD nemelo lepsi mp nez 4), ale uz dost ohranej a vlastne se tam vubec nic nezmenilo (ty "novinky" uz byly stokrat videne jinde).

          Tohle jsou veci, ktery jsem si z recenze odnesl (zjedodusene), a dostalo to 7/10.
          Aby nevznikla mejlka, ja nemam nic proti CoD a bylo by mi uplne jedno, kdyby dostala 10/10. Stejnak bych uz Ghost nehral, protoze me ty fps posledni dobou nejak prestaly bavit (vsechno na jedno brdo). Jde o to, ze prectu recenzi a rikam si, znamka sedi tak na 5/10 - i podle toho, jak se na games.cz ma hodnotit podle vaseho desatera, a najednou bum, koukam 7/10.
          Trochu zarazejici.
        • Ale tento recenzent nema zdravy usudek! *16*
    • Tushan
      amen
  • Gratulujem pán Olejník oficiálne ste sa stali kokotom týždňa. Ešte raz gratulujem.
    • jnsCZ
      Je k tomu nějaká věcná cena nebo aspoň plaketa? :)
      • Ne pouze bezplatné permanentka do ozdravného centra http://www.plbohnice.cz/
      • Inquisitor
        Vidim to na diplom.
  • Minuly tyzden som si nainstaloval Call of Duty 1...ach sladke spomienky....oproti Call of Duty Ghost je to neporovnatelne
    1.grafika je v podstate rovnaka....
    2.kampan je dlha asi ako MW1,2,3 a ghost dokopy
    3.kazdy vojak a vec v kampani neni naskriptovana....
    4.Nestoji to 45 eur....
    5.kampan za nieco stoji
    6.pocit z bojov je vyborny...
    7.je tam citit to ze autory chceli urobit dokonalu hru...
    • taky pamatuju CoD1, jako velká konkurence série MoH a nakonec i naprosto lepší a dominantní hra z 2.světové. Hrával jsem MP jak smyslů zbavenej....carentan se tuším jmenovala ta mapa *1* Nejsem velkým fandou CoD série, že zkrátka by to byla nejlepší hra světa, ale zkrátka všechny díly krom Black Ops 1 a 2 jsem si s nějakou chutí zahrál, graficky bych zase netvrdil, že je to totožné jako nové díly a nemohu upřít i pokrok v sérii za tu dobu. Myslím od CoD1 po MW3. To že se od MW1 z toho stal rozjetý vlak nabízející to samé tupé střílení je jiná věc, i když dost zásadní. Pro mě určitě nej díly CoD1 a 2, MW 1 až 3. Musím se přiznat, že MW série mě bavila, ale beru to z pozice hráče, který si tuto hru zapne když je rád za volnou neděli a zkrátka to pustí, aby vypnul.
    • Se všemi body souhlasím, až na ten první. Oproti konkurenci to není žádná sláva, ale "Rovnaká grafika" opravdu není, to musím uznat i jako člověk, co poslední CODy nemá zrovna v lásce.
    • Kdyby ještě frčel MP jak za dob Gamezonu, sedím u toho 12h denně.
  • Po odečtení "Povinné dvoubodové přirážky pro špatné, ale populární hry TM" je hodnocení na relistických 5/10, odpovídajích textu recenze. Multiplay řekněme za 8, single za 2, obojí je stejně důležité => 5/10. Šmitec. Do pár týdnů zapomínám, že tato hra existuje.
  • I kdyby byl tenhle díl CoD sebelepší, neodpustím autorům tu nehoráznou, NEHORÁZNOU pras...err...srandu s 6 GB paměti.
    A teď nejde o to, že méně než 6 GB paměti je na dnešní poměry málo a podobně (všechny hry hraju v 1920p a nikdy jsem nedostatek v žádné hře necítil ani s 4 GB), teď jde o to, že tento požadavek je tak nehorázně uměle vytvořený, že ho komunita obešla během jediného dne - celou hru jsem dohrál na 4 GB bez jediného problému.
    Ceny RAM šly nahoru a CoD se chce tvářit jako next-gen hra, kterou ani náhodou není. Tohle nesmrdí, tohle je do nebevolající sviňá...sprostota.

    Výsměch mně jakožto zákazníkovi, takže z mojí strany odpovídám vztyčeným prostředníčkem.
    • Horst_Fuchs
      Problémy některých lidí jsou opravdu úsměvný. 4GB RAM v herních strojích byly standardem tak 3-6 let zpátky.
      Někdo si dovolil v době kdy jsou v herních PC běžný 8 - 16GB RAM požadovat, byť to nebylo nutný, o trošičku víc; no hrůza. *15*
      • Achjo, pořád nechápu, nač si do počítačů, které máte převážně na hraní her, cpete až 16 GB RAM... Stříháte na tom video? Nebo máte otevřenejch několik 3D editorů, photoshop, milion záložek v prohlížeči... Vždyť je to takovej overkill.

        A teď, se podívej na steam hw survey. Snad polovina steam uživatelů má méně než 5 GB RAM. Což je kolik? Tak 30 milionů lidí, co to používá?

        Další věc, existuje swap, page file nebo jak tomu chcete říkat. Nemám dost operační paměti? Šup s tím na pevný disk. Je to pomalý, ale funguje to. Hra se nemusí uzamknout a nespustit, protože prostě proto.
        Když chci, tak si můžu spustit crysis na pentiu 3 s 200 nebo 300 MB RAM. Aspoň to můžu zkusit a podívat se, jak to funguje kolem 5 fps.
        • Snadná odpověď - 8/16 GB je přece víc Adidas. ;-)
          Lidi mají STRAŠNĚ rádi, když můžou snadno vyjádřit, že mají něco lepší nebo něčeho víc, než někdo jiný. ;)

          Trochu mimo mísu, ale ve stejném duchu - dodnes považuju za perlu kluka, který trumfoval ostatní tím, že mu hry jely na 120 a více fps, vysmíval se těm, kteří měli jen 70...jen aby z něj nakonec vypadlo, že má 60 Hz monitor. :)
        • Horst_Fuchs
          Že by pohodlí?
          Nevím jestli sis všiml, ale Windows i většina novějšího softwaru je tak nějak čím dál tím nenažranější. Příklad z praxe; zrovna mi tu běží jen standardní věci na pozadí, Chrome, antimalware, torrent, total commander, deamon tools, skype, steam, a pochopitelně mám v systému nainstalovaný věci bez kterých si nezahraju jako různý verze dotnet, VisualC++ apod. Využití paměti je aktuálně něco přes 3,5GB RAM.

          Ta tvoje statistika říká pouze, že na většině počítačů kde byl spuštěn steam klient byla zaznamenána velikost ram 4GB a menší, ale jestli to je používaný na indie hříčky v pidirozlišení pro zkrácení dlouhé chvíle v práci nebo hardwarově náročný tituly to už nerozlišuje. A především je otázkou kolik z těch účtů je vlastně ke hraní skutečně využíváno. 30 milionů účtů rozhodně neznamená 30 milionů hráčů.

          Swap je věc patřící do křemíkového pekla.
          • Jestli mas standardni vyuziti spolus programy co jsi vypsal 3.5 gb, tak to ti vrele doporucuju vycistit system, protoze tam mas neskutecnej bordel.
    • Ty a to je takovej hroznej problém dokoupit si další 4 giga ram..vždyt je to investice i do budoucna,rozhodně žádný vyhozený prachy..já Vás vážně nechápu..podle mě řešíte naprostý prkotiny
      • Tohle je logika alá ,,Mám skočit z okna, jen abych mohl tuhle hru hrát? Ok. *JUMP*."
        Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče.
        • Ježišimarja :-D já se jen pozastavuji nad tím,že polovina lidí brečí nad tím že hra vyžaduje více jak 4 giga ram a druhá,že hra vyžaduje dx 11 grafiku..já jsem měl za to,že drtivá většina pc hráčů tyhle podmínky úplně bez problémů splnuje,ale jak se ukazuje,tak jsem byl opravdu velmi naivní... pánové dopuručuji se probrat a začít průběžně vylepšovat počítač,protože s tímhle přístupem se vám za chvilku může stát,že si nezahrajete vůbec nic...
          • na co ho vylepsovat MW1 mi bezelo i na 2giga :)
          • seprah
            no vidíš, a nesplňuje... já např., když jsem si sestavoval PC, měl jsem k tomu odloženou částku, kterou jsem nechtěl ani o korunu překročit a nakonec jsem se omezil právě na RAMkách, tak mám 4GB s tím, že až budu doopravdy potřebovat, tak dokoupím. S žádnou hrou nemám doposud problémy, co se týče výkonu a kvůli něčemu jako je tohle bych o upgradu RAM neuvažoval ani po solidní dávce meskalinu..
            • Já už vlastně ani nevím :-))) já vlastně žádnej nemám..dobře sem si zahrál a jsem spokojenej..za rok si to dám v novém kabátku znovu..tak jako předešlá léta ::-D
            • ucho
              tak v čem je problém? :)
            • Ale tady přeci nejde o blbý call of duty :-)) jde o to,že za chviku to bude vyžadovat každá druhá hra,ten upgrade je naprostou nutností a čím dříve tím lépe..
        • Ještě lépe - ,,Chcete jít na tenhle film do kina? Lístky si musíte koupit oblečeni ve fialovém saku s našitým nápisem "Bééé, ovečka Bééé". Takový oblek přece v budoucnu zužitkujete, je to takový problém si ho koupit za pár šupů? Je to investice do budoucna, třeba se za pár let bude hodit."
          • Je to přesně jak jsem psal v příspěvku níže,nesplnuji minimální hw požadavky,tím pádem je to kravina první kategorie..představ si,že každá pc hra má nějaké požadavky..některá menší některá vyžaduje silnější mašinu..Je konec roku 2013 a domnívám se,že chtít hrát moderní nejnovější hry a nemít 4 jádro,více jak 4 giga ram či grafiku která podporuje dx 11 je naprostá zoufalost..
            • Jak jsem psal výše:
              Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče.

              Bééé...
      • Jack1947
        Stojej pakatel, ( brano z pohledu pred rokem a neco mozna 2roky) .
        • Právě,vždyt to je pár stovek,které se v budoucnu rozhodně zúročí..
    • *kuck* vstyčeným *kuck*
      • Jack1947
        Pani, ses machr v 1920p *8* , ja muzu max 1080p/i. *3* Jinak souhlas.
        • Uvažuju jestli si sypat popel na hlavu nebo kontrovat tím, že mám zcela mimořádný zlozvyk uvádět rozlišení v pixelech na šířku. *15*
          • Jack1947
            Ne to vubec, jen se nudim nemam do ceho pichnout... chybujeme vsichni. *4*Me to prislo komicvke celkem (ze te srandy dneska bylo az az).
  • Ty vole 7/10???

    Pak mi tu ještě někdo vyvracejte že se recenzenti nechovají jako k*rvy a neberou za nadhodnocování.

    Nehrál jsem to, ale když čtu co tam (ne)ní nového, tak jako x-krát předtím, tak víc jak 3/10 už si to fakt nezaslouží...

    Jak tu ty redaktory ještě někdo může brát vážně? Asi půjdu pracovat na games, protože k tomu evidentně nemusím nic umět ani znát... akorát stačí bejt prodejná d*vka...

    Ještě bych měl dodat, že pokud se můj příspěvek dostane na hlavní stránku, tak někdo z toho dream-týmu na games okamžitě dá nějakému bezcenému příspěvku plus, aby mě vymazal - stačí sledovat a uvidít, nebude to poprvé...
    • ju ar fakin šit kil youself plis madafaka šit and yor hed
    • Adam_M
      Úplně vidím jak Activision podplácí kluky z games aby dali CoDku dobré hodnocení :D…hold se asi panu recenzentovy hra líbila no.
      • Jack1947
        Ze libila lol. Nekde to ma i vice, to spise nelibila. *3*
        • Adam_M
          Tak 7 a to že MP je dobrý jsem usoudil že se mu to v celku líbilo.
      • Tak v tom případě mi říkáš, že nejsou podplacení, ale jen slepí a vypatlaný ignoranti, kteří neumí pracovat s jejich vlastní hodnotící stupnicí?

        Víš co? Já ti to věřím....
        • janchor
          Rozhodně se s ní pracuje líp, pokud jsi danou hru hrál.
        • Adam_M
          Já zas tobě věřím že je někdo podplácí…taková absurdita! Pro kohokoliv nemá cenu podplácet games skrze CoD recenzi proto že proč? Koho (kromě nás) nějaký český web o hrách zajímá v takové míře aby je podplácel…to co tu píšeš je prostý hate na CoD a já ti ho neberu ale to že se tu navážíš do recenzenta jen proto že tobě se hra nelíbila( ať už z jakéhokoliv důvodu) je na hlavu.
          • JohnyTheZik
            Netvrdim, ze se recenzentni nechaj uplacet, ale jen reknu, ze kdyby uz se o to v EA pokouseli, tak jim bude uplne jedno, ze to je ceskej web, hodnoceni jde tak jako tak, pokud vim, na metacritics a to uz by bylo hodno uplatku :).
            To jen tak k zamysleni, ze ne vzdycky musime resit to, ze Cechy nikdo nezna a nikoho nezajima.
  • nekromant33
    Ten nápis "objednejte za 1899Kč"... jako bych se propadl v čase
    • zrejmne cena pro konzole tam je to normalka *1*
      • A konzolisti ty vždycky v diskuzích ještě vydávají za svou výhodu. *1*
  • BookerDeWitt
    Cituji z recenze Lost Planet 3 tady na games.cz:

    Lost Planet 3 drží nad vodou jenom relativně slušný příběh a fajn soundtrack. Jinak jde o prachobyčejnou střílečku plnou frustrujících chyb, kterou jste v bleděmodrém hráli už nesčetněkrát.

    Přesně tenhle verdikt je aplikovatelný na nové Call Of Duty. I když obě hry nezrecenzoval tentýž člověk a každá z her má trochu odlišný koncept, řekněte mi někdo prosím, čím se dá ospravedlnit o 3 stupně vyšší číslo u Call Of Duty! Prosím, filmovost, atmosféru a jiné drobné prvky neberu jako pádný argument!
    • janchor
      Z textu recenze se zdá zjevný, že multiplayer.
      • a ten multiplayer není pořád stejnej už několik let?
  • eStar
    Proč to má proboha 7/10? Příšerná optimalizace, tupý singl který dohrajete za 5 hodin a multiplayer který sice je zábavný, ale je úplně stejný jako v sedmi předchozích CoD. O tom next-genu raději nemluvit, to byl úplný blábol.
  • s každym novym COD by mělo jit hodnoceni o jedno čislo dolu takže bych to viděl tak na 2/10 *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit