Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DusanMPupak
    V zásadě souhlas s recenzí.

    1) Ano, ovládání je výrazně jednodušší. Nechtěné výlety mimo trať jsou mnohem vzácnější.
    2) Počítačem řízení soupeři jsou opravdu bázliví. Není větší problém za sebou v pomalém voze držet výrazně rychlejší soupeře. Stejně tak jednoduché je kohokoliv předjet na brzdách.
    3) Start s KERSem a s bohatou směsí paliva je opravdu minimálně 5 míst po první zatáčce k dobru. Plus dalších pár míst v zatáčce další. (Je to trochu problém ve výzvě proti Alonsovi, kdy jej lze s trochou štěstí předjet v Monze ze sedmého místa už v první zatáčce, což to paradoxně zkomplikuje, neboť se celý závod musíte bránit předjetí pomocí DRS.)
    4) Pořád hra vypadá jako by si něco cíleně šetřila do budoucna.
    5) Pro začínající s manuálním řazením je k disposici nová volba ukazování doporučeného rychlostního stupně.
    6) Hra obsahuje docela zajímavé dva nové herní mody.
    7) Při neregulérním předjetí je možné se vrácením místa do určité doby vyhnout penalizaci. (Jen pro zajímavost, nerespektuje to skutečná pravidla F1, že po vrácení místa je třeba za soupeřem projet další zatáčku před novým pokusem o předjetí.)
    8) Režim poškození je opět dost benevolentní i na nejreálnější nastavení. Snad bych řekl i více tolerantní než dříve. Díky snazší ovladatelnosti vozů je jejich poškození skoro uměním.
  • Jen je škoda že je nenapadlo do toho hodit i kousek manageru... Co se týče vytvoření vlastního teamu správu peněz apod... Bylo by to zábavnější takhle to je prakticky pořád to samé až na vylepšení jízdních vlastností a sice i dobré vylepšení počasí... Třeba se ve 13 dočkám trochu toho manageru jelikož by to byla pak větší sranda :)
    • Nemůžou, na nějakém codies fóru jsem četl, že jim to nedovoluje licence. Z toho samého důvodu když hráč přestoupí do jiného týmu, tak se akorát přepíše jméno a původní jezdec zmizí.
    • Tu mas F1 manager, a to dokonca zadarmo.
      https://www.f1onlinethegame.com/
  • "Všechno dobré v sérii ponechávají a z předešlých chyb se vždycky poučí."

    Ostali skutočne všetky bugy z minula. Sejvy občas nejdú načítať, občas hru nejde uložiť a pomôže len nový profil. Vynechali P1 a P2 v módu kariéry, Parc Fermé je buglý a strácajú sa setupy medzi Q a R. Flasback spôsobuje výbuch motora. V replay je často kamera dole hlavou, takysto pri vjazde do garáže. A to je len pár najvážnejších chorôb ktorými nové F1 trpia. Celkovému dojmu nepomôže ani výrazná nedotáčivosť (pri hre na volante), na ktorú sa da časom súce zvyknúť, ale je mrzuté že nech človek robí čo chce, nech auto setupuje ako chce, tak ono si aj tak stále nedotáča. Za mňa maximálne 5/10 a do budúcna nevidím zlepšenie s patchmi. Minulé dve F1 hry totiž Codemasters po tejto stránke nezvládli.
  • Já mám z novýho ročníku teda opačný pocit. Už mám toho spostu naježděno v rFactoru, to se samozřejmě nedá srovnávat. F1 od Codemasters beru jako zábavnější hru a to díky tomu, že jezdím s kámošem šampionáty po LANu. F1 2011 sme už po 3. sezóně museli nechat, protože sme jezdili jeden double za druhým na legendy a bez všech pomocníků. PRoto se divím, že to nekdo nazval jako nelidsky obtížný. Teď mám za sebou pár kol F1 2012 a mám problém se udržet na trati a držet s AI krok. Jsem z toho vcelku rozladěný a zatím nevím jak na to. V zatáčká když zabrzdím od setinku později tak se cítím jako pasažér a nemůžu s autem nic dělat a už se jen dívám jak letím ven a když naopak zabrzdím o setinku dřív tak strtašně ztrácím. Nedokážu auto držet pod krkem, protože mi to hra nedovolí, jakmile nejedu na klid tak jsem pořád ve štěrku. Tohle se mi v žádný hře zatím nestalo. Ale zatím doufám, že se do toho nějak dostanu.

    Mám, ale problém s volantem. Kdykoliv zapnu hru tak volant napoprvé špatně reaguje. Když ho otočím nadoraz tak hře trvá třeba 3 vteřiny než udělá totéž. Musím vždy dát pauzu, změnit z vlastního ovládání na předdefinovaný a ten si pak upravit zpět na svoje nastavení. Pak vše jede ok. Nevím čím to je. S volantem jsem měl problém už v F1 2011 kdy mi občas špatně fungoval feedback, případně měl pomalé reakce a to vždy naprosto náhodně. Nikdy sem nepřišel na to proč mi to zrovna v ten okamžik přestalo korektně pracovat. Tak kdyby někdo věděl co s tím, byl bych moc rád za radu. Mám Logitech Wingman Formula Force EX a v jiných hrách funguje na 100%
  • Proč Se se autor u svých recenzí nepodepisuje pravým jménem ? :)
    • Wyder
      Kdo je tvůj tip?
  • codemasters by mohli spraviť nejaké pokračovanie toca race driver , lebo mi pripadá že ten grid 2 bude taká arkádová hovadina preplácaná všelijakými efektami a nezmyslami a ešte k tomu všetkému nebude mať kokpit kameru a táto ďalšia F1 je stále taká istá nuda ako tie predošlé diely... :(
    • Jo tocu bych bral taky si ještě pamatují jak jsem jí hrál pořád dokola na PS1 byla to pecka a myslím si že mnoho lidí by ocenili tenhle styl hry jelikož podobné jako byla Toca se prakticky nedělaj a je to škoda dle mě by se to uchytilo víc než stále trapnější díly NFS, Gridu apod...
  • Neříkejte tomu simulátor, prosím. Dobré dělení používá třeba RaceSimCentral: arkády, realistické hry a simulátory. Tahle codemasterovská F1 série spadá do kategorie "realistic" spolu s Gran Turismem a Forzou. Jízdní model tu prostě není výsledkem snahy o simulaci. Jediné, co se realitě blíží, je ten ekosystém kolem samotné jízdy, zajištěný licencí. V tom je ta hra docela dobrá. Ale to je z mojeho pohledu tak všechno.
  • ona žádná dobrá rally nevyšla už spoustu let a doufam si tvrditm že ještě dlouho nevyjde
    • Jde o to, co považujete za dobrou rally hru. Je tady Richard Burns a pak ti ostatní. Burns je jiná liga a bohužel ho něco jen tak nepřekoná, ale co se týče těch ostatních titulů, zanedlouho má vyjít třeba WRC 3 (na PC, PS3 i Xbox), které slibuje velké zlepšení oproti předchozím dílům http://www.youtube.com/watch?v=2nf72laPJYs .
    • pardon, špatný vlákno
  • Nechápu proč nepřidají věci o které si fanoušci říkali.
    Warm Up
    Vítězné kolečko. ( proč si sakra nemůžu užít trošku slávy ).
    Současné sportovní hry, postrádají emoční momenty ...
    A do háje, já chci poruchy, pořádné střety soupeřů, kdo to kdy viděl aby všichni závod dojeli. *16*
  • čau mam proglém, jezdím karieru a zrovna jsem na okruhi ITALIE jak ten závod dojedu, přestane se mi to ukládat nevíte co stím? Doteď vše fungovalo v pohodě ale nebaví mě pořád dokola jezdit italii.
    • http://jnp.zive.cz/f1-2012---ukladani
      • dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit