Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD je spatna, neinovativni, stupidne jednoducha hra, urcena nenarocnemu publiku. A kazdej kdo takove hry hraje patri do stejne kategorie, i kdyby cetl treba Dostojevskeho, se s tim smir....
  • Ty jo, taková změť myšlenek. Někdy mám problém sledovat tvoji nit.
  • Jack1947
    Jeden ? Dobre chapu, jenze tve vyroky obcas no... *7* jindy zase lepe. Ja uz si zvykl ze obcas je nekdo spatny troll to je dobre, v poradku kazdy jsme si to nekdy zkusily aby jsme si vylily a sli dal.

    Jinak jsem se nesnazil na tebe narazet... jenom jsem napsal ze si to rozjel ve velkym. Jenze od nekoho koho vyhodily z Sectoru je zbytecne neco vic cekat ze?
    Jdete si s Jejdáškem podat ruce oba dva milujete Steam... jen on ma mnohdá lepsi nazory.
    Jo a Petr a N7N7( indie hate) to taky sedi ostatne s tebou souhlasi (s vami).
    Tak kazdy mame neco no... nejsme dokonaly... *3* NIKDO.
  • Hnisavec
    hmm...mal som tu jeden príspevok, bez nadávok...narozdiel od tvojich 1000 nezmyslov pod každou témou so štylistikou akoby si vyliezol práve z jurty...
  • Tohle by se mělo tesat do kamene.. *7*
    A pod ním by měl být zaživa pochován TheGGG.. *2*
  • Jack1947
    Joo Hnisavec to rozjel ve velkym. *15*
  • Hanzales
    A čím ten úspěch měříš, smím li se zeptat? :)
  • Hanzales
    Možná lepší baštit některé ty jejich "blbosti" než tebe, či ba dokonce Justínka ;o)
    Děláš, jako by KickStarter a Indie scéna měla zadupat do země velké vydavatelské firmy a AAA tituly.
    Pokud mi nic neuniklo, tak tvé oblíbené tříáčkové tituly s moderní grafikou tady zůstanou ve stejném, ne li větším počtu. Popravdě nechápu, co ti na tom tak leží v žaludku, že si někdo dovolí udělat indie hříčku/hru, která se zalíbí dosti lidem, kteří si to dobrovolně sami zaplatí, nebo podpoří. Co tě na tom tak žere? Narušuje to nějak tvou sféru? Nebo tě štve, že je nás spousta preferujících indie hříčku před COD? (povšimni, vynechávám slova jako např. tupý, ty toho ve svých příspěvcích dokážeš urazit mnohem víc). Jinak tenhle web je zaměřený jak je, nic tě tu nedrží, můžeš na nějaký web pro konzole, kde se o PC indie hrách určitě nepíše, tam by se ti mohlo líbit ;o)
    PS: Nemyslím si, že to na co reaguji je názor, nebo sdělení tvého postoje. Mně to zní prostě jen čistě jako provokace. Jinými slovy, šlo to napsat i dosti jinak při zachování obsahu sdělení.
  • Hnisavec
    nie na games.cz som už roky, akurát prednedávnom som sa registroval....mal som tu iný nick..nexápem inak troglodytov, čo splietajú reálný život s nejakou hernou diskusiou...tlieskam ti :D môžem ti povedať s istotou, že v reále som určite úspešnejší ako ty...takže do tohto by som moc nezabŕdal...
  • Hanzales
    To je ventil tady, Valve by mohlo závidět :)
  • C-BEAM
    gratulujem, určite to patrí k tvojim najväčším životným úspechom. Každopádne to že si teraz aktívny na games.cz značí, že boli úspešní... minimálne ťa tam majú menej, a to sa počíta.
  • Hnisavec
    s dodatkom obísť blok ip adresy mi zabralo asi 5 sekúnd...
  • C-BEAM
    hmm... doteraz som Sector.sk nijak nevnímal ale to, že si tam vedia s takými ako ty veľmi rýchlo a efektívne poradiť (narozdiel od Games.cz) im patrí ku cti.
  • Hnisavec
    uhm, že 76 príspevkov a je ich tu 20...zase krásny výmaz...sorry ak som dakoho urazil, proste si ozaj myslím, že je CoD neprávom pranierované...s Black Ops 1 a 2 súhlasím, to boli budget výblitky, ktoré tu boli prehodnotené, i keď také Black Ops 1 je v 3D je z naj hier (hodnotím iba úroveň 3D). Ale tie plky o nejakom skvelom Call of Duty 2, to je fakt len obrúsenie kritiky časom a nostalgiou....ach tie zlaté časy....

    a výmaz zo Sectoru.sk, čo je troll stránka vopchaná až po krk do zadku PCčkárom a hejtujúca Sony...napísal som redaktorovi matus_ace po nespravodlivom bane, čo si ozaj myslím...žiaľ keď môže písať recenzie človek, čo je nintendofanboy a verejne prizná, že neznáša Sony a ich hry, tak je niekde inde chyba ako v užívateľoch....

    ehm a vážte si že máte takúto stránku...na slovenskom Sectore je bežné, že niektorí redaktori urážajú a nadávajú bežným užívateľom za iný názor na hry a keď sa ohradíte, tak máte ban na ipčko...skončilo tak celé PSfórum....oproti tomu je tu čistá Amerika,,,,
  • Inquisitor
    Kupovat to nemusíš, ono se to válí všude :)
  • V cem je nejaka indie skakacka vice intelektualni (asi mas nejakou dysfunkci, ze nedokazes napsat tak jednoduche slovo) nez plytka FPS strilecka? Ja to stavim na stejnou uroven. Nic na zamysleni, proste se proskakat/prostrilet do konce a pobavit se u toho.
  • ne, inteligentni clovek to fakt nekoupi nebo ne vic jak jednou *6*
  • deridon
    protože nebyl na světě
  • Inquisitor
    Inteligentní člověk to může klidně číst, třeba pro pobavení během svačiny v práci. Proč ne. Ale blbci jsou ti co tomu věří a berou to vážně.
  • janchor
    Nebyla, ale pochopitelně jsem tím na úroveň bulváru narážel. "Filozofie pro čtenáře bulváru" ve smyslu "filozofie v takovým balení, jaký nabízí bulvár". Tedy balení zcela povrchním a obsahově prázdným.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit