Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdesi hluboko v podzemi Ubisoftu

    Stephane Cardin (producent): Tak v jakem stavu je For Honor?
    Chriss Watters (Ubi Blog): Vyvojari maji zatim jen par map a soubojovy system.
    S. Cardin: Supr, tak to muzeme vydat.
    C. Watters: Neni to na hru malo? Vzdyt tohle bylo jako doplnek v Dark Souls a v Kingdom Come to pry budou pridavat zadarmo.
    S. Cardin: Nevadi, presvedcime lidi ze delame primarne multiplayerovy titul.
    C. Watters: Kdyz nad tim tak premyslim, mas pravdu. Rezba ve ctyriceti lidech se bude libit.
    S. Cardin: Zblaznil ses? To by vyzadovalo dedikovane servery a bylo by to drahy. Bude tam maximalne 8 lidi. Presvedcime je ze je to kompetitivni hra.
    • Pokracovani
      C. Waters: A nebudou ty mapy pusobit prazdne?
      S. Cardin: Dame tam boty, at to vypada dobre.
      C. Waters: No jo jenze pak budete muset zaplatit programatory na vyvoj umele inteligence a vyvoj se protahne.
      S. Cardin: Je videt ze jsi jeste nezkusenej. Zadnou AI programovat nebudeme, proste tam budou boti jen postavat jako komparz a budou se pohybovat z bodu A do bodu B po lajnach.
      C. Waters: Wow ty jsi tak chytry. Zacinam tomu projektu sam verit. Mimochodem uz jsis koupil ten novy model Ferrarri?
      (Rozhovor pokracuje dal o nedulezitych temach)
  • Lup tam 8 ať nikoho nenaštvem - taktika alá games.cz
  • Až bude tenhle Ubicrap fungovat jak má a stát 19.90 ojro, tak to bude hezká repetitivní grindovačka za 6/10.
    • nightborne
      Repetitivní grindovačka? Eeeh.. jakej systém hratelnosti by sis představoval od hry postavený na arénovym multiplayeru? Jo, děláš tam furt to samý, ale ve kterým mulťáku proboha ne?
      • Jsem zvedavy jak dlouho te ty duely 1 na 1 budou bavit ;)
        • nightborne
          Tak třeba Street Fightera si občas zahraju jako odreagovačku dodnes, a ten už má nějakej křížek na krku. Nejsem věštec, takže kdo ví, ale imo For Honor má ten potenciál docela srovnatelnej.
  • máte co jste chtěli buzny
    • best koment *1*
  • Takže toho hňupa, co dělá i pro ostatní Ubisoftí hry síťový kód, pořád ještě nevyhodili? Už mě nasral u Far Cry 4 a později i coop u R6 Siege. Prostě u jiných her dáte "join" a jste ve hře, jen Ubisoft pořád neumí to, co i nezávislý vývojáři se učí jako první. Bože chraň mě od utrácení za hry od Ubisoftu.
    • Kozy
      No naštěstí R6 čekají v tomhle ohledu změny, matchmaking je tam pořád P2P.
      • Není. R6: Siege má dedicated servery. Jen coop (terrorist hunt) je nemá.
    • Paulcz
      Proč by to opravovali, když si stejně koupíš jejich další hru :)
  • Tohle skore bylo zaplaceny, jinak to neni prece mozny :D
  • Krescz
    s recenzí nesouhlasím, hra nestojí za těch 60 éček, ale to už je dneska standart...pokud to nebude v humble monthly nebo budlu za 12 $ tak to ani nekupujte :D jo hra vas bude v singlu bavit asi první 4 urovne a mp týden (mě ani ne ten týden)....radši knihu nebo playboye nebo protein nebo pivo :D
    • Lenny
      ...nebo všechno dohromady, za těch 60€ ti zbyde i na bublifuk. :D
  • Bracho si to kupil ...PS4, masti to na striedačku z BF1, a je spokojny. My PCčkary mame vačšie naroky, a za 60€ chceme viac...škoda, že ked to bude za dobru cenu, už to nebude hrať nikto... a tom to je *1*
    ...krasna grafika, vyborna hratelnosť... malička kampaň, lacna zabava, za vela peňazi, novy trend.
    • Hraju čistě na PC a hru jsem koupil v předobjenávce na seriózní stránce za 40Euro...
      • Nechápu za co ten mínus =D Ale tady je odkaz pro ty, kdo by měli zájem koupit hru za nižší cenu

        https://www*instant-gaming*com/en/877-buy-key-uplay-for-honor/

        Teď už je tam za 43 Euro, ale to se zvedlo po vydání hry a velkém zájmu o ni. Ale i tak slušná cena myslim...

        PS: Snad nevadí odkaz. Hvězdičky si nahraďte tečkami ;)
    • TheGGG
      větší nároky? To jako co? hry typu CS nebo Dota? To jsou ty věětší nároky...
      • Pane bože, vrať nam Kurta Cobaina, my ti za neho dame Justina Biebera... *1*
        ...jako vo čem se budem my dva bavit...to bys nepochopil, možna v prištim živote, nebo až v tom dalšim...když budeš kuň *3*
        • Proč by měl vracet někoho, kdo umřel vlastním učiněním, je tam, kde chtěl bejt
    • PCckari chtějí hlavně všechno ideálně zadarmo, nový hry z torrentu, po roce si je zlegalizovat na Steamu ve slevě za 5€ a pak všude psát, ze mají na Steamu 500 her. Pak se strašně diví, ze na ne vývojáři kašnou a vychází jim jen zmrseny konzolový porty.
      • Zkušenost mě naučila, že lidé, kteří se na fórech vyjadřují v podobném duchu, bývají ve výsledku těmi největšími zloději.
      • Jasne že kašlou, když jim konzolisti zaplatej 60 a vic babek za kdejakou srajdu proč by se snažili... nesjsou blby ne neboco *1*
        Stejne si žadnej PCčkar na krekli hre MP nezahraje, proto se dneska na kampaň často se*e, kdyby tam dali dobivani hradu, nebo masivnejši bitky nebo vic obsahu proste dalo by se uvažovat o koupi za plnou cenu, takle je to jenom lepši Mortal Combat.
        Ale jesli chceš uvažovat stylem-PCčkari sou zlodeji, pak konzolisti sou hňupi *1*
        a stejne by piratili jenom kdyby jim tu PS4 nekdo hacknul, a na to VEM JED *3*
        • Ne, fakt to neni lepší Mortal Kombat. Zaprvý je to něco úplně jinýho, za druhý to neni lepší.
        • Nad tím uvažovat nemusím, je to vidět na tom, které platformy jsou pro vývojáře prioritní a z kterých mají větší zisky - na ty se pak logicky soustředí. To nejsou žádné haterske teorie. Já taky nejsem žádný zaslepenej fanoušek konzoli, hraju na PC i na PS4. Ale stačí jet MHD a poslouchat mladý lidi o čem se baví - vyšla nova hra, už je na torrentech, je na to crack? Na čem myslíš, ze hraji školáci (lidi bez přijmu). Na konzoli (kde se pirátit nedá nebo dá jen velmi těžko) nebo na PC (kde to jde jednoduše, až na par her kde je potřeba byt on-line)? Samozřejmě netvrdím, ze je i spousta poctivých PCckaru, kteří hry normálně kupuji.
          • nemám doma jedinou PC hru. Když už hru kupuju, tak v maximální verzi. Hor Honor mám doma v Gold edici, tedy 100 eur. Tedy, myslím si, že na mě Ubisoft docela vydělal, zvláště pak, když jsem si už kvůli elite oblečku zafinancoval ocel (pro ty co to budou číst - za dohrání kampaně na první obtížnost je pře 7K oceli, za cvičení v multiplayeru je 2000 oceli, za pokročilé cvičení v multiplayeru je 1500 oceli, samozřejmě na první dohrání, pak už ne. jenže elite oblek stojí 15K oceli a když chcete dva mít hned, tak to prostě bez donate nejde - nestydím se za to.) Proč to ale říkám? Problém není v tom že na konzolistech se vydělává a na PCčkářích ne. Problém je v tom, že konzolistům většinou nezbývá, než si hru koupit, aby měli něco nového, kdežto na PC toho vychází tolik, že si hráč prostě může vybírat. Není problém v PCčkářích ale v tvůrcích hry, kteří než aby za hodně peněz udělali hodně muziky, a vytvořili tak kvalitní titul, udělají obyčejný titul, půlku peněz na vývoj dobrého obsahu vrazí do reklamy a díky konzolistům na tom vydělají nehorázné peníze. Protože ti si to koupí už jen z toho důvodu, že ten výběr prostě tak velký není a jen tak někdy nebude. Zatímco PCčkář sáhne po jiné hře, nebo s ito ozkouší na vypálené verzi a až pak se rozhodne. A na rovinu, není se co divit po blamážích jako byl poslední Batman a spousta dalších AAA her, které vyšly na PC tak zabugované, že se třeba půl roku nedaly hrát. To je mimochodem i chyba For Honor, skoro se nedá hrát. Naštěstí jsem taková lamka v této hře, že mi stačí vyhrávat i na botech, takže zatím se soustředím na tréning, aby až to bude odladěnější, měl jsem proti lidem šanci (samozřejmě si to tak 2x denně dám proti lidem abych viděl, jaké jsem udělal pokroky...no bída no *1* )
            • ...ne nechci se seznamit ...jenom tak MACHRUJI *1*
            • For Honor v Gold Edici? *15* *15* *15* *15* *15* Hru od UbiSoftu v Gold Edici? *15* *15* *15* *15* A pak, že lidi nemaj peníze, ale utrácej za samou pííííííp *7* Gold Edice v akci od Ubi mi stačila jedna, dostal jsem 2 skiny zdarma, DLC které zas bylo o skinech *2*
            • nightborne
              Neměj stres, taky občas dostanu strašně nasekáno =). Ale pak si uvědomím, co jsem mohl udělat jinak, jak šlo reagovat, a často toho samýho člověka v tom samým zápase třeba porazím. A o tom to přesně je =).
            • nemám doma jedinou vypálenou PC hru - nějak mi to uteklo
          • Proto pc trh roste nejrychleji....
  • "Systém rankingu už se mimochodem oficiálně plánuje, ale není mi moc jasné, proč ve hře není při vydání." - tak nejspis proto, ze je to zjevne nedodelek ;o)
  • Alex81
    Duely jsou výborný, ostatní mě vůbec nebaví. Singl max jednou projít ale spíš vůbec. Ostatní režimy MP se zvrhnou v nahánění jednoho čtyřma. Ovšem duely si hodně užívám, hrajou to víc lidi, co to myslej vážně, a mitrotransakce a šampionskej status tam jsou k prdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit