Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě jestli hra bude mít podporu DX12 a nebo Mantle (pochybuji když do vývoje vráží prachy Nvidia).
    Co se týče hry samotné rád bych věděl jestli budou rozhodující okamžiky tipu: Zachránit policejní stanici před vězni a třeba zastavit Scarecrow aby vypustil jed po městě a můžete vybrat jen jednu možnost a ta ovlivní celou hru, nebo jelikož je to Batman tak hodit na výběr kdo zachrání policajty, kdo půjde udělat pořádek v ulicích a kdo půjde po Scarecrow a podle výběru postav by pak se hra odvíjela třeba pokud by šel Nightwing po Scarecrow musel by ho batman zachránit, robin pokud by zachraňoval policajty tak by se stal vězněm na policejní stanici s pár přeživšími. A všechno by se hrálo najednou třeba s batman dojdete k checkpoint a najede video které bylo na začátku mise a pokračuje a Oracle rozdá instrukce Nightwing a hra pokračuje za Nightwing a tak dále.
    Ale pochybuji že něco takového bude ve hře.
    Celkem nechápu nároky když hra jede ještě na Unreal Engine 3!!!, Sice verze Samaritan vypadala velice namakaně.
  • U spousty her jdu s VRAM tesne pod 3GB. Víc samozřejmě nevyužiju.
  • Ano, přestaň spamovat, blbe.
  • je to len smutne
    preco tie specifika niesu na oficialnych strankach hry?
  • CrocoRay
    Kruci, tu myš už musím vyměnit. Člověk jednou klikne a hned dvojklik, takže double post :-)
  • CrocoRay
    Já to zase tak černě nevidím a myslím, že uvedená doporučená sestava, kde figuruje GTX 760 bude na full HD rozlišení plně dostačující a to i při vysokém nastavení detailů. A co se týče procesoru, tak podle mě každá i5 současné generace nového Batmana rozjede poměrně slušně.

    Takže se svou core i5-4460 a GTX 960, kterou plánuji dokoupit po návratu z pracovní cesty, nějaké vážné obavy nemám. Antialiasing apod. si odpustím a myslím, že se u hry budu dobře bavit.

    A ta uvedená GTX 980, to je prostě pro ty náročné. A jak uvedl už přede mnou Keyz, tak si nejde konkrétně představit, co tím vývojáři myslí. Jestli to je pro 4k rozlišení nebo pro ty, co chtějí mít ultra nastavení a 60 fps. Ale proč to řeším? GTX 980 nemám a mezi ty nejnáročnější taky nepatřím :-)
  • A já myslel, že PC je platforma, a ne místo, kde je pohodlné hrát. *1*
  • Omlouvám se, omylem jsem odeslal do špatné diskuse...
  • Docela pěkný indie bundle http://www.bundlestars.com/all-bundles/indie-legends-bundle/
    Monaco, SpeedRunners, SteamWorld Dig, Guacamelee!, Divekick, Kingdom Rush, Giana Sisters a The Fall. Aktuálně €4,54.
  • Mě obecně tyhle tabulky nechávaj chladnym. Kdyby u toho bylo uvedeno "takovou a takovou konfiguraci potřebujete, abyste mohli hrát s takovým a takovým nastavením v takovým a takovým rozlišení s takovým a takovým framerate", tak budiž. Takhle je ale informační hodnota nulová :).
  • AMD nie je uvedená pretože je to zverejnené na geforce.com. Je to také prekvapivé, že nebudú spomínať konkurenčné grafiky? Robí to snáď na svojich stránkach AMD?
  • A to je kde napísané? BTW prečo by NVIDIA mala na svojich stránkach uvádzať ako si na tom stoja konkurenčné grafiky? Robí to snáď AMD? Robíte zasa zbytočne z úplne bežnej veci veľké haló.
  • Last of Us..
    Já tyhle spory nechápu, mam PC/PS4/X360.
    Na vše si to své najdu. Jsem v první řadě hráč, co má rád hry. Poslední dobou je zvykem vše dělit. Všichni máme rádi hry a už je jedno zda na konzoli, nebo na PC.
    Máme společný koníček, co nás má spojit, ale ne,on nás rozděluje...smutné
  • LoL prej z "práce", to sis našelve slovníku?
  • Hele tak zrovna 290 proti 970 jsem testoval, ne jen četl papírové výsledky, 970 je lepší, ne o moc ale lepší je a i papírově vychází líp
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-970
    http://www.trustedreviews.com/opinions/nvidia-geforce-gtx-970-v-amd-radeon-r9-290_Page-2
    https://www.youtube.com/watch?v=_wEOK6Hf4h8
    Já mám 970 strixe, ale třeba msi verze se dá přetaktovat natolik, že nemá smysl si vůbec 290 pořizovat, ale je mi jasné, že když sis 290 koupil dřív, tak pro tebe upgrade nemá smysl, ale nehaň tu kartu, kterou jsi ani netestoval
    Ano 295x2 je lepší než 980 ale srovnáváš karty za 30 000,- vs za 15 000,- cítím tady těžké amd fanboyovství *1*
  • No jo, problem ale je ze tie 4GB nacpu na tie menej vykonne karty, ktore nemaju dostatocny vykon na vyssie rozlisenia kde sa 4GB aj vyuzije.
  • Ne já ti píšu z kompu z práce, ale divil by ses, i ten by to utáhnul na slušný detaily. Jestli jsi student, tak to chápu třeba i ty začneš jednou pracovat a pořídíš slušný komp a přestaneš tady flamovat v diskusích
  • To se taky může stát, ale pochybuju, že to udělají tak, aby to na ultra jelo jenom těm co maj 3xSLi titany
  • TheGGG
    LoL, tak zrovna u tebe pochybuju, že máš vůbec vlastní PC. Zřejmě teď z brekem píšeš ze školního PC na kterém se budeš tajně v hodině kreslení dívat na můj gameplay z batmana *5* *5*
  • del0
    Tos toho moc nehrál... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit