Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se dneska bere jako minimum? fullHD, 30fps a středí detaily bez AA? Nebo jenom že to člověk alespoň spustí?
  • Mě obecně tyhle tabulky nechávaj chladnym. Kdyby u toho bylo uvedeno "takovou a takovou konfiguraci potřebujete, abyste mohli hrát s takovým a takovým nastavením v takovým a takovým rozlišení s takovým a takovým framerate", tak budiž. Takhle je ale informační hodnota nulová :).
  • Keyz
    Tohle je vždy zoufalé... Nikdo neví pro co jsou dané nároky a zda nekecají atd.

    Mají říci: Na Ultra + 60FPS to chce tento HW / Ultra 30 FPS. A to samé pro nejmenší předdefinované nastavení pro 60FPS a 30 FPS.
    Pak by bylo jasno. Zde se vždy hodí nějaký HW a nikdo neví proč a zda vůbec....
  • Sorry ale vecne cist ty komenty, jste uz na palici fakt.Jake zazracne pc? Amd 8350, gtx 760 a 8GB RAM je zazracne pc? To je pc za cca 20 tis.? Dokonce mene. Navic to neni novy HW a nejaky patek s nami tento hardware je. Tak bud chcete dobry hry a budete nadavat, ze mate stary komp treba 5 let a nebo hnusny hry uz si vyberte. Jako na cem chcete hrat? Na i3 procesorech? Navic nekdo se muze divit, ze tam neni i5....paradoxne nektere i5 modely jsou dnes drazsi jak AMD FX8350. Navic s prichodem ps4 a xone je tohle u kazde hry. Optimalizace spatna? Hrali jste to? Pokud na doporucenych to pojede spatne potom je optimalizace spatna. Nekdo tu zminil GTA V....abyste to hrali na poradne detaily potrebujete obdobne stroje. Jestli i5 nebo amdFX nebo R280x atd. dnes jsou to komponenty ve stejnych cenovych hladinach. Chlapci chlapci....hold pokud vam kupuji pc rodice musite na brigady a kupovat nove pc a pokud pracujete tak bud usetrite na dovolenoh, novy auto a nebo pocitac....otazka priorit, ale prestante uz vecne nadavat. U kazde hry je plna diskuse stezovani a vecne nejste spokojeni. Muzete minuskovat nebo jak to tu delate:-)
  • Hw požadavky úplně v pohodě, čekal jsem to horší, btw ultra nastavení to chce gtx 980, taky to neberte vážně já osobně nepotřebuji 8x msa nebo ultra shadery, stačí i fxaa a stíny na high hlavně aby textury a efekty byly na max a jsem v poho
    • Ked tym mysleli ich ultra nastavenie, tak ver tomu,ze to tu 980 vytazi na maximum...mal som 780 v dobe jej vykonnostnej vlady a ani zdaleka som na vsetkych hrach nedla vsetko na nejake ultra s vysokym vyhladzovanim na stabilnych 60fps...takze zrejme ano, ultra nastavenie tu kartu vyzadovat bude, samozrejme to pobezi na "maximum" aj na slabsich kartach, ale ked sa bavime o skutocnom ultra, tak by som tej doporucenej tabulke kludne veril.
    • Tak myslim, ze dnesni hry na ultra budou chtit takovou grafiku. Myslim, ze i gtx970 to zvladne. Ono jiz zminene GTAV na ultra potrebuje obdobnou grafiku, takze nevim proc se tu nekdo rozciluje. Pokud bude hra na ultra vypadata uchvatne, myslim ze opodstatnene. Je problem, ze vetsina vidi ultra pozadavky a uz resi ze je hra spatne optimalizovana. Pokud chce nekdo hrat na ultra, tak hold gtx660 a core i5 stacit nebude
      • *holt:-)
        • Přestaň spamovat
          • Ano, přestaň spamovat, blbe.
  • ja nevim k cemu tyhle udaje jsou..mozna pro nejakou uplne zakladni orientaci..Clovek se stejne poradne nedozvi jak mu to pobezi dokud to nezkusi. ja mam třeba pouze 750TI a pomerne stary 4 jadro od AMD na 3Ghz a třeba Dragon Age mi bezi na high/ultra detaily kolem 40 fps. To same třeba Dying Light nebo Lords of the Fallen. Kdybych si mel ridit téma pozadavkama co udavaj tak bych zadnou z tehle her nemohl koupit.
  • delO
    konzole to jistí *15*
    • del0
      Ano, jistí. Konzole jistí 30fps s propady a dlouhé nahrávací časy. Mimochodem, nahlášeno za porušování nových pravidel. Vydáváš se za mě. Admin ať si ověří datum založení popř. změny avatarů. Have a nice day, kryplíku.
  • CrocoRay
    Já to zase tak černě nevidím a myslím, že uvedená doporučená sestava, kde figuruje GTX 760 bude na full HD rozlišení plně dostačující a to i při vysokém nastavení detailů. A co se týče procesoru, tak podle mě každá i5 současné generace nového Batmana rozjede poměrně slušně.

    Takže se svou core i5-4460 a GTX 960, kterou plánuji dokoupit po návratu z pracovní cesty, nějaké vážné obavy nemám. Antialiasing apod. si odpustím a myslím, že se u hry budu dobře bavit.

    A ta uvedená GTX 980, to je prostě pro ty náročné. A jak uvedl už přede mnou Keyz, tak si nejde konkrétně představit, co tím vývojáři myslí. Jestli to je pro 4k rozlišení nebo pro ty, co chtějí mít ultra nastavení a 60 fps. Ale proč to řeším? GTX 980 nemám a mezi ty nejnáročnější taky nepatřím :-)
  • Kinet1c
    Zas neoptimalizovana hra aby sa tvarila, ze potrebuje zazracne pc na rozbehanie, vobec uvodnych videii :D alebo dalsia moznost, zas prehnane poziadavky a bude stacit toho polovica. Ja splnam tak ci tak, iba my to obcas pripomina taky sport kto dalej do s.i.
  • No připomíná mi to kauzu s watch dogs, kdy ubisoft musel přiznat, že to nevyladil. A pokud to zas pofrčí jen na Nvidii, tak by se měli vývojáři zamyslet.
    • ctete vubec ty clanky cely?? je to ze stranek nvidie, proto je tam uvedena zatim jenom nvidia karta. Hlavne ze hned musite honem honem komentovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit