Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    Jestli bude mít takový nároky jak píšou tak jenom proto že hra není vyvážená protože co se grafiky týče nevidím nic revolučního a když sázejí na marketing že kvůli jejich hře si lidi budou skládat sestavy za 50 tisíc když na sestavě co mám běží crysis 3 ,Bf4 ,AC4 na ultra (amd fx 6300 , amd R9 270X TOXIC BOOST a k tomu 8gb ramky ) tak sou větší hlupáci než se prezentují
  • Radsej by som ocenil, aby sa snazily chvalit tym, ze ich hra bude bezat pekne a rychlo aj na srotoch.
    Umelo zdvihnut poziadavky vie kazdy programator. Aj ja zvladnem vytazit 4 jadra neefektivne a nemusi to nic zmysluplne pocitat.
    Keby Ubisoft vyrabal auta, tak by sa este chvalily, ze ich auto zere najviac zo vsetkych *1*
  • Kdyby ta hra vypadala alespon tak, jak nam ji prezentovali na E3, tak bych tyhle naroky i pochopil, ale takhle?
    Otazkou taky ale je, co se pod ULTRA nastavenim skryva. Pokud tam maj i nejaky vykon zravy AA apod. tak se na podobne pozadavky dostanou raz dva.
    Ale je to UBI, takze nejspis bych za tim nejspise hledal odflaknutou optimalizaci a propagaci HW.
    • C-BEAM
      a ako vieš že tak ako z dema na E3 nebude vyzerať PC verzia na ultra ? v tej ukážke som si všimol možno lepšie nasvetlenie a viac particle efektov, inak žiaden zásadný rozdiel tam nie je. A pokial vznikne nejaký ENB mod ako ku GTA IV tak hra bude vyzerať naprosto úžasne.

      Mimochodom keď sa dnes pozerám na tú starú ukážku z E3, už to na mňa tak nepôsobí, možno aj v tom je problém, totiž ľudia keď to videli prvý krát to bolo niečo nové a ďaleko za konkurenciou. Lenže dnes keď tu máme Sleeping Dogs alebo graficky ešte lepší Infamous sa ten boom efekt akosi vytratil a ľuďom sa možno tie spomienky z E3 zdajú krajšie ako v skutočnosti boli.
    • Keyz
      Asi to bude ten lesk všeho jak psal max.

      Nejsou schopni to udělat pořádně tam, tam dají nějaký blbý náročný efekt.

      GTA IV na PC v poslední verzi. Nic se tam nelesklo a vypadalo to normálně. Bylo to náročně na CPU, protože šlo nastavit hustotu dopravy, která ale měla dopad na hru. Pak to vypadalo jak zácpa v NY!
      Lehce jsi si dal modifikace na lepší texury, kde to pouze zabralo více paměti. A navíc tam udělali slušnou fyziku kdy i lehký náraz byl vidět.

      A tohle je nová hra z toho co bylo vidět, to je dost za GTA IV.
  • Jediný hry, který hodlám koupit hned při vydání za dalších pár let je zaklínač 3 a kingdom come, který už mám stejně zaplacený. Já vždycky radši počkám pár měsíců až budou slevy na steamu a nějaké reakce na hru s odstupem času. Kupovat hru hned při vydání v téhle době kdy mám na učtu tolik AAA/indie her na který sem ještě nesáhnul je podle mě zbytečný.
    • Ja v den vydani kupuju hlavne pro vitu a spis mensi hry, ale i vetsi. Posledni dobou jsem koupil treba Luftrausers, Toukiden, Terraria PSV, Muramasa Rebirth, Rainbow Moon, Castle Storm a podobne. Mimo vitu jsem naposledy koupil v den vydani asi TLoU.
    • Veskoslav
      No za poslední dva roky jsem v týden vydání(den vydání) koupil celkově 7 her: Sc II HoTS, Diablo III RoS, Metro LL, AC IV, ME3, GW2 a Titanfall. Zbytek jak sám píšeš. KC, Zaklínače 3 a ještě Star Citizen budu mít taky v den vydání, jestli vyjdou. Osobně mám pak předobjednávku na nového Wolfa a nejspíš se k tomu připojí Division.
      • JA hry take netocim,mam 42ex na ps3,ale pro me velky a neodpustitelny problem ps4 je neprehravani her ps3!Mam ps3 uz fakt dlouho,perfektne udrzovana a cistena,ale uz 4roky stara a co kdyz odejde?novou kupovat uz fakt nechci po investici do ps4.
      • koukám že máme naprosto odlišný vkus, ty hry co jsi vyjmenoval jsem bud nehrál nebo mne nebavily
      • Připomenul jsi mě Star Citizen, tak to bude podle volnýho času asi taky koupě v den vydání. Jinak komentář měl bejt reakce na tebe ale hodilo mě to jako nový příspěvek.
  • Toto nechápu. Co je na tom k chlubení? Chlubit se, že drtivá většina lidí si to na "ULTRA" nezahraje. K chlubení by bylo, pokud by ta ultra grafika byla tak optimalizovaná a hratelná pro většinu hráčských strojů. *12*
    • MrSanta
      V dnešní době je k chlubení i to, že se vývojář uvolí do hry nakopat nějaké grafické fíčury, které je silné herní PC schopné utáhnout. Spousta firem to jen převede, přidá možnost nastavit si rozlišení a brightness, vykvákne se na optimalizaci a šup s tím na pulty obchodů. Čest vyjímkám.
      Tady mi to i z toho videa přijde, že hardwarové nároky jsou tak nějak oprávněné.
    • C-BEAM
      "K chlubení by bylo, pokud by ta ultra grafika byla tak optimalizovaná a hratelná pro většinu hráčských strojů. "

      uvedomuješ si, že čo píšeš nemá logiku ?
      • Nepise, jen se nevyjadril dobre. Chtel rict, ze je hloupe se chlubit spotrebou vykonu, mnohem lepsi je chlubit se, ceho dosahli pri dostupnem vykonu a zda je vubec se cim chlubit.
    • victor
      Ultra nastavení vždycky bylo o reklamě na nové procesory a od jisté doby o předvádění poslední generace grafických karet ... popravdě časem všichni zapneme ultra a bude to v pořádku ..
      ( Vzpomnínám na Alone in the Dark 3 a první System Shock )
  • Ubisoft jsou prostě mistři optimalizace...že na to mám mít 780ku a tuto předraženou i7?!!!
    Jděte do prčic...kdyby trochu mákli tak to rozjedou lidi na ultra ve fullHD i s 4jádrovým AMDčkem a GPU např.GTX 660 nebo AMD R9 270X. Fakt mi stačí jak už dojebali třeba AC3ku kde jsem měl v lese 50 FPS a ve městě jsem musel snížit s fullHD rovnou na 1366x768 a jel sem to v pruměru 25 FPS a někdy to klesalo aj na 17...hrůzaděsblivajs!!! Ať teda raději dávají více času optimalizaci a ne psaním "hororových"chlubivých chujovin na sociálních stránkách!
    • Keyz
      Hlavně kdyby to podle toho vypadalo!

      Co tam bude CPU počítat? A.I holubů? Fyziku psých výkalů?
      • Black_Hand
        s tou AI holubu nejsi daleko od pravdu. nejaky flocking tam bude urcite. temer jiste obsahuji WD kusy kodu pro dav z AC, stejne tak jako AC byl mix SC: Chaos Theory a Prince of Persia (z PoP tedy daleko mene, nez z CT). je to vyhodata toho, ze jsi velka firma, jednoduseji se sdili kod.
      • Mato1987
        lol :D ja by som sa ale nenahneval, keby už konečne niekto do hry implementoval fyziku pre psie výkaly
  • nevim co tim chteli demonstrovat ale grafika je naprosto prumerna, nebojim se rict i pod prumer. akorat se tam všechno leskne
    • Clovece, ja ti nevim co se ti nezda. Motion capture vypadada slusne zvladnuty, vizual mne rozhodne nicim neurazi. Hezke modely, textury i efekty. Hra, kterou si urcite koupim i proto jak vypada. Ale The Division je jeste o rad vys, to s musi nechat.
      • Jack1947
        Z velke casti ma i pravdu, dneska to je jen o lesku efektech... a na tom neni fakt ic co by vyrazelo dech a uz vubec ne co by odpovidalo HW ktere to ma podporovat. (zrejme ani nebude dostacovat).
        • to vis dnes se vse dela pro American Kidy vic efektu vic lesku = vic WoW
  • Mato1987
    marketingový bullshit, tomu komu ide plynule bf4 či hral v pohode metro ll tak mu pôjde na ultra aj watch dogs. Nebojte sa ničoho, toto všetko okolo odporúčaných a maximálnych konfiguráciah je zaplatená propaganda od hardware výrobcov.
  • Mafia2 vypadá líp a navíc to v ultra rozjedete i na kuličkovém počítadle... Klidně vsadím bačkory na to, že Watch Dogs bude přehypovaný nepodarek
    • Kedy si naposledy hral Mafiu 2? Ja nedavno a rozhodne uz nevyzera tak dobre, ako som si tiez povodne myslel, hlavne neostre texturi je dost vidiet. Dvojka zastarava casom ovela rychlejsie, ako jednotka, ktora kupodivu stale vyzera slusne.
  • Inquisitor
    Nároky se chlubit můžou, ale aby to taky podle toho vypadalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit