Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Godus sem si hodil do iPadu kdyz sem odjizdel loni v zari do Malajsie abych mel co hrat, ze zacatku ta hra byla zabava, ale kdyz se ohlednu ted zpetne (a to Godus cas od casu zapnu) tak musim rict ze obsahove je bohuzel prazdny, ze zacatku to byla zabava, clovek s vyvojem odemika nove herni karty,jenze tyhle karty rychle dojdou. Kdyz jsem postavil archu tak hned na dalsim ostrove po tydnu sem tam zapinani, uz nebylo co dal dosahnout, Hra to urcite neni spatna, dodnes pamatuju Populous coz byla uzasna zalezitost. Urcite bych Godus nezatracoval, ale chtelo by to pridat na obsahu a i nejake herni mechaniky.
  • Ne, nepřeji si návrat WW2 ani nacistického vyhlazování. Jen bych byl rád, aby se nešířila dogmatická tvrzení o tom, jak jsou si všechny národy a rasy rovny. Není to totiž pravda. Ta je ve skutečnosti (od přírody) krutější, než si je člověk ochoten připustit. Na základě těchto šířených dogmat mohou dnes velmi nemocní jedinci plodit velmi nemocné děti a nikdo jim k tomu nemůže nic říct. Je to prostě z extrému (rasová politika) do extrému (dogmatická vše tolerující politika).
  • A realne to bude tak na 5/10, teda pokud se ti to povede spustit. Zatim vse nasvedcuje tomu, ze se hned po startu propadnes do textury.
  • Nevyjdou, protoze je to dobrej kseft. Muzes porad dokola slibovat dalsi a dalsi ptakoviny, aniz bys na to byt jen sah, a ofci, co zaplatej se najde dost a dost. Schvalne, ukaz aspon jednu podobne vydanou hru, ktera uz vysla a je dodelana a funkcni.
  • Rika vypatlanec ... to bylo pred 20ti lety ... od ty doby udelal leda howno, jen se vsude chvasta.
  • lol ... zruseny byly projekty za mnohem vic
  • Platit za slib, tam kde neni nic, muze leda bezmozek ... Neco jinyho je, kdyz autor prijde s funkcnim prototypem a chce ho rozsirit, tam kdyz nic jinyho hrac dostane to, co uz je a funguje a mozna neco navic ...

    BTW: V tom fable hlavne sliboval, ze cely herni svet bude reagovat na konani hrace a prizpusobovat se mu.
  • sevastopol
    Trochu mi uniká, proč o tomhle vlastně mluvíš. Nemyslím, že máš pravdu, ale i kdyby, řešili jsme otázku jestli máš právo odsuzovat a nenávidět ostatní jen na základě genů nebo rasy . No prostě nemůžeš. Tečka. Je to dokonce trestné, víš? A je to necivilizované. Nebo si snad myslíš, že se vrátime zpátky do dob WW2 a začneme systematicky vyvražďovat ty, kteří mají "slabé geny"? Nevím, kde žiješ, ale to jsou nejen scestné úvahy, ale opět, trestné. Že se o genech moc nemluví, protože je to nevhodné je snad jasné - přesně z oněch historických událostí. Lidstvo se poučilo a jede se dál. Možná až na tebe. Jak tě tak čtu, ty by sis asi zase přál odjet takovým tím vláčkem do plynové komory.
  • Njn Peťa se zase omlouvá, jak je u něj zvykem. *15*
  • No jo, Molyneux, to už je taková klasika, že naslibuje hory doly a nic z toho. Úplně se mi teď vybavil "Milo". Kam ten se poděl? https://www.youtube.com/watch?v=CPIbGnBQcJY
  • Termín "všechna fakta" mi ujel. Nahraď to spíše pojmem "spousta faktů".
  • Právo možná nemám (práva stanovuje společnost), ty ale bohužel nemáš pravdu. Zatím všechna fakta směřují k neovlivnitelným mozkovým pochodům, které ovlivňují jedince. Ty jsou získávány jednak geneticky a jednak vlivem okolí (tady se shodujeme). Problémem je, že jedinec ovlivněný přenáší své vlivy dále (na potomky apod.). Je to nekontrolovatelná řetězová reakce, která v důsledku tvoří celá společenství podobně smýšlejících lidí (s různými odchylkami). Díky tomu pak vznikají názory, že tenhle národ je takový a tenhle makový. Zčásti to může znít jako stereotyp, ale zčásti je to pravda. A podobné je to i s rasami. Rasy se dlouhý čas vyvíjely homogenně a pohromadě v určitém typu prostředí a tento typ prostředí formuloval odchylky mezi jednotlivými rasami. Uvedu příklad: ačkoliv existují výjimky, většina asiatů je malého vzrůstu, což v určitých situacích vyžadujících výšku může být chápáno jako handicap, tedy nerovnocennost. Černoši zase často oplývají velkou silou a vzrůstem, takže v jistých situacích mají navrch nad jinými rasami. Toto jsou neoddiskutovatelná, empirická fakta. Pouze je nevhodné o nich moc mluvit, resp. o nich mluvit v plných souvislostech.
  • Nechal si to zaplatit od pc hracu, ted je posle doprdele a bude rejzovat na mobilech =)
    Kdyby rekl od zacatku ze to bude pro mrzacke platformy tak by zadne prachy nedostal.
  • BW, Magic Carpet, Dungeon Keeper, Syndicate, Populous, sama opelichana kurata konzolovy dem.nte...
  • Ne nabozenstvi, ale islam. Islam se neumi a nemuze pripusobit, dane dobe. On naopak chce prispusobit dobu sobe.
  • sevastopol
    Ty jsi hloupák. Takže znovu: nemáš žádný právo někoho odsuzovat jen na základě toho "jak velký vliv mají rasa a geny". Rasa a geny absolutně nesouvisí s tím, jaký je kdo člověk a charakter (co dělá, jaký má názory), to už zkoušel pan Hitler a katastrofálně pohořel. Charakter a názory člověka se vyvíjí a souvisí s tím, v jakém prostředí se pohybuje (a vyrůstá), a to je už desítky let potvrzený vědecký poznatek. Doporučuju míň času trávit na internetu a budováním nenávisti, a více ve škole, začínáš se tu dost topit.
  • Jack1947
    Přehnané sliby, v přehnané kickstarterové kampani ( fůůů to je hrozné slovo- česky).

    Editovat se nedá ale dá se smazat pak napsat něco jiného. Význam téhle rozbité srandy jsem doted nepochopil.
  • právě že veteráni jako Molyneux a Schafer by ku*va drát měli jít příkladem pro všechny mladé vývojáře!! A ne se chovat takto.
  • A ano, nejlepší by bylo, kdyby žádné náboženství nebylo. To ale vzhledem k okolnostem lidského vývoje zatím bohužel není možné.
  • Tak když jsi tak inteligentní, tak ti doporučuji s otevřenou myslí nastudovat evoluční teorii spolu s posledními poznatky neurologie a psychiatrie. Budeš se divit jak velký vliv rasa a geny mají. Je však nekorektní o tom psát a mluvit, takže opatrně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit