Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Přehrávač - občas shazuje Flash/Chrome při přepínání z reklamy na video (ctrl+alt+del) případně přehraje jen reklamu a pak nic. Video se při různých činnostech (surfování, změna kvality streamu.. atd.) začně přehrávat od začátku ?! Ovládací prvky nefungují tak jak mají (hlasitost), kvalita streamu je děsná i v "720p". Takhle asi na těch reklamách asi moc nevyděláte, když raději používám copy & paste na youtube..
  • michelangelo
    Nebylo by mozny v komentarich uzamknout registrovany nicky tak, aby je anonymove nemohli pouzivat? Prave jsem totiz narazil na komenty s mym nickem, ale od docela jinyho cloveka.
  • Námět na bleskovku, a případně i recenzi *4* http://www.greenheartgames.com/2013/04/29/what-happens-when-pirates-play-a-game-development-simulator-and-then-go-bankrupt-because-of-piracy/
  • ringmancz
    sleduje někdo z redakce Marvel Heroes? má to vyjít za měsíc, teď už neplatí NDA a počítám s tím, že brzo bude open beta. herně to od začátku bety vylepšili, ale bojím se, že budou chtít vydělávat na oblíbenosti některých postav
  • smejki
    a) Prosím, prosím, prstíčkem hrabu, vypněte jakýkoliv automatický přepínání rozlišení u videí. Ani YT už tuhle hovadinu nedělá a pamatuje si nastavení pro normal a fullscreen zvlášť. Udělejte to taky tak. Danke. Nehledě na to, že v HD to strašně kraví (nejde seekovat přestože je video nabufferovaný - začne bufferovat znova, nemění se ikona play/pause - musí se klepat do videa, neustále se zobrazující ikona loadingu, načítá se to úděsně pomalu). Systém: Win7 64, udpatovaný Firefox neprošpikovaný tuno pičičáren, poslední flash.

    b) při živém vysílání FC se při refreshi chatovacího okna automaticky scrollne stránka dolů k novému příspěvku. Na malých displejích se tím neustále dostává video mimo obrazovku. Vypnout please.
    • Amylee.Anderson
      S béčkem souhlasim. Vím, že si hodně lidí stěžovalo, že je přenost na hlavní stránce, ale jedině tak se dalo zobrazit video a chat odděleně. Teď musim s rozlišením 1280x1024 stránku trochu zmenšit, aby se chat i video dalo zobrazit tak, aby se stránka neposouvala.
    • YT to pořád dělá. Zrovna včera mi jedno video přehodilo na 1280x720 a pak hned na 320x240...
      • smejki
        asi mám jinej youtube.
        možná, jestli člověk nemusí bejt lognutej... což většinou jsem.
        • HTML5 nebo Flash? On mi teda Youtube vůbec funguje hrozně... 640x480 nestíhá stahovat, přepnu na 1920x1080 a najednou to stahuje rychlostí blesku... Už aby byla nějaká pořádná hojně používaná alternativa.
          • smejki
            flash. html5 mi ve firefoxu nějak blbne a ještě jsem nezkoumal, jak to řešit
  • Shodou okolností taky dělám práci do školy chtěl bych tím pádem poprosil o vyplnění tohoto dotazníku týkajícího se Videoher (už jsem ho sem jednou dával ale musel jsem ještě udělat nějaké dodatečné úpravy),díky moc za případné vyplnění.
    http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/30810/
    • Amylee.Anderson
      Proč máš všude "jinný?"
    • mirekdusinojc
      Hmm, nechci rejpat, neznám zadání tvé práce, jak moc musí být směrodatné, ale třeba ti tam úplně chybí digitální distribuce, či trh s free2play, což jsou dnes docela silné distribuční kanály. Jediné, co ti souvisí se stahováním, je pak pouze to ilegální. To je dotazník jak z roku 2005.
  • mirekdusinojc
    Zdravim, vím že to sem moc nepatří a nerad vyrušuji vaše dumání, ale znáte to, období diplomových prací se blíží a prázdného místa k zaplnění je mnoho. A čím se nejlíp takové místo zaplňuje? Ano správně, obřími koláčovými grafy a průzkumy veřejného mínění. Můj kamarád jeden takový pro svojí bakalářku dělá a kupodivu se to týká her (jinak bych to sem ani nedával) Takže pokud byste měli několik minut volného času, pomohli byste mu? Předem díky: https://docs.google.com/forms/d/1Sr88-3JVGSa65QwYd0yOpLaOMQTG_JZTUhEgyEiLTi4/viewform

    PS: Jak sem napsal výše, vím, že to sem nepatří a proto se nějak smířím s tím, když to smažete.
    • Amylee.Anderson
      Ale prd nepatří, já jsem sem dávala taky dotazník, dokonce mi ho dali do novinek a měla jsem cca 200 odpovědí :))
  • Paulcz
    Age of Empires 2 HD je už venku a je to podobnej příběh jako War z, co napsat alespoň menší článek, aby lidi zbytečně neutráceli za něco co nefunguje ?
  • hitokage
    Zkuste poladit počítadlo komentářů - po vyčištění diskuze od balastu se neaktualizuje a ukazuje stále původní počet příspěvků.
  • Plánujete něco jako opožděnou recenzi na Just Cause 2? Zrovna to začínám a už teď mi to přijde jako škoda minout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit