Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdarec, kdy planujete recenzi na Remember Me (pokud vubec)?
    • blixa
      Vyjde dneska..
      • bezva, diky *3*
  • blixa
    Krátké hlášení k reklamě ve videích: Kromě toho, že jde reklama přeskočit už po pěti sekundách, další změnou je fakt, že se jednomu uživateli nezobrazí častěji než jednou za půl hodiny. To znamená, že pokud si třeba pustíte víc videí hned po sobě, reklamu uvidíte u prvního a pak až po uplynutí těch 30 minut.
  • prehravac- mam predplaceno takze reklamu resit nebudu. problem je neustaly hazeni chyby nacteni videa, ktery resi jen dalsi pokus kliknutim (refresh)
    -prepinani na vyssi rozliseni je velka bida video rozjet.. obcas na 5-10 refresh
    -nema az tak velkej vliv jestli je to v html5 nebo ve flashi
    -posouvani se posuvnikem vesmes vzdy rozbije video a je treba refresh znovu (neresim nabufovani videa dopredu ktery vubec nefunguje a vzdycky se to prenacitava)
    -driv to zlobilo, ale ted u poslednich dvou videoblogu uz to byla sila a minutu klikat aby se video vubec rozjelo je k smichu
    - pouzivam win7 a chrome s aktualnima aktualizacema. co mam zkusit stahnout nebo nastavit a udelat abych se temto vecem vyhnul? na firefoxu to jede v pohode..
    diky za pripadny rady

    ps: o bugu kdy se mutne zvuk pri nastavovani hlasitosti ve fullscreenu a jde regulovatt jen kdyz je minimalizovana obrazovka hadam uz nekdo reportoval..
    • bizi
      Vse mi fungovalo v chrome jak melo a posledni dobou (asi tyden) mam stejne problemy. Co jsem nasel na foru k JWPlayeru, tak tam pise autor, ze to muze byt problem s ovladaci ke grafice. Pravda je, ze jsem je aktualizoval a ta doba priblizne sedi. Muzes v konzoli (F12 a posledni zalozka) a naslednem vyvolani chyby kouknout, co ti tam hlasi? Bude tam "Error playing media:
      MediaError" kde MediaError je rozklikavaci. Zajima me "code", pripadne dalsim rozkliknutim __proto__ ziskas vypis tech kodu. Me to hazi code 3 "MEDIA_ERR_DECODE".

      V jinych prohlizecich mi k temto stavum nedochazi, takze to vidim na nejaky problem mezi JWplayer a chrome.
      Volume (html5+fullscreen) bylo reportovano, cekame na opravu v JW.
      • omlouvam se za hodne opozdenou reakci. nutno hned zminit ze se problem i bez mych zasahu dost omezil, ale presto sem si "vynutil" crash videa abych dal i nejaky info ode me ;)
        code: 3
        __proto__: MediaError

        po rozkliku prota
        MEDIA_ERR_ABORTED: 1
        MEDIA_ERR_DECODE: 3
        MEDIA_ERR_ENCRYPTED: 5
        MEDIA_ERR_NETWORK: 2
        MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED: 4
        • bizi
          V patek jsem nainstaloval nove ovladace pro intergovanou Intel grafiku (pozdeji i Nvidii) a problemy okamzite prestaly, video seekuje okamzite (html5 i flash) a od te doby ani jedna tahle chyba. Muzes prosim kouknout, jestli pro tvoji grafiku neni aktualizace a zkusit ji? (pokud mas vic grafik, tak idealne aktualizovat asi oboji, u me k uspechu stacila ta integrovana)
          • pravda ze sem mel ovladace na grafiku starsi, ale aktualizace bouzel uplne nepomohla.
            napriklad zde http://games.tiscali.cz/tema/e3-2013-vyber-nejzajimavejsi-nove-oznamene-hry-63187 video k dead rising 3 uz jen spustit je na nekolikatej pokus a jakejkoliv posun videa po spravnym nacteni skoncil opet crashem.. no nevim. stejne jak vidno tak jw player je takovej jeste poradne nedodelanej k dokonalosti, tak doufam ze tyhle veci vyresi autor casem. jen mi nejde do hlavy ze problemy s tim mam jen na chrome a nikde jinde. v kazdym pripade diky za snahu a rady
  • Tento rok nebude od vas stream z E3?
    • blixa
      Bude... Program zverejnime zejtra rano.
  • Bohemund
    Jestli se to tu už probíralo, tak se omlouvám, ale neviděl jsem to tu.... Chtěl bych se zeptat, kdy bude recenze Neverwinter online? Z twiteru mistra Drdy jsem vyčetl, že už ji má dopsanou (teda pokud ji psal pro vás).

    Díky a přeji vše dobré!
  • Zdravím redakci.. Víte, kdysi jsem na Vaše stránky chodil velmi rád a velmi často.. Ale to co teď tady předvádíte s těma reklamama je už neuvěřitelné. Před každým videem schytám reklamu ať chci nebo nechci, teď na mě vybafne místo klasické stránky jakási krychle, no potěš. Když pauznu video tak se znova načte reklama místo pokračování videa, kdy ho chci nechat celé načíst.. Možná to byla chyba, možná záměr, co já vím.. Reklamy nahoře, dole, v levo, v pravo.. No prostě na Vás nemám slov. Vaše výborné stránky se staly žumpou komerce a přehlídkou nevkusu, kdy už evidentně nejde o hry a fanoušky, ale sprostě o prachy.. Tak tedy vesele vydělávejte a ztrácejte lidi, kteří sem chodli kvůli hrám. Je to smutné a na zvracení zároveň..
    • Jestli chceš vidět reklamní peklo běž třeba na stránky TV Nova. To je ta pravá "žumpa komerce a přehlídka nevkusu".
    • bizi
      Jak stary je ten zazitek s "pauza=znovu reklama"? Predpokladam, ze to bylo v Opere.
      To byla chyba a byla pred 10 hodinami opravena, tak jestli uz je to ok. Za kostku redakce nemuze. Reklama pred videem jde preskocit po 5 sec (bylo 10).
      Bez prachu tenhle web nebude existovat, takze ano, o prachy jde vzdycky.
      • To je sice pěkné, že jde přeskočit po pěti sekundách. Ale proč se ta reklama proboha zobrazuje pořád a pořád dokola? Pustím teaser a bafne na mě Evropa 2. Pustím videorecenzi a zase ta Evropa 2. Pustím trailer a hádejte co, Evropa 2 *16*
        • blixa
          Protoze si Evropa 2 zaplatila, aby se jejich reklama zobrazovala vsude.. Sorry, ale tech min 5 sekund pred kazdym videem je proste nutnost.. Podivej se jak vypadaji videa na idnesu, iprima.cz a pod.. A krome toho je tady samozrejme porad moznost si nechat ty reklamy vypnout uplne pres donate..
  • Zdravím redakci.Lukáši,prosím tě.Písnička v recenzi na Call of Juarez® Gunslinger bude někde k mání? ač už za peníze nebo volně je stažení? děkuji.
    • janchor
      Maucta: http://aaraaf.net/temp/gunslinger.zip
      • Moc děkuji.Hodnej.Nejluxusnější recenze v tomto vesmíru.
  • Zdravim redakciu
    Mam sem napisat o probleme s prehravanim videa - konkretne pauza a reklama

    Ked som dnes pozeral video k Darkwood tak po kazdej pauze opat naskocila reklama a video sa zacala nacitavat od zaciatku. Aj v maximalizovanom okne to robilo.
    Pouzivam Operu - verziu 12.15. Windows XP.... Na inom browseri som to neskusal lebo az tak mi na tom videu nezalezalo. No vraj to po pauze nema robit.
    Ked bude treba este neake info tak napiste :).
    • bizi
      opera opravena.
  • blixa
    Ahoj,
    tlumocim aktuality z naseho vyvoje ohledne prehravace videi. Kdo jste meli problemy, dejte pls vedet, jestli vam to pomohlo:

    - Nová verze přehrávače – opravuje drobné chyby
    - Při vyskočení z fullscreenu (a změně kvality na nižší) se občas stávalo, že se video začalo přehrávat od začátku, vynutili jsme mu současou pozici, takže se video bude přehrávat od současné pozice
    - Vypnuty reklamy na iOS platformách, budeme je vypínat i na některých Androidech
    - Ve firefoxu se nově defaultně pouští HTML5 verze přehrávače...
    - Reklama sklik naskočí až po 15 sekundách videa (ne hned na začátku, jako teď)

    Další věci co budeme řešit - rychlost přehrávání videí (úprava bitrate, který je teď zbytečně vysoký), zobrazování titulků, další úpravy reklam a postupné zpracovávání dalších vámi nalezených bugů v nejrůznějších prohlížečích.
    • Cosi
      Mě pořád celkem pravidelně po kliknutí na přehrávání naskočí: Error loading media: File could not be played. A to i v případě, že chci kliknout na jiné rozlišení videa. Pokud potom kliknu do videa (jako bych chtěl znovu spustit video) Video se rozjede.

      Windows 7 64x
      Chrome 27.0.1453.94
    • Rozlišení 720p už mi funguje.

      Používám Firefox, ale video mi stále běží pouze přes flash.

      Věc, které jsem si dříve nevšiml: při najetí myší nad tu sklik reklamu dojde ke skrytí myši i ovládacího panelu videa, takže se obtížně trefuji na tlačítko pro skrytí reklamy (to fakt nevím, jestli je to bug nebo zas nějaká nová posraná fičůra).
      • bizi
        HTML 5 ve FF bezi az od posledni verze 21 a zrejme zatim jen pod Windows. Pod Ubuntu nam to porad davalo Flash. Pouzivame placeny prehravac a chyby v nem bohuzel nemuzeme ovlivnit, jen cekat na novejsi opravenou vezi.
        • Chyby v přehrávači snad můžete ovlivnit tím, že je budete reportovat, ne? Jestli nemáte na váš přehrávač žádný vliv, tak je tahle diskuse asi zbytečná.
          • bizi
            Chyby samozrejme reportujeme. Pouzivame placeny jwplayer + nad jeho api je postavena dalsi cast funkcnosti od nas (treba oblibene reklamy, statistiky chovani uzivatele, ajax vytvoreni prehravace, prepinani html5/flash, playlisty a prepinani kvality, do budoucna titulky atd), takze nektere chyby jsou nase a nekterej od jw. Diskuse tedy zbytecna neni. I nektere chyby v JW se daji opravit ruznymi hacky nebo zasahem primo do jejich kodu a nahlasenim chyby.
            • Paulcz
              Nevím, ale asi bych si nekoupil přehrávač ve kterém kupříkladu nejde ve fullscreenu nastavit hlasitost - zkoušeno přímo na jejich webu. Říkáte, že web bez reklamy (peněz) nepřežije, ale asi jich máte dost když volíte takové řešení :)
  • Hele, nechci vám do toho mluvit, nebo tak něco, ale mě osobně se víc zamlouvalo to mazání příspěvků s "náhrobky". Takové to "tento příspěvek porušil jedno z našich přikázání". Když nějaký jen zmizí, člověk pak má takový zvláštní pocit prázdnoty a zároveň deja vu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit