Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka Destiny od tvůrců Halo vypadá opravdu působivě
11.6.2013 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Škoda, že ten cyklus konzolí není kratší. Tohle vypadá logicky dobře, ale za 8 let to bude vypadat podobně již to bude oproti možnostem HW opět zastaralé. Sice to neznamená, že tam budou špatné hry ale graficky to bude stejné. Škoda mít jedno (dobrou hru), když bych rád měl obojí (dobrou hru i skvělou grafiku).
Zase cena konzole to trochu kompenzuje i když bonus služby a hry tam jsou drahé. -
Hra vypadá moc pěkně.. Pár much v AI se najde, jinak ale pecka. Prostě potuněný Borderlands:) Must Buy.
-
-
Nepsal jsi nahodou tak pred 2ma rokama, ze bungie jsou matlaci? Sotva je to na PS, tak najednou je to pecka?
-
-
Tohle nema co delat s tim, ze je to na PSko. Vypada to pekne, hratelnostne taky k svetu a hlavne, to neni Halo.. Konecne delaj poradnou hru, takze asi tak..
-
-
Jasny, jak jinak *1*
-
-
Ho neřeš:)
-
-
-
jako na prvni pohled fajn, ale je tam porad tolik neznamych ze bych nepredbihal...pokud se jedna o MMO tak u tech je spousta podstatnejsich veci nez to co bylo videt na videu
-
Mno asi půjde o první hru kterou koupím na PS4, nebo o druhou, nemůžu se dočkat killzone 4
-
No....asi prvni hra kterou koupim na Xbox One :) Zajimalo by me jaky je rozdil mezi verzi na 360 a One...
-
-
Jsem oldschool (jednu dobu hardcore) hráč na pc, měl jsem asi 2 roky i Xbox a upřímně nechápu, jak někdo může hrát doomovky na gamepadu... obzvlášť mp.
-
-
Všechno se dá naučit, já to taky nikdy nechápal, ale stačí se podívat na nějaké gameplay z MGL, které pořádá turnaje i v hrách na konzole (halo, cod) a v tom co tam předávádí ti hráči nepoznáš, že to hrajou gamepadu. Je to až neuvěřitelné s jakou přesností to hrajou a když tohle člověk vidí, tak zjistí, že je chyba nejspíše u něj.
-
Taky sem vyrostl na PC a parim na nem furt....Xbox mam jen na hry ktere jsou jen na nem jako treba Gears of War, Fable a podobne. Je to jen o zvyku :)
-
Hele, odkojenej PC, jsem taky neveril. Ale pak jsme nejak poridili druhej Killzone a uprimne me to strileni chytlo a pritom strilecky nejsou zrovna moje krevni skupina. Jakmile (a netrvalo mi to vubec dlouho) si podvedome zazijes stred obrazovky jako misto kam se strili, da se to hrat velmi dobre.
-
-
Proti myši a klávesnici nemáš šanci, absolutně. Jeden čas se tu postovalo jedno výstižné, byť lehce přehnané, video...
-
-
Ano, to je urcite pravda, ale....No a co? Kdyz hraju na konzoli tak nehraju proti hracum s mysi. A presnost ti na zabave neprida ;-)
-
Sanci proti progamerovi s mysi nemas, ale proti beznymu Jarmilovi jsi naprosto vpohode...A asi jsi se nevsiml, ale v ty hre ma kazdej gamepad, tak pro do toho motas mys?
-
-
Protoze se doma nudi a tak trolli :)
-
-
-
-
-
-
Pro všechno až na PC....
Takže míšto hurá jo dobrá hra mohu jen říct: Cry -
-
A proč si myslíš, že to tak je?
-
PC zatím není potvrzená protože nechtějí nic slibovat, ale dělají na tom a pokud se jim povede zprovoznit aniž by to působilo kolize mezi platformami, tak se dočkáme i na PC s tím, že Playstation bude mít pouze exkluzivitu na nějaký dodatečný obsah.
-
Protože mistři z Bungie pokládají myš a klávesnici u fps her za přežitek :) Resp. mají ten přístup, že to nikoho přece nemůže bavit :/
-
-
To co píšeš je tak trošku blbost :) Destiny na PC původně určená byla a s velkou pravděpodobností na něj i dorazí, lidi z Bungie akorát neslibují věci co nebudou moct splnit/nechávají si trumf v rukávu na zvýšení prodeje.
-
-
Já jsem nenapsal, že to na Pc nemůže dorazit či že to původně na Pc směřovalo. Pokud si to postřehl, tak Bungie právě jednou prohlásilo podobný nesmysl, jako že klávesnice a myš není pro Fps to pravé. Proto tedy jediné, co jsem napsal bylo sarkastické ušklíbnutí nad tím, že je to prozatím jen na konzole :)
-
-
Aha :) no pokud vim tak oni rikali neco ve smyslu ze kdyz delali HALO jako strilecku na konzole tak jim taky nikdo neveril a pak to hrali vsichni... coz je sice trochu nadsazene ale jinak pravda a HALO fungovalo skvele cili bych jim duveroval. *3*
-
-
Tak uvidíme co z toho nakonec bude. Zase je to v podstatě onlinovka, tak je i docela pravděpodobné, že se to na Pc nakonec dostane. Oproti Halo je to trochu jíný typ her :)
-
-
-
-
-
-
Jediná hra co mne na E3 nadchla. :-P
-
Všimněte si, že pomocného robota dabuje Peter Dinklage :)