Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    To mi připomíná jednu hlášku z Hooligans (film, ne hra)
    "Nejlepší hráči mají rychlost nadhozu okolo 99 km/h."
    "A k čemu jim to je? Vyhoní si 99x rychleji?"
  • vlastik.plaminek
    Tím pádem pro tebe jak stvořené.
  • Na mě to pusobí jako manga podřízená učebnici anatomie. Ale jo, "je to fajne".
  • je vždykcy roztomilé když se vztekaj.. ale když na mě tak rači prcham..
  • Faolan
    :) to by si se divil, ona taková správná kámoška se u toho dokáže navztekat víc, než kdejakej kamarád :)
  • Faolan
    Za plnou hru zaplatíš jenom jednou, žádné pravidelné transakce tam nejsou... jediné co se bude časem dokupovat (aby se jim těch deset let, o kterých furt mluví, z něčeho dařilo platit účty) budou další kapitoly příběhu a nejspíš i nějaký DLC které budou pravidelně vycházet aby se hráči nenudili když dohrají základní obsah.
  • gamepad je vec dobra mozna tak na rhy typu mario bros, pouziva se jenom z pohodlnosti, smir se s tim.
  • Já osobně se na to zatím velmi těším, líbí se mi level design, líbí se mi celkový dojem ze hry a to jsem od MMO odpustil už dávno (éra lineage, wow apod)

jen by mne zajímalo jaký bude platební systém měsíční jako treba u wow? nebo si hru koupíme a budeme jí moct hrát?

tak jako tak, po velmi dlouhé době MMO do kterého půjdu a zatím se na něj velmi teším :)
  • nejlip obyc klavescnice do USB za 150,- misto uber hyper MS klavesnice za 2 litry .. oh wait
  • Snad udělaj podporu klavesnice a myši jak v Dust...vypadá to skvěle.
  • Všechno se dá naučit, já to taky nikdy nechápal, ale stačí se podívat na nějaké gameplay z MGL, které pořádá turnaje i v hrách na konzole (halo, cod) a v tom co tam předávádí ti hráči nepoznáš, že to hrajou gamepadu. Je to až neuvěřitelné s jakou přesností to hrajou a když tohle člověk vidí, tak zjistí, že je chyba nejspíše u něj.
  • tjn.. ještě to tak... nejdřív jim umožníš hrát hry a co potom? pak budou chtít volební práva? haha... to nemůžem dopustit...
  • promitac
    nevymyslaj, je dokazane ze kámošky hry nehraju *3*
  • super
  • To asi proto ze nevzdelanost s ignorantstvim vubec nesouvisi a preferovat a hádat se jsou dvě rozdílné věci;-) Polopaticky řečeno, těmto lidem nejde o komstruktivní debatu, ale o verbální masturbaci. Víc bych to nerozváděl.
  • GlaDOS
    To záleží na hráči. Já dávám přednost hutnějšímu příběhu v singlu, kde je i hratelnost rozmanitější a nepřátelé nevypadají jako nějací podobně vypadající hmyzáci. Uvítal bych nějakou sci-fi hru, na způsob The Witcher, nebo akčnějšího rázu na styl Bioshock, což nic z Destiny, Titanfall, The Division, Killzone: Shadow Fall a Quantum Break asi nebude (možná ten Quantum Break ano, ale těžko říct).
  • A to je špatně?
  • nechapu jak souvisi to, ze je nekdo nevzdelany s tim, ze preferuje jednu platformu pred druhou...
  • God-of-War
    To muzu potvrdit. Posledni Deus Ex je na nejtezsi obtiznost fakt psycho.. a ja to stejne hral jako stealth. Jinak FPSka na konzolich sou naprosto v pohode. Neni to nic tezkyho...
  • Faolan
    Jj mistama ano :) pro Warlocka byly dokonce jediove jako jedna z inspiraci :) a kdyz delali Huntera tak si zase vypujcili par veci od Hana a bounty hunteru. Na ty hre je super ze si tam kazdej najde neco... spolubydlici v tom vidi Firefly, ja tam vidim Fallouty a Warhammery, ty v tom vidis SW a kamarad zase Mass Effecty.
    Udelali universum kde si kazdej najde neco svyho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit