Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Faolan
    Hele ono je nejlepsi to kombinovat (uprimne na nejtezsi obtiznost nektery mise ciste prostrilet asi ani nejdou). Ale ja jsem si ji prvne projel stylem "jak by ses rozhod v realu", podruhe sem vetsinou zabil co slo abych si otestoval zbrane a nerusene moh posbirat vsechny informace a logy ve hre a napotreti sem dojizdel zbytech achievmentu cili tezkej stealth :).
  • Miserius
    Podle me je Deus Ex neuveritelne nudna a beckova hra kdyz hrajes jako strilecku, az strasidelne špatný pokud se to rozhodnes prostrilet...Kluci toho asi maj plny brejle, nedivim se jim...
  • vzpamatuj se, v mnoha případech už konzolista = PC hráč, PC hráč = konzolista, včetně mě. Takže se vrať o 10 let zpátky a nehuč tady:)
  • Mortuus
    "obří zdroj peněz od PC hráčů" . Mám pocit, že jseš velkej optimista :-) Nicméně v tu PC verzi budu s tebou nadále doufat :-) I kdyby byla opožděná o rok. Do tý doby se dá zabavit dalšíma hrama.
  • Vypadá to věru skvěle:-)
  • máš recht srovnávat PC s konzolema to je jak porovnávat F1 s trabantem a vartburgem to může jen ignorant a de*il *3*
  • Je pravda že sem hrával Jeden Rainbow Six na 360tce a byla to super sranda v MPčku.. :) vůbec sem si nijak moc nestěžoval.. byla to hrozná sranda.. lituju že sem pak už neměl xboxe na internetu....
  • Hanzales
    S kámošem jsme na to koukali a kecali přes skype a už se nemůžeme dočkat, až takhle skočíme do hry a třeba se přidá i kámoška :) Nicméně zapůsobilo to na nás docela přísně musím říct. Tohle já můžu, co-op celou hrou aby člověk pohledal a takhle ve velkém zároveň s tolika detaily tu a tam, jsem fakt nečekal.
  • Please HELP.. na jakém enginu běží Destiny????????
  • Faolan
    "But we're absolutely pushing to solve some of those things."

Není to 100%, ale snažej se to upravit tak, aby to mohlo jít i na PC což mě osobně stačí, klidně si to zahraju i na PS4 a až to vyjde na PC koupim si PC verzi nebo se spokojim s tim, ze ji budou mit kamaradi a napojej se. Každopádně Bungie už nderží žádná výhradní smlouva jako s Halo čili není důvod proč si nechat ujít obří zdroj peněz od PC hráčů... a jestli přijde o půl roku později oproti konzolím? Tak to už je snad jedno, hlavně když bude.
  • Faolan
    .
  • vypadaj jak z SW
  • TheGGG
    lituji tvůj mozek, zřejmě na záchodě půlku mozku zaměstnáváš držením a druhou trefováním se do mísi
  • TheGGG
    *7* *7* Názor člověka co nemá na konzoly a s*re ho že jeho lamský kompl nezvládne next gen *5* *5*
  • cetl jsi to vzdit na PC verzi ani nepracujou, mozna bude az dodelaji konzoleve verze a ty to beres jako samozrejmost ze to bude na PC *1*
  • Faolan
    Tak MGS a Deus Ex se sice mají proplížit, ale jdou i celé projít s útočnou puškou a hromadou granátů :) a mnohdy je to i větší sranda. No a Skyrimy jsem i psal, ale princip je tam naprosto stejný jestli má člověk m60 a nebo meč/kuši.

Btw se docela divim ze tu jeste na Gmaes.cz neni nejakej clanek o vcerejsi ukazce petky, ale hadam ze budou kluci unaveny.
  • s mysi je to jeste horsi ... *1* *1*
  • Člověk který má potřebu se hádat jestli je lepší PC/XBOX/PS atd si nezaslouží ani jedno, protože je to ignorant a de*il *3*
  • TheGGG
    nemáš co pirátit? Holt smůla tvoje super železo můžeš používat tak na facebook
  • Faolan
    Ani spat chodit nemusis :) uz sem ten článek tady posílal jednou a teď i repostoval. Sony má sice exclusive práva, ale hra byla původně zamýšlená i na PC. S next-genama narazili na potíže ohledně kompatibility s PC a ty teď řešej.
    Njespíš to dopadne jako u Skyrimů kde má jedna konzole exkluzivitu a PCčkáři si holt museli vždycky chvíli počkat, ale to taky žádnej problém nebyl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit